- Konu Sahibi arzuerturk
Ahmet Bey' e doğum öncesi kontrole gitmek istiyorum. çok methediyorlar ahmet bey'i. jimerde çalışıyormuş ama 3 ay önce ordan ayrılmış. şimdi nerde çalıştığını bilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahmet bey' e doğum öncesi kontrole gitmek istiyorum. çok methediyorlar ahmet bey'i. Jimerde çalışıyormuş ama 3 ay önce ordan ayrılmış. şimdi nerde çalıştığını bilen var mı?
yapraknil merhaba arkadaşım. seni bursanın en iyi kadın doğumcuları bölümünden hatırlıyorum. geçtiğimiz yaz hamile kalmıştın değil mi ? şimdi doğuma çok az kalmış. hayılısıyla kucağına alırsın inşallah. darısıda bize olsun inşallah :)
sağol canım. evet doğuma az kaldı. bu yüzden bende korku ve heyecan hat safhada. inşallah sorunsuz bir şekilde yavrumu kucağıma almak nasip olur. inşallah darısı en kısa zamanda senin, isteyen tüm arkadaşların başına olsun.
canım çok teşekkür ederim. inşallah hayılısıyla bizde anne adayı oluruz. daha önceki yazında hamile kalmamda ahmet bey'in katkıları var yazmışsın. nasıl bir tedavi uygulandığını merak ettim. ben yazın sonundan beri korunmuyorum. halen olmayınca gerekli testleri yaptırdım. bir sorun gözükmüyor aksine sonuçlar oldukça iyi zamanı değil demek ki..
yapraknil arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. hiç sıkılırmıyım uzun uzun yazdığın için çok sevindim. ben geçen ay kendiliğimnden hormon tahlili yaptırdım ve eşime sperm testi yaptırdım. sonuçlar gayet iyi çıktı. ama yinede testlerimi alıp ahmet bey' e gittim. oda herşeyin normal olduğunu söyledi. 2-3 ay daha olmazsa rahim filmi çekelim tüplerde tıkanıklık olabilir dedi. geriye tek o ihtimal kalıyor zaten. bakalım beklicez.adetin 10. gününde yumurta rezevlerim oldukça iyi görünüyordu. önlem olarak progestan verdi. sanırım biz yumurtlama günlerini kaçırdık. bu bebek meselesi ortaya çıkınca insan ilişkiye nedense hevesli olamıyo :) biz hep 12. günden sonra ilişkiye başlardık.ama ben bu ay 10. günde yumurtladım .. bakalım neler olcak bende merak ediyorum :)
yapraknil canım prolaktin,E2, vs. testlerini kendi başıma adetin 3.günü gidip ölçtürmüştüm. sonra o sonuçları alıp ahmet beye gittim. normal olduğunu söyledi.1 hafta sonra gel yumurta rezevlerine bakalım dedi. gittim sonuç iyiydi. bugün yarın ovulasyaon olur dedi. haftaya progesteron baktır dedi. cuma günü baktırdım. yani 17, günde baktırdım. 10. günde yani kontrol günümde ovulasyonun yakın olduğunu anladık. oysaki ben ilk haftayı hep es geçiyordum. o yüzden kaçırıyormuşum dedim. ovulasyon testi almadım çünkü şu ana kadar olmaması benim için bir problem değil kazanılmış zamandı. ama bundan sonra yani bu aydan sonra olmasını istiyorum. tüm planlarım oldu çünkü. eşim istediği için korunmayı daha erken bırakmıştım. bakalım hayırlısı. sağlıkla gelsin meleklerimiz..
canım o zaman endişelenme. kötü bişey olsa ahmet bey söylerdi. mesela benim fsh ım yüksekti bana kendi haline bırakmamak lazım demişti. sende de bir problem olsa söylerdi demekki yok. o zaman 1-2 ay daha doğal haline bırak. yumurtlama günlerini kaçırmamaya bak. adetin 10. gününden itibaren 16-17. güne kadar gün aşırı ilişki olursa bir şekilde denk gelir. olmazsa ovulasyon testi alırsın. rahim filmi falan çektirirsin. inşallah çok uzun sürmez canım. güzel haberlerini bekliyorum.