- Konu Sahibi arzuerturk
- #5.721
merhaba yazmadan geçemedim dr Ahmet yılmaza bir arkadaş tavsiyesiyle başladım...prolaktin yüksekliği nedeniyle vede yumurtalık tembelliği yüzüden cocuğum normal yolla olmadı Ahmet beye gitmye karar verdim okadar sakin biriydi onun sakinliği beni sinir ediyodu ben dr bunuda yapalım diyordum sanki ona bir sabır küpü binmiş gibi bana bekliycez diyordu aşılama yapalım rahim filmi çekelim yok tüp bebek yapalım demediğim kalmadı ama o herseferinde masraf yapmayalım bekleyelim ialçlara devam deyip beni yolluyodu .....birgün karar verdim başka bir dr gittim üstelik kendisi doc...dr kendisi beni muayne etti ve ilk sözü ayyy gidebilecğin en kötü dr gitmiş demek oldu sana hemen rahim filmi çekelim bilmem ne lab..ben orayla anlaşmalıyım 500 tl fiyatı bende adam milyarlar vercen dese vericem cünkü çare arıyorum peki muayne olurken acaba hamilemiyim ben ilaç kullanıyorumda dedim değilsin dedi...neyse tatile gidicem bekliyorum adet olmayı ilk defa 3 gün geçti ihtimalde vermiyorum dr hamile değilsin dedi ya ben umutsuzca gittim ve test aldım ve sonuc kocaman bir pozitif..............sonrasında tabi koşa koşa Ahmet beye gittim ....ve şu anda başka hiç bir dr güvenmiyorum kendisi sakin vede oldukca bilgili bir dr kimseye ne ümit veriyor nede olumsuz etkiliyor ne söylüyorsa vardır bir bildiği kesinlikle tavsiye ediyorm şuanda 4 aylık hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş...
benimde doktorum ahmet bey. hormon tahlili yapalım diyorum adetlerin düzenli masrafa gerek yok diyor, rahim filmi diyorum dur bakalım bekleyelim masraf etme diyor, ameliyat diyorum bekleyelim ne gereği var şimdi masraf diyor