Merhaba sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım.
Bu mesajın çok benzerini bende yazdım,Hatta aynı yorumda bulundum enerjimiz tutmadı galiba diye

.
Tabi enerjimiz ne olursa olsun,histereskopi şart deyip operasyondan çıkınca aslında normalmiş demek,Operasyon öncesi işlem hakkında hiç bir bilgi vermemek ne kadar normal bilemiyorum. O kadar hastasından bi haber ki operasyondan hemen sonraki kontrolde eşimi muayene odasına çağırıyor bebeğe bakalım gel diyor

Seninle konuşurken çalan telefonu çat açıyor, sen derdini anlatırken yanındaki sekreteri hocam hastayı uyutsunlar mı diye soruyor. Muayene sıranı beklerken sekreter sana muayene olun Çıkın da bizim gebe hastamız var ona rahat rahat bakalım diyebiliyor
Her muayenede aynı hikayeyi anlat anlat dur, Ben devlet hastanesinde çalışıyorum,Gelen hastayı o yoğunlukta takip edebiliyorum. Hatırlamasam bile hasta gelmeden bilgisayardan on saniye bakıp hatırlıyorum. Atla deve değil ki. 300 lira ver, aynı şeyleri sorsun devamlı.Bunun normal olduğunu bir hekim olarak da asla düşünmüyorum.
3 düşük olunca Aral beyi kendime kurtuluş gibi görmüştüm ama maalesef zaman kaybı ve hayal kırıklığı.
Şimdi ismail beye gidiyorum, eşim hekim konusuna hiç karışmaz, o bile ismail beyin muayenesinden her çıkışında aral beye pozitif (!) düşüncelerini iletiyor:)) Aradaki fark o kadar bariz ki çünkü. Aral beyden çıkınca ağlayacak gibi oluyordum, soracaklarım ağzıma tıkılmış vaziyette kalakalıyorduk. 300 lira verip 3 dk kaldık hele bir keresinde, ben soru sorarken ayağa kalkıp kapıyı tutmuştu hiç unutmam hadi git dercesine.
Bende iyi salakmışım hee, yazdıkça sinirlendim kendime
