Canim sen yapmissibdir dogum .bi sorayim sana nasildi hastaneden ebelerden hemsirelerden memnun kakdin mimerhaba hanımlar bursada yaşıyorum doğum için hastane araştırmalarına başladım bi kaç gündür esentepe Hastanesi ile ilgili araştırmalar yapıyorum yakın zaman da esentepe hastanesinde doğum yapanlar ücretini ve hastane hakkında bilgi verebilirler mi
Şimdiden teşekkürler :)
Gittinizmi acabaesentepe hastanesinden randevu aldım. 2 hafta sonra ilk kez görüşeceğiz dr. ile muayene ücreti sgk lı 75 lira. onun dışında görüştükçe dr. ile paylaşırım düşüncelerimi. Zaten sırf bu konu için üyelik açtım :) çok zor krar verdim ben çünkü. belki birilerine faydam olur. ::)))
Merhaba ben de Neşe hanımdan randevu almak istiyorum ama sanırım yoğun bi doktor, o yüzden Emel hanımı da düşünüyorum sizin bi bilginiz var mı acaba?yeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın. evet 90 lira muayene ücreti, tahliller tabi ayrı cretli. Neşe Hanıma devam ediyoruz. Personel güleryüzlü ilgili. Neşe hanım da çok bilgili. Memnun kaldım yani. Doğum ücretide 2500 liraymış.
emel hanımı hiç bilmiyorum malesefMerhaba ben de Neşe hanımdan randevu almak istiyorum ama sanırım yoğun bi doktor, o yüzden Emel hanımı da düşünüyorum sizin bi bilginiz var mı acaba?
ilk muayene için memnun kaldım diyebilirim, Neşe hanım çok yoğun maalesef bi randevuyu 8 gün sonraya verebiliyorlar ancak.emel hanımı hiç bilmiyorum malesef
Merhaba doktorunuz kimdi? Bende orda Doğum yaptım ve memnun kalmadım19 haxiranda dogum yaptim kizlar.kontrole gttim acilma var mi diye bakayim dedi.8 cm varmis hemen kalk dogurcan sen dedi dogumhaneye undik.5 dak.kavustum aysegulumefakat 3 tane dikisim olmasina ragmen hala dusmedi ve cok agriolar.hemoroidde oldum sanirim.dojtor ve hastaneden memnun kalmasdim kizlarr.ewde de dogurabikirmisim ben..
Sizin doktorunuz kimdi acaba, neden memnun kalmadınız ? Ne tür sorunlar yasadinizMerhaba doktorunuz kimdi? Bende orda Doğum yaptım ve memnun kalmadım
Doktorum Emre Uysaldı. Kendisi iyi bir doktordu. Ama doğumuma gelmedi ebe yaptırdı en son anında çıkarken geldi. Ve yeni doğan hemşireleri hiç benimle ilgilenmediler sütümü nasıl sağıcaımı fotoğrafçım yardım etti. Çocuk doktorumuz da sütün yanında mama verin dedi daha bir kaç saatlik anneydim. Onlar yüzünden bebeğim hala sütün yanında mama da kullanıyor. Bir doktor asla yeni doğmuş bebeğe mama verin dememeli. Sonra bebeğimde sarılık çıktı 1 gece yattık. Berbat küçük havasız bir odada. Banyosuda arızalıydı.doğru dürüst kullanamadık bile. Bebek hemşireleri 4 kez deldiler bir kan alamadılar bar bar bağırmaktan bitap düştü Bebeğim. Adam gibi doğru dürüst bir hemşire Yok.Sizin doktorunuz kimdi acaba, neden memnun kalmadınız ? Ne tür sorunlar yasadiniz
Ne zaman doğum yaptınız acaba?Doktorum Emre Uysaldı. Kendisi iyi bir doktordu. Ama doğumuma gelmedi ebe yaptırdı en son anında çıkarken geldi. Ve yeni doğan hemşireleri hiç benimle ilgilenmediler sütümü nasıl sağıcaımı fotoğrafçım yardım etti. Çocuk doktorumuz da sütün yanında mama verin dedi daha bir kaç saatlik anneydim. Onlar yüzünden bebeğim hala sütün yanında mama da kullanıyor. Bir doktor asla yeni doğmuş bebeğe mama verin dememeli. Sonra bebeğimde sarılık çıktı 1 gece yattık. Berbat küçük havasız bir odada. Banyosuda arızalıydı.doğru dürüst kullanamadık bile. Bebek hemşireleri 4 kez deldiler bir kan alamadılar bar bar bağırmaktan bitap düştü Bebeğim. Adam gibi doğru dürüst bir hemşire Yok.
Bir de gece de olsa normal doğuma gelip gelmeyeceğini konuşmuş muydunuz?Doktorum Emre Uysaldı. Kendisi iyi bir doktordu. Ama doğumuma gelmedi ebe yaptırdı en son anında çıkarken geldi. Ve yeni doğan hemşireleri hiç benimle ilgilenmediler sütümü nasıl sağıcaımı fotoğrafçım yardım etti. Çocuk doktorumuz da sütün yanında mama verin dedi daha bir kaç saatlik anneydim. Onlar yüzünden bebeğim hala sütün yanında mama da kullanıyor. Bir doktor asla yeni doğmuş bebeğe mama verin dememeli. Sonra bebeğimde sarılık çıktı 1 gece yattık. Berbat küçük havasız bir odada. Banyosuda arızalıydı.doğru dürüst kullanamadık bile. Bebek hemşireleri 4 kez deldiler bir kan alamadılar bar bar bağırmaktan bitap düştü Bebeğim. Adam gibi doğru dürüst bir hemşire Yok.
Ağustos ayında. Bende bilmiyorum neden olduNe zaman doğum yaptınız acaba?
Mama konusunda şahsen ben vermeyi düşünüyorum ama sarılık olmasın diye. Tabi sezaryen doğum yaparsam ve sütüm geç gelirse vermeyi düşünüyorum. Siz verdiğiniz halde nasıl sarılık oldu?
Benim sabah 10 da oldu. Kendisi normal doğumu önerdi zaten. Bende kendisinin bizzat olacağını düşündüm.Bir de gece de olsa normal doğuma gelip gelmeyeceğini konuşmuş muydunuz?
Saati de normal miş aslında . Neyse sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Ben de sezaryen olacağım büyük ihtimalle Emel hanıma gidiyorum . Kontrolden geldim acili bir durum olursa ne yapacağım dedim buraya gel hastane beni arar dedi.Benim sabah 10 da oldu. Kendisi normal doğumu önerdi zaten. Bende kendisinin bizzat olacağını düşündüm.
Emel Hanm iyidir. Kaçıncı haftadasınızSaati de normal miş aslında . Neyse sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Ben de sezaryen olacağım büyük ihtimalle Emel hanıma gidiyorum . Kontrolden geldim acili bir durum olursa ne yapacağım dedim buraya gel hastane beni arar dedi.
35+4 teyim canım.Emel Hanm iyidir. Kaçıncı haftadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?