• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

arzuerturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
36
1
86
Bursa
Ahmet Bey' e doğum öncesi kontrole gitmek istiyorum. çok methediyorlar ahmet bey'i. jimerde çalışıyormuş ama 3 ay önce ordan ayrılmış. şimdi nerde çalıştığını bilen var mı?

bende ismini çok duyduğum için merak ediyordum zaten. daha öncede medicalde çalışıyormuş zaten. sonra jimere geçmiş. şimdi demekki tekrar medicale geri dönmüş. eğer onu tercih edersem peşinden dolanıp duracağız demekki. ılgilendiğin için çok teşekkür ederim şeker kız.

arzuertürk ahmet bey şimdi medicalde. bence medicale gideceğine özeline git. hemen hemen aynı paraya geliyor çünkü. özelindede her türlü cihaz var. ben özelinede gittim memnun kaldım. çok sakin biri. bilgilendirmeyi iyi yapıyor. boşuna umut vaadetmiyor. yaptığı tedavi ve uygulamalarda olabilecek hertürlü olumsuzluğu baştan söylüyor. şekerkız candy arkadaşım ahmet bey yüzünden çok üzülmüş ancak bir doktor olarak ihtimalleri söylemek zorunda. gerisi takdiri ilahi..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ahmet yılmaz gerçekten iyi bir doktor, neden burada paracı falan diye ifade edilmiş anlamadım.
şekerkız canım yanlış anlama seni yargılamak falan değil niyetim ama psilokum arkadaşımın dediği gibi ihtimalleri söylemek zorunda. hamilelikte ilaç kullanmak mecbur olmadıkça çok da tavsiye edilmiyor sen de biliyorsun. ha bunu senin yüzüne bu şekilde söylemesi belki seni sinir etti. olabilir, haklı olabilirsin ama o da bir doktor olarak söylemek zorunda. yok hiçbişey olmaz, sen rahat ol deyip, Allah korusun bebeğin doğduğunda bir problem olsa bu sefer yine Ahmet beyi suçlamazmısın. bana problem değil, bişey olmaz demiştiniz demezmiydin.
hastaneler çok yoğun olduğu için ve muaynehanede daha fazla zaman ayırmak adına belki seni oraya çağırmış olabilir. yani ticari düşündüğünü sanmam.
ben ahmet beyle ilk kez rahim filmi çektirdiğimde tanışmıştım. o zaman doktorum farklı birisiydi, erkek doktor kesinlikle tercih etmem diyordum. ama ahmet bey o kadar sakin bir yapıya sahip ki ben çok memnun kalmıştım. filmden önce bana da filmin ağrılı bir işlem olduğunu, buna hazır olup olmadığımı sormuştu. ben de oraya kadar gitmişim, mecburen çektirmem gerekiyordu filmi. ama filmde gerçekten canım yanmıştı. ama bana öncesinde hiç canın yanmayacak merak etme deseydi ve canım yansaydı daha sinir olurdum. daha sonra farklı kontroller için birkaç kez daha kendisine gittim. ama hepsinde de memnun kaldım. hamile kalmamda katkısı çoktur. daha sonra farklı hastanelere geçti ve ben kendisine bir süre ulaşamadım. şu an gebelik takiplerimi zübeydehanım doktorlarından op. dr Özer Kutlu yapıyor. özer beyden de çok memnunum. o da çok sakin, bilgili ve tecrübeli bir doktor. kesinlikle stres yaptırmıyor hastasına ve moral bozmuyor. kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.
ama ahmet beye gitmeyi düşünen arkadaşlara da gitmelerini tavsiye ederim. memnun kalmazsanız değiştirme hakkınız her zaman var zaten. umarım herkes istediği ve kendisine faydalı olabilecek bir doktorla karşılaşır.

yapraknil merhaba arkadaşım. seni bursanın en iyi kadın doğumcuları bölümünden hatırlıyorum. geçtiğimiz yaz hamile kalmıştın değil mi ? şimdi doğuma çok az kalmış. hayılısıyla kucağına alırsın inşallah. darısıda bize olsun inşallah :)

ahmet bey' e doğum öncesi kontrole gitmek istiyorum. çok methediyorlar ahmet bey'i. Jimerde çalışıyormuş ama 3 ay önce ordan ayrılmış. şimdi nerde çalıştığını bilen var mı?

