- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
çekirde dorukta doğum yapan yada bilgisi olan arkadaşlar; SSK LIYIM..DOĞUMU DORUK TA DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK Bİ ENDİŞEM VAR. Bİ AKSİLİK OLURDA BEBEK KÜVEZDE KALMASI GEREKSE KÜVEZ PARASI ÇOKMU İSTİYOR DORUK. SÜPRİZ FİYATLAR ÇIKARIRLAR MI BİZE? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ACİL YAZSIN LÜTFEN..
ederse ona gitbenimde ikiz gebeliğim var ve muhtemelen erken doğacaklar geçen hafta gidip doruğa sordum doğum fiyatlarını ve küvez fiyatlarını küvezde ne kadar kalırsa kalsın ekstra ücret alınmıyor ssk tamamını karşılıyormuş ssk yoksa devlet 18 yaşına kadar çocukları sağlık kapsamına aldığı için o karşılıyormuş normal doğum 900 sezaryan 1350 tl dediler fakat ben şimdi 28 haftalık hamileyim başka bir doktor benden bunun 2 katı fiyat istediğin için değiştirmek istiyorum doruğun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş büyük ihtimalle haftaya sevil pakerden randevu alıp görüşeceğim eğer bu haftadan sonra beni kabul mek istiyorum sizce doktor değiştirmem doğru olur mu
Arkadaşlar merhaba ,
ben jimerde recep doğanlara gidiyorum ve çok memnunum fakat mayıs ayında yapacağım normal doğumun fiyatı 3.500 tl civarında olacakmış. Ssk indirimli hali bu!!!ssk sadece kısıtlı bir kısım ödüyormuş.. Doruk tıp hakkında forumda yazanları okudum oda sıkıntısı vs biraz ürküttü ..yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır???? Doruk çekirge hakkında mümkünse...
Arkadaşlar merhaba ,
ben jimerde recep doğanlara gidiyorum ve çok memnunum fakat mayıs ayında yapacağım normal doğumun fiyatı 3.500 tl civarında olacakmış. Ssk indirimli hali bu!!!ssk sadece kısıtlı bir kısım ödüyormuş.. Doruk tıp hakkında forumda yazanları okudum oda sıkıntısı vs biraz ürküttü ..yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır???? Doruk çekirge hakkında mümkünse...
merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn
kızlar bende tüm araştırmalarım sayesinde en son çekirge doruk dr.evrim hanıma gidiyorum doktor konusunda çok hassasım birde ikiz gebeliğim olduğunu öğrenince dahada titizlendim.şu anda 4. ayıma girdim üç hafta sonra kontrolüm var ve dörtlü testim yapılacak kızlar dorukta testlerin ücretleri hakkında bilgisi olanlar varmı
mrhaba doğumumu bursa özel doruk ta yaptım hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.çocuklarımın doktoru da burada ve güvenebileceğim bir hastahane.
hemşirelikten doktorluğa geçmiş diyor bir arkadaş. sevil hanımı bir kere daha takdir ettim ki zira bu arkadaş hemşirelikten tıp kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor herhalde.
tüm hamişlere sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalrını diliyorum.
merhaba ben yeni uye oldum da siz yazali cok olmus fakat sormak istedim dorukta hangi doktora gittniz acaba? bende dorukta hatice tasli ile basladim ama kararsizim degistirmeyi dusunuyorum hatta dusunmekten kafayi yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?