Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

rüyların tersi çıkarmış canım gördüklerinin hepsi yanlış yaşım 30 değil 27 1 çocuğum var çok misafirperverim:))inşallah bigün görüşürüz ya.çocuklrımız arkadaş olur hem ne güzel...

bende öyle dedim zaten tersine çkıkar burda bile çok sıcak kanlı evinde kimbilir nasıldır dedim ben de görüşmeyi çok istiyorum bursa içinde otursam çoktan davet ederdim de bursanın ilçesinde oturuyorum bebişle geleblirsen araban falan varsa yada otobüste duruyorsa beklerim herzaman

canım ya benim hic aklıma gelmemişti böyle bakmak arkadaşlık gönderseydinya bana.şimdi bende seni deneyeyim bakalım bulabilecekmiyim:)

canım ya benim hic aklıma gelmemişti böyle bakmak arkadaşlık gönderseydinya bana.şimdi bende seni deneyeyim bakalım bulabilecekmiyim:)

bu fc güzel şey ya buldum seni.ayrıca senin oglunda cok tatlıymış.maşalla boyuda cok güzel.oglan basketci olcak galiba:)neyse iki tane damat adayı var kızıma seda nın ogluyla seninki hangi önce davranıcak bakalım:)))))))))))))

ya nasıl faceden bakıyosunuz banada söylesenize kızlar ya.seray sen nerede oturuyodun?bende bursanın ilçesinde oturuyorum orhangazide.gemliktede annemler var herhafta sonu ordayım

valla oğlumun kızını ilkönce bir görmesi lazım beğenirse hemen istemeye geliriz.hatta beşik kertmesi yaparız:))

bende çekirge doruğa fatma hanıma gidiyorum.arkadaşım tavsiye etmişti bende çok beğendim doktoru ama doğumda sorun yaşarmıyım diye çok endişelenmeye başladım yorumları okuyunca zaten çok korkuyodum korkum 1 kat daha arttı:çok üzgünüm:

epidürel sezaryan olan arkadaşlarımız varmı doruk tıpta iyimi kötümü naasıl etkisi var ağrı yapmıyo sonradan bebeyini emzirebiliyormusunuz peki cevap bekliyorum arkadaşlar iii akşamlar hepinize

canım ben 30 ağustosta epidural oldum .çok korkuyorddum ama korktuğuma değmedi.okadar rahatbir doğum geçirdim ki anlatamam.epidurali herkeze tavsiye derim.10 tane daha doğururm o şekilde:)))
bide ben kesinlikle genel anestezi diyen birisiydim ama iyiki epidurali tercih etmişim...
ki çekirge doruk harika bir hastahene..anestezi uzmanı süperdi..ayhan bey die bi dr.du çokşeker bi insan...hele hemşireler bana verdikleri cesaret ve yakınlık unutulamaz...
doğumdn çıkıncada hemen bebeğimi emzirdim çok kolaydı...akşamında ayağa kalktım...

MERHABA ARKADAŞLAR
Ben de doruk tıp düşünüyorumSevil Paker i bi arkadaşım önerdi.Ben karasız kaldım Sevil Paker mi yok sa Melike Yıldırım mı ?????? Bi arkadaşım da Melike Yıldırıma gidiyor o da ondan memnun.

bende temmuz ayında yıldırım doruk ta sezeryanla doğum yaptım.şeyma hanım dı dr um.çoookkkk memnun kaldım.çok ilgili ve güler yüzlü bi dr.herkese tavsiye ederim.

Merhaba doğum doktorun kimdi?Yani gebelik boyunca hangi doktora gittin?

çekirde dorukta doğum yapan yada bilgisi olan arkadaşlar; SSK LIYIM..DOĞUMU DORUK TA DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK Bİ ENDİŞEM VAR. Bİ AKSİLİK OLURDA BEBEK KÜVEZDE KALMASI GEREKSE KÜVEZ PARASI ÇOKMU İSTİYOR DORUK. SÜPRİZ FİYATLAR ÇIKARIRLAR MI BİZE? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ACİL YAZSIN LÜTFEN..

Canım bende doruk tıpa gidiyorum ve ikinci kez anne olacağım kısmetse allah korusun bebeğin kuvbezlik durumu olursaki ben yaşamıştım erken doğmuştu 1 hafta kaldı, bebeğini kesinlikle zübeydeye nakilettir,yada doğumunu zübeyde deyap çünkü bu konuda bursada en uzman ve gelişmiş merkez,zübeyde hanım doğum evi ...sevgiyle sağlıkla inşallah kucaklarsın bebişini...

doruk hastanesinde hasta yatış çıkışta tartışmalara bizzat şahit oldugum birkaç olayı aktaracagım.

1. doktor dogumdan önce bayana soruyor sezeryanmı yoksa epiduralmi diye. kişi normal sezeryan istemiş. her soruşundada aynı cevabı vermiş. fakat doktor hanım dogum esnasında hastadan hiçbir şekilde onay alınmadan epudural yapmış. buda kişiye +200 civarında bir ücret olarak yansımış
2. hasta hastaneye sabah sekizi çeyrek geçe gelmiş. telefonla doktoru aramışlar bilgi vermişler. doktor telefonda yapılması gerekenleri aktarmış. daha sonra sabah saat dokuz buçukta doktor gelmiş dogum olmuş. kişinin faturasına +130 lira adı icmal ücretiydi sanırım. mesai saatleri dışında doktor hastaneye geldi diye +130 lira hesaba yazılmış. hastanın kocası doktorun gelmedigini telefondan hemşirelerin birşeyler sordugunu zaten dogumun mesai saatleri içerisinde oldugunu anlattı uzun tartışmalardan sonra hastane müdürüyle görüşmeler sonucunda hesaptan sildiler. aynı kişiye herşey dahil fiyatı verildigi halde +tahlil ücretleri eklenmişti.
3.hasta kontrollere başladıgının 3. ayında sanırım doktorundan fiyat almış. ondan sonra gelmiş dogumu yapmış. ödeme yapmaya geldiginde daha yüksek bir fiyat tablosu çıkmış. yılbaşında fiyatlar degişmişmiş. onlarda hastane müdürüne gittiler. sonra noldu bilmiyorum.

bunlara hasta yatış çıkışta bekledigim 45 dakika içerisinde şahit oldum.bana göre devlet hastanesinden tek farkı yattıgın odanın tek kişilik olması. başka zerre fark yok. ilgisizlik sezdim çok fazla. hastane yemeklerini sormayın gitsin. üniversite hastanesi bile oradan daha güzel yemek çıkartıyor.

bursada gerçekten hastaya önem veren dogru düzgün bir hastane bulamadım. baharada gittim mesela. ücretli kadın dogumda yattım. iki kişilik bir odaya verdiler. yanımdaki hastanın devamlı misafirleri geldi. beş dakka boş kalmadı kocasıyla erkek kardeşi sabahtan akşama kadar yanında. benimde kanamam var ve afedersiniz sürgü sürülüyor. tam bi rezillik. hemşireler gelip gidiyor hiçbirşeyler demiyorlar. yalova devlet hastanesini bile arar oldum orada yatarken.
daha sonra tek kişilik bir oda boşaldı. +70 lira farkla o odaya aldırdık binbir nazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…