canım yanlış hatırlamıyosam ahmey bey daha önce medicalparkta çalışıyomuş ordan jimere geçmiş ve şuan 1-2 aydır da tekrar medicalparkta nuray hanım da önceden ayrılmıştı medikalden oda çok iyi yine aynı işine geri dönmüş yani medicale çok iyi bi doktor tavsiye ederim.

yapraknil merhaba arkadaşım. seni bursanın en iyi kadın doğumcuları bölümünden hatırlıyorum. geçtiğimiz yaz hamile kalmıştın değil mi ? şimdi doğuma çok az kalmış. hayılısıyla kucağına alırsın inşallah. darısıda bize olsun inşallah :)

sağol canım. evet doğuma az kaldı. bu yüzden bende korku ve heyecan hat safhada. inşallah sorunsuz bir şekilde yavrumu kucağıma almak nasip olur. inşallah darısı en kısa zamanda senin, isteyen tüm arkadaşların başına olsun.

sağol canım. evet doğuma az kaldı. bu yüzden bende korku ve heyecan hat safhada. inşallah sorunsuz bir şekilde yavrumu kucağıma almak nasip olur. inşallah darısı en kısa zamanda senin, isteyen tüm arkadaşların başına olsun.

canım çok teşekkür ederim. inşallah hayılısıyla bizde anne adayı oluruz. daha önceki yazında hamile kalmamda ahmet bey'in katkıları var yazmışsın. nasıl bir tedavi uygulandığını merak ettim. ben yazın sonundan beri korunmuyorum. halen olmayınca gerekli testleri yaptırdım. bir sorun gözükmüyor aksine sonuçlar oldukça iyi zamanı değil demek ki..

canım çok teşekkür ederim. inşallah hayılısıyla bizde anne adayı oluruz. daha önceki yazında hamile kalmamda ahmet bey'in katkıları var yazmışsın. nasıl bir tedavi uygulandığını merak ettim. ben yazın sonundan beri korunmuyorum. halen olmayınca gerekli testleri yaptırdım. bir sorun gözükmüyor aksine sonuçlar oldukça iyi zamanı değil demek ki..

