Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

merhaba yazmadan geçemedim dr Ahmet yılmaza bir arkadaş tavsiyesiyle başladım...prolaktin yüksekliği nedeniyle vede yumurtalık tembelliği yüzüden cocuğum normal yolla olmadı Ahmet beye gitmye karar verdim okadar sakin biriydi onun sakinliği beni sinir ediyodu ben dr bunuda yapalım diyordum sanki ona bir sabır küpü binmiş gibi bana bekliycez diyordu aşılama yapalım rahim filmi çekelim yok tüp bebek yapalım demediğim kalmadı ama o herseferinde masraf yapmayalım bekleyelim ialçlara devam deyip beni yolluyodu .....birgün karar verdim başka bir dr gittim üstelik kendisi doc...dr kendisi beni muayne etti ve ilk sözü ayyy gidebilecğin en kötü dr gitmiş demek oldu sana hemen rahim filmi çekelim bilmem ne lab..ben orayla anlaşmalıyım 500 tl fiyatı bende adam milyarlar vercen dese vericem cünkü çare arıyorum peki muayne olurken acaba hamilemiyim ben ilaç kullanıyorumda dedim değilsin dedi...neyse tatile gidicem bekliyorum adet olmayı ilk defa 3 gün geçti ihtimalde vermiyorum dr hamile değilsin dedi ya ben umutsuzca gittim ve test aldım ve sonuc kocaman bir pozitif..............sonrasında tabi koşa koşa Ahmet beye gittim ....ve şu anda başka hiç bir dr güvenmiyorum kendisi sakin vede oldukca bilgili bir dr kimseye ne ümit veriyor nede olumsuz etkiliyor ne söylüyorsa vardır bir bildiği kesinlikle tavsiye ediyorm şuanda 4 aylık hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş...

benimde doktorum ahmet bey. hormon tahlili yapalım diyorum adetlerin düzenli masrafa gerek yok diyor, rahim filmi diyorum dur bakalım bekleyelim masraf etme diyor, ameliyat diyorum bekleyelim ne gereği var şimdi masraf diyor:52: yani ahmet bey benim bütcemi benden çok düşünüyor sağolsun:1: bende bari fakülteye gideyimde tahlillerimi orda yaptırayım dedim oradaki uzmanla konuşuyoruz ben söyledim ahmet bey'in hastası olduğumu, uzmanda çok övdü ahmet beyi. ahmet beyde uzmanlığını uludağda yapmış hatta hocalar kalmasını çok istemişler. iyi bir doktor olduğu hala fakültede konuşulurmuş.çok sakin ve sağduyulu bir doktor. ama benim işim biraz komplex olduğu için ben aynı anda fakületeyede başladım. çünkü bende çikolata kisti var aşılama tüp bebek ameliyat herşey olabilir herşey ihtimal dahilinde o yüzden fakülteyede devam ediyorum.

bende yaklaşık beş ay önce sezeryanla doğum yaptım .ondan öncesindede düzenli olarak balıkesirde kendi çalıştığım hastanede hemde bursada tavsiye üzerine dr ahmet yılmaza kontrole geliyordum.balıkesirdeki dr acil bir durumolursa diye tercih ettiğim oranın en iisi olan dr idi.ama benim tercihim kesinlikle dr ahmet yılmazdı.bursaya yetişememek beni korkutuyodu.ama onada gerek kalmadı .Dr ahmet yılmaz hakkaten çok konuşan birisi değil.zaten konuşmayada hiçvakti kalmıyodur heralde.benim gittiğim dönemde dört kadın doğumcu vardı ama en yoğun hasta sayısıda onunda .birde arada sırada bir bayan dr vardı ona muayene olanlar oluyodu okadar.doğum yaptığımdada gördümki tüm servis dr ahmet beyin hastalarıyla doludu.hem muyene olan hastalar hem doğum yapacaklar hemde servisteki hastaların vizitini yapmak gerçekten herkesin harcı değil.sezeryan sonrası hiçbir şikayette yaşamadım.o akşam ayağa kalktım eve gittiğimde ikinci gün kendi işimi bile yapmaya başladım.doğumhanede ki ebelerde çok ilgiliydiler.ameliyathane ekibide süperdi.yine hamile kalırsam dr ahmet yılmaza hiç şüphe etmeden giderdim.benim dokuz ay boyunca gerçekleşmesinden korktuğum şeylerin hiçbiri de başımada gelmedi çok şükür.buda benim ikinci bebeği düşünmemede cesater bile veriyor
:49:

02.03.2012

Editor Not : Dr. Ahmet Yılmaz'dan gelen talep dogrultusunda bundan boyle arti kkendisi hakkinda hicbir paylasim yapilmayacaktir. Anlayisinzi icin tesekkur ederiz !

Back