- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
seda seni rüyamda gördüm misafirliğe gelmişiz bi akşam eşimle 2 çocuğun varmış yaşında 30muş ama hiiç misafirperver değildiniz :) bu arada asla yıda face de buldum oğlun çok tatlıda kızınıda koy bari fotolar kısmı açıktı ordan baktım
seda seni rüyamda gördüm misafirliğe gelmişiz bi akşam eşimle 2 çocuğun varmış yaşında 30muş ama hiiç misafirperver değildiniz :) bu arada asla yıda face de buldum oğlun çok tatlıda kızınıda koy bari fotolar kısmı açıktı ordan baktım
canım ya benim hic aklıma gelmemişti böyle bakmak arkadaşlık gönderseydinya bana.şimdi bende seni deneyeyim bakalım bulabilecekmiyim:)
bu fc güzel şey ya buldum seni.ayrıca senin oglunda cok tatlıymış.maşalla boyuda cok güzel.oglan basketci olcak galiba:)neyse iki tane damat adayı var kızıma seda nın ogluyla seninki hangi önce davranıcak bakalım:)))))))))))))
epidürel sezaryan olan arkadaşlarımız varmı doruk tıpta iyimi kötümü naasıl etkisi var ağrı yapmıyo sonradan bebeyini emzirebiliyormusunuz peki cevap bekliyorum arkadaşlar iii akşamlar hepinize
canım ben 30 ağustosta epidural oldum .çok korkuyorddum ama korktuğuma değmedi.okadar rahatbir doğum geçirdim ki anlatamam.epidurali herkeze tavsiye derim.10 tane daha doğururm o şekilde:)))
bide ben kesinlikle genel anestezi diyen birisiydim ama iyiki epidurali tercih etmişim...
ki çekirge doruk harika bir hastahene..anestezi uzmanı süperdi..ayhan bey die bi dr.du çokşeker bi insan...hele hemşireler bana verdikleri cesaret ve yakınlık unutulamaz...
doğumdn çıkıncada hemen bebeğimi emzirdim çok kolaydı...akşamında ayağa kalktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?