canım aslında ahmet bey bana belirli bir tedavi uygulamadı. ama bazı tetkik ve tahliller istedi. moral verdi diyebilirim. daha önceki yazımda da bahsetmiştim. ilk defa rahim filmi çektirmek için gitmiştim kendisine. eşimin bir dr arkadaşı var orada ve bize kesinlikle bu işi bizim hastanede en iyi ahmet bey yapar demiş. ben baştan karşı çıktım, erkek dr istemem bayan dr olsun dedim. eşim de bana kızmıştı hatta. doktorun erkeği kadını olmaz. doktordan utanılmaz, onlar işini yapıyor diye. bu arada kendisi de doktor.
sonra ahmet beyle tanıştım, filmden önce bana bilgi verdi, ağrılı bir işlem olduğunu buna hazırlıklı olmamı söyledi. sonra film öncesi vajinal muayne etmem gerekli, herhangi bir enfeksiyon varsa filmi çekemeyiz, ertelememiz gerekebilir demişti. muayne ederken çok tedirgin olmuştum ama çok rahat geçti. sonra filmi çekti, ağrılı bir işlemdi gerçekten ama çok kısa süreli bir işlem olduğu için gelip geçiyor.
o dönem benim doktorum başkaydı, bir bayan doktora gidiyordum. bana pko teşhisi koymuştu (ama değilmişim, şu anki dr um olmadığımı söyledi) ona da 1 yıl kadar devam etmiştim ama belki benim şanssızlığım belki o dr un yoğunluğu nedeniyle bir türlü sonuca ulaşamamıştık. o dönemler çok moralim bozuluyordu gerçekten. klomenle yumurta takibi falan yapılıyordu fakat bir türlü sonuca ulaşamıyorduk. bir seferinde yumurta oluşuyorsa diğer sefer kist oluyordu, bu seferde o kist gitsin diye doğum kontrol hapları ve korunma ile geçiyordu. yani sonuç yoktu. artık iğneli aşılamaya geçelim diye karar vermiştik. ama o güne kadar eşimden hiç sperm tahlili yaptırması istenmedi. sorun bendeydi ya onda sorun yokmuş gibi düşünüldü. sonra film çekimi esnasında ahmet bey sağolsun, eşiniz sperm tahlili yaptırdımı dedi bende hayır, ama sorun bende dedim. öyle şey olurmu hiç onunda yaptırması lazım dedi. gerçektende eşim tahlil yaptırdı sayı gayet iyidi ama hareket ve morfoloji çok kötü çıktı. ve o ay yapılacak aşılama iptal oldu. çok üzülmüştüm ve çok ağlamıştım. ama dr bu değerlerle aşılama yapılamaz. spermlerin düzelmesi gerekir dedi. ben de o ay bitkilere sarmıştım hatta. işte kendime çörekotu bal karışımı yaptım, eşime keçiboynuzu kürü yaptık, vitaminlere falan başladı. aşılamaya kadar değerleri arttırmak gerekiyordu. sonra Allah'ın bir mucizesi olarak ben o ay hamile kaldım. aşılama bile yapılamaz denirken ben doğal yolla hamile kalmıştım. o zamanki dr um bile çok şaşırmıştı. ama maalesef 7 haftalık falanken düşük yaptım. sonra yine korunma dönemi. ve sonra tekrar klomene başladım. ama başarısız oldu yine. sonraki ay yine kist. ilişki sırasında çok ağrı olmaya başlamıştı. rahimağzı yarasından şüphelendim, çok hafif kan da geliyordu.ilişkiye girmek işkence gibi geliyordu. dr uma durumu anlattığımda mantardan dedi ve ilaç verdi. kistin gitmesini bekliyecez sonra seni tüp bebeğe yollarım büyük ihtimalle çünkü olmuyor dedi. ben de hatta ama daha hiç aşılama yapılmadı, niye hemen tüp bebek dedim. aşılamadan çok şey bekleme demişti. benim moraller sıfır.
sonra aklıma ahmet bey geldi, eşime dedim, ahmet beye gidelim onunda fikrini alalım, belki o aşılama yapar demiştim. gittik, rahim filmi sonrası yaşadıklarımı anlattım, mantarım ve kistim olduğundan bahsettim. muayne etti. mantarınız yok, rahimağzı yarası falan da yok dedi. sadece klomenden dolayı kuruluk olmuş ve ilişki esnasında da tahrişden dolayı ağrı oluyormuş. kısa sürede geçer dedi. kist var evet ama küçülmeye başlamış dedi. aşılama veya tüp bebek konusunu danıştım kendisine hamile kalmışsınız, yine kalabilirsiniz. hemen tüp bebeğe geçmenizi tavsiye etmem, hatta aşılama için bile erken dedi. klomenle devam edelim dedi. ben de acele ediyorum ya iğneli aşılama istediğimden bahsettim. onun da riskleri var bence 1-2 kez daha klomen deneyelim olacağına inanıyorum dedi. adet olunca 2. yada 3. gün gelin hormon tahlili yapalım, kistin durumuna bakalım ona göre karar veririz demişti. adet olunca gittim, kistim geçmişti çok şükür, hormon tahlili yapıldı. fsh değerim üst sınıra yakın çıktı, yani yumurta rezervinde azalma varmış. kendi haline bırakmayalım dedi, bir sonraki adetle klomene başlarsın takip ederiz dedi. adetin 16. günü smear testi yaptırdım, o da temiz çıkmıştı çok şükür. o gün usg de baktığında 20 mm civarında bir yumurtanız oluşmuş, bugün yarın çatlar bunu değerlendirin, belki hiçbir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız demişti, ben de inşallah deyip çıkmıştım yanından. biz o 2-3 günü değerlendirdik, ama ben umutlu değildim. o günlerde yoğun bir dr arayışındaydım, iğneli aşılamaya takmıştım kafayı. sonra siteden ve dışarıdan tavsiyeler üzerine şu anki doktorumla tanıştım. Dr Özer Kutlu. tüm tahlil ve rahim filmini de alarak kendisine gittim, aşılama istediğimi söyledim. o da uygun gördü. adet olunca iğnelere başlarız, hastaneden de iğneler için rapor çıkaralım dedi. olmazsa da tüp bebeğe geçeriz demişti. kendisi aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor. ben o ay adetimi bekliyorum, aşılamaya başlayacağım diye heyecanlıyım, hatta aşılama için gereken iğneleri bile hazırlamıştım. ama adetim gelmedi bir türlü. 3-4 gün geçince direk kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. mucize gibi birşeydi. inanması çok zordu. ilk günler çok huzursuz ve tedirgindim. ilk bebeğimi kaybettiğim için yine bişey olursa diye doğru dürüst sevinememiştim bile.Allah'a çok şükür bugünlere geldim. önce Allah sonrada doktorum ve eşim sayesinde bu süreci rahat geçirdim sayılır. inşallah doğumum da kolay ve sorunsuz geçer ve prensesimi sağlıkla ve hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur.
canım kusura bakma çok uzattım, destan gibi yazdım umarım sıkılmamışsındır okurken. ama ayrıntıları atlamak istemedim. ahmet beyin katkıları ayrıntılarda saklı çünkü. sen de sakın ümidini kaybetme, hiç beklemediğin anda geliyor bu yaramazlar.
sen hangi doktora gidiyorsun, ahmet beye mi? sana özer beyi tavsiye edebilirim. o da çok tecrübeli ve bilgili bir doktor. aşılama ve tüp bebekle de hamile kalan çok hastası var.
ben ahmet beye hamileliğim esnasında hiç gidemedim. aslında gidip bir teşekkür etmem gerekliydi. ama tam hamile kaldığım dönemde medikalden ayrılmıştı, hastaneyi aradığımda nereye gittiğini söylemediler. sonra sitede bazı arkadaşlardan anadolu hastanesine geçtiğini duydum, sonra muaynehane açtığını mesajla bildirdi, sonra jimere geçtiğini duydum. yani bir türlü kendisini yakalayamadım. zaten özer beyle devam etmeye karar vermiştim ama ahmet beye de arada giderim diyordum. ama gerek kalmadı.
hikayem böyle işte canım. umarım sıkılmamışsındır.

