- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
seraycım naber napıyosun?oğluşun nasıl?büyüdüler valla dimi?daha dün doğumumuz nasıl olcak diye konuşuyoduk dimi nasıl da çabuk geçiyo zaman?napıyo oğlun emiyomu?benimki bıraktı valla zaten sütüm azdı severek emmiyodu şimdi tamamen bıraktı mamayla besleniyoruz..
iyi oğlum büyüyo 4 aylık oldu artık bağırıp duruyo kendi kendine çığlıklar atıyo dönüyo ve hep kucak istiyo gezmek istiyo yatmayı hiç sevmiyo emmesi güzel o yüzden kilosu da çok iyi ağır baya mama falan vermedim hiç ek gıdayada geçmedik ama yanlız arada karpuz veriyorum çok seviyo suyundan ziyade karpuzu ısırmaya bayılıyo damakları kaşınıyo çok ya ondan heralde el sürekli ağzında ağzının suları akıyo daha erken ama bir kaç aya çıkacak galiba çok hırsla saldırıyo her yere ısırmak için seninki neler yapıyo kontrollere gidiyomusunuz doruğa biz bi 10 günlükken gittik bidaha hep sağlıkocağına götürdüm
benimkinin de suları akıyo durmadan.günde 10 kere üst değiştiriyorum ıslatıyo önünü sırılsıklam.benimkinin de hiç uykusu yok güzdüz.hep oyun oynmak istiyo uyusa da 15 dak falan sürüyo.çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden ev işlerinden dolayı.her ay gidiyoruz kontrole doruğa fatih beye.bu hafta yine gidicez rota virüs aşısı var çünki onu yaptırıcam hem de kontrol işte bakalım kilo almışmı beyefendi.en son 6,800dü.
ben rotavirüsü yaptırmadım daha bu ay başlıcaz hastanede varmı yoksa eczaneden mi alıyoruz ücreti ne kadr canım
bende alıp nerde yaptırsam diye düşnüyodum bide şunu sorcam biz doğumdan çıktığımızda yanlış hatırlamıyosam bir yıl boyunca doruk hastenesine çocuklarınızı kontrole ücretsiz getirebilirsiniz demişlerdi sanki yada ben ilk kontrolü mü anladımki geçen gün bi arkadaş sordu aklıma takıldı bizim doktor hakan gerçek beyilkinde ücret almadılar
seraycım naber napıyosun?oğluşun nasıl?büyüdüler valla dimi?daha dün doğumumuz nasıl olcak diye konuşuyoduk dimi nasıl da çabuk geçiyo zaman?napıyo oğlun emiyomu?benimki bıraktı valla zaten sütüm azdı severek emmiyodu şimdi tamamen bıraktı mamayla besleniyoruz..
ah seda bende emziremedim benim kızımda 1haftadır hic emmiyor ve cok üzülüyorum bu duruma sadece mamayla besleniyor daha 2.5 aylık bile olmadı zaten kücük dogdu kızım şimdide.4.700gr doktor cok iyi diyor ama ben zayıf diye cok üzülüyorum.bu yüzden arada bi 2tane cicibebe veriyorum.birde kaşık maması veriyorum 2günde bir kendini toplasın diye..
çok erken bırakmış ya.benim 3,5 ay emdi yine.daha erken değilmi ya cicibebeye kaşık mamasına.biberon mamasını ver sen.o da çok iyi biz sma gold veriyoduk sadece doktor çok iyi bi mama vermeye devam et demişti.sen de öyle yap baya kilo aldırıyo o.
canım ya benimki cok iştehsız hic bişey almıyo dogru düzgün bende milüpa aptamil veriyorum.bebec denedim onuda sevmedi şimdi aptamile devam ediyorum severek icmiyo bende mecburen karnı doysun diye ek bişeyler veriyorum bide sma gold denerim bakalım sevicekmi aptamil kilo aldırmadı hic benimkine nası sma aldırıyo elimdeki mamalar bitsin bende 1kutu alıp onuda deneyeyim bari...seninki kac kilo geldi dünyaya.şimdi 4.5aylık olmalı şimdi kac kilo.benimki 2.700dogdu.1ay sonra 3.800dü.2ay4.600oldu şimdi.2.5aylık kac kilo daha bilmiyorum.boyuda49dogdu şimdi 58.zayıf olmasına cok üzülüyorum
benimkine aldırdı kilo sma.benimki 3,740 doğdu şu an 5 aylık 8 kilo.maşallah normal ne çok tombul ne çok zayıf.standartlarda.
slm seda bende dün sma gold aldım ve denedim dün cok severek icti bugün yine biraz yavaşlattı bende 4saatte bir vermeye başladım ancak öyle iciyo100milim iciyo 4satte bi.sence cokmu aralıklı ve miktarı azmı.birde bebegine sma gold vermeye başladıktan sonra nekadar zaman sonra kilo aldını fark ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?