kızlar herkesin tercihidir gidip gitmemek, inşallah hepiniz hayırlısıyla doğum yaparsınız ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız, ben nörolojik bir ilaç kullanıyorum, ve diğer doktorlarımda takip ediyor, bebeğe zarar vermeyecek en az düzeyde kullanıyorum, çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor,
Ahmet beyin tavrı yanlış, ben zaten panik halindeyim, eyvah ilacın çok kötü , şöyle olur böyle olur,
nöroloji doktoruma gittim apar topar, kimmiş ki o dedi, ne biliyormuş dedi, ben Melike yıldırıma gidyorum şimdi, çok memnunum
bence özel hastanedeyken muayenehanesine çağırması ilgilenmek adına falan değil para için çağırıyor

yapraknil arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. hiç sıkılırmıyım uzun uzun yazdığın için çok sevindim. ben geçen ay kendiliğimnden hormon tahlili yaptırdım ve eşime sperm testi yaptırdım. sonuçlar gayet iyi çıktı. ama yinede testlerimi alıp ahmet bey' e gittim. oda herşeyin normal olduğunu söyledi. 2-3 ay daha olmazsa rahim filmi çekelim tüplerde tıkanıklık olabilir dedi. geriye tek o ihtimal kalıyor zaten. bakalım beklicez.adetin 10. gününde yumurta rezevlerim oldukça iyi görünüyordu. önlem olarak progestan verdi. sanırım biz yumurtlama günlerini kaçırdık. bu bebek meselesi ortaya çıkınca insan ilişkiye nedense hevesli olamıyo :) biz hep 12. günden sonra ilişkiye başlardık.ama ben bu ay 10. günde yumurtladım .. bakalım neler olcak bende merak ediyorum :)

canım sen de kendine göre haklısın tabi. şahsen ben de moralimi bozan doktora gitmek istemem. bu işlerde moral çok önemli çünkü. ahmet bey bana iyi gelmişti ama sana gelmemiş. tabi olabilir bir doktordan herkesin aynı şekilde memnun olması mümkün değil. herkesin beklentisi farklı çünkü. ama bak şu an istediğin gibi bir doktor bulmuşşsun ne güzel. inşallah sonuna kadar böyle götürürsün.
sadece şuna takıldım, hangi branştan olursa olsun, isterse pratisyen hekim olsun bir doktorun diğeri için kimmiş ki o, ne biliyormuş demesini hiç doğru bulmadım doğrusu. belki o an senin üzüntünü hafifletmek ve moral vermek adına söylemiş olabilir ama yine de bir meslektaşı için bu lafı söylememeliydi. sonuçta ahmet bey de kadın doğum uzmanı ve yıllarca bunun eğitimini almış, onun da bildiği birşeyler vardır elbet. ha senin çok hassas olduğun bir konuda moralini bozmuş, bunu doğru bulmuyorum tabi. biraz daha yumuşatarak söyleyebilirdi, ama bu ahmet beyin bilgisiz biri olduğunu göstermez.
sakın yanlış anlaşılmasın ben burada hiçbir doktorun reklamını yapmıyorum, inatla da bir doktoru savunmuyorum. zaten şu an benim doktorum ahmet bey değil. toplasan 4-5 kez gitmişimdir ama ben memnun kalmıştım. ama ben memnun kaldım diye herkes memnun kalacak diye birşey yok tabiki. dediğim gibi beklenti ve tercih meselesi. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin, sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
yapraknil arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. hiç sıkılırmıyım uzun uzun yazdığın için çok sevindim. ben geçen ay kendiliğimnden hormon tahlili yaptırdım ve eşime sperm testi yaptırdım. sonuçlar gayet iyi çıktı. ama yinede testlerimi alıp ahmet bey' e gittim. oda herşeyin normal olduğunu söyledi. 2-3 ay daha olmazsa rahim filmi çekelim tüplerde tıkanıklık olabilir dedi. geriye tek o ihtimal kalıyor zaten. bakalım beklicez.adetin 10. gününde yumurta rezevlerim oldukça iyi görünüyordu. önlem olarak progestan verdi. sanırım biz yumurtlama günlerini kaçırdık. bu bebek meselesi ortaya çıkınca insan ilişkiye nedense hevesli olamıyo :) biz hep 12. günden sonra ilişkiye başlardık.ama ben bu ay 10. günde yumurtladım .. bakalım neler olcak bende merak ediyorum :)

canım sağolasın. Allah sana da en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah.
sen neden hormon tahlilini adetin 10. günü yaptırdın ki. ben mi yanlış anladım. bu testlerin adetin 2. yada 3. günü yapılması gerekli diye biliyorum. o yüzden seni yanıltmasın.
ama sorunun olmaması çok güzel. o zaman çok da beklemezsin. rahim filmi çektirmek sana fayda sağlar. hafif yapışıklık varsa filmle açılır. bu filmden sonra hamile kalan çok kişi duydum. ben de ilk hamile kaldığımda rahim filminden sonraydı gerçi düşük yapmıştım ama film işe yaradı diye düşünüyorum.
ayrıca yumurtlama günlerini kaçırıyorsan ovulasyon testi al veya yumurta takibi falan da yaptırabilirsin. ama stres de yapma, stres çok önemli bir faktör. inşallah çok beklemezsin ve en kısa zamanda hamile kalırsın.

yapraknil canım prolaktin,E2, vs. testlerini kendi başıma adetin 3.günü gidip ölçtürmüştüm. sonra o sonuçları alıp ahmet beye gittim. normal olduğunu söyledi.1 hafta sonra gel yumurta rezevlerine bakalım dedi. gittim sonuç iyiydi. bugün yarın ovulasyaon olur dedi. haftaya progesteron baktır dedi. cuma günü baktırdım. yani 17, günde baktırdım. 10. günde yani kontrol günümde ovulasyonun yakın olduğunu anladık. oysaki ben ilk haftayı hep es geçiyordum. o yüzden kaçırıyormuşum dedim. ovulasyon testi almadım çünkü şu ana kadar olmaması benim için bir problem değil kazanılmış zamandı. ama bundan sonra yani bu aydan sonra olmasını istiyorum. tüm planlarım oldu çünkü. eşim istediği için korunmayı daha erken bırakmıştım. bakalım hayırlısı. sağlıkla gelsin meleklerimiz..

yapraknil canım prolaktin,E2, vs. testlerini kendi başıma adetin 3.günü gidip ölçtürmüştüm. sonra o sonuçları alıp ahmet beye gittim. normal olduğunu söyledi.1 hafta sonra gel yumurta rezevlerine bakalım dedi. gittim sonuç iyiydi. bugün yarın ovulasyaon olur dedi. haftaya progesteron baktır dedi. cuma günü baktırdım. yani 17, günde baktırdım. 10. günde yani kontrol günümde ovulasyonun yakın olduğunu anladık. oysaki ben ilk haftayı hep es geçiyordum. o yüzden kaçırıyormuşum dedim. ovulasyon testi almadım çünkü şu ana kadar olmaması benim için bir problem değil kazanılmış zamandı. ama bundan sonra yani bu aydan sonra olmasını istiyorum. tüm planlarım oldu çünkü. eşim istediği için korunmayı daha erken bırakmıştım. bakalım hayırlısı. sağlıkla gelsin meleklerimiz..

canım o zaman endişelenme. kötü bişey olsa ahmet bey söylerdi. mesela benim fsh ım yüksekti bana kendi haline bırakmamak lazım demişti. sende de bir problem olsa söylerdi demekki yok. o zaman 1-2 ay daha doğal haline bırak. yumurtlama günlerini kaçırmamaya bak. adetin 10. gününden itibaren 16-17. güne kadar gün aşırı ilişki olursa bir şekilde denk gelir. olmazsa ovulasyon testi alırsın. rahim filmi falan çektirirsin. inşallah çok uzun sürmez canım. güzel haberlerini bekliyorum.

canım o zaman endişelenme. kötü bişey olsa ahmet bey söylerdi. mesela benim fsh ım yüksekti bana kendi haline bırakmamak lazım demişti. sende de bir problem olsa söylerdi demekki yok. o zaman 1-2 ay daha doğal haline bırak. yumurtlama günlerini kaçırmamaya bak. adetin 10. gününden itibaren 16-17. güne kadar gün aşırı ilişki olursa bir şekilde denk gelir. olmazsa ovulasyon testi alırsın. rahim filmi falan çektirirsin. inşallah çok uzun sürmez canım. güzel haberlerini bekliyorum.

inşallah canım yakında iyi haberler veririm.. çok sağol.. hamilelerin duası kabul olurmuş a.s.

kızlar bende ahmetbeye 2-3 kez gitim çok sakin ve çok güzel bilgilendirme yapan bir doktor bana göre...ben 3 denemede hamile kalamadığım için enson yine ahmetbeye gitmiştim ve moralim çok bozuk ve çok tedirgindim hamile kalamazsam diye...bana hamilelik öncesi tetkik tahlil herşeyi yaptım..ama ben daha çok şey istiyordum rahim filmi çeksin eşimi çağırsın falan...hatta bunuda bassettim ..neredeyse tüpbebek yapalım dese yapacak vaziyetteydim...
paracı olduğuna hiçmi hiç katılmıyorum..tamam çok fazla tanııyorum kendisini ama kesinlikle paracı değil..çünkü bana yumurta takbi o bu çok zahmetli işler daha bunun için çok erken hem zamanınıza hem paranıza hem moralinize yazık ablacım biraz sabret demişti ve daha detaylı bi şekilde anlatmıştı neyin nezaman nasıl yapılacağını....paramı almayı amaçlasaydı ben çok müsayittim o moralle budruma...sağolsun beni çok güzel bilgilendirdi...
şuanda hamileyim ...ahmet beye devam edebilirim belki ben sevmiştim aslında kendisini...çok tanımasamda paracı olmadığı birgerçek bana göre....

işte benim mükemmel doktorum süper bir dr. şuan medicalde ama ben muayanesine gidiyorum ayda 100 milyon çok ii kesinlikle tavsiye ederim.

buraya sık uğrayan yok galiba ben gözüm kapalı güvenirim çünkü önce allaha sonra ahmet beye borçluyum hem kendi hem kızımın hayatını

benim arkadaşım yeni doğum yaptı ahmet beyde gayet memnundu ben ona gitmeme jimere gitmeme rağmen bunu söyleyebilrim çünkü ağzından hiç bir kötü tarafını duymadım okadar olur yani

Back
X