bursa esentepe hastanesinde doğum yapan hanımlar

bu yorumu okudugum ıyı oldu
ben takibimi jmerde yapıyorum muayene ucretım 250 tl ama doğum için uçuk rakamlardan bahsediyorlar , alternatif arastırıyordum aklımdan silmiş oldum

hastane benim evimin hemen arkasında . gebelik dışında bir iki sebepten dolayı gitmişliğim var . aklımda ne çok iyi ne de kötü olarak kalmamış açıkçası. fiyatları nisbeten uygun onu biliyorum lokali de fena değil ama odaları da dolaşmak lazım doğum için düşünülüyorsa. bu arada ben pembe maviyi tercih ettim ama tuzlu biraz Nilgün hanımdan çok memnun kaldım henüz kararını vermedi isen bir görüşmek isteyebilirsin

Pembe mavide ne kadar ödedınız hangi tarihte?

Pembe mavide ne kadar ödedınız hangi tarihte?
henüz 2,5 aylık hamileyim devam ediyorum ücret konuşmadık 2019 fiyatları netleşince belli olur ama geçen sene arkadaşım doğum yaptı 5 civarıydı diye hatırlıyorum muayene 200 civarı ssk indirimi varmıdır konuşmak lazım benim ssk yok

Pembe Mavi ssk ile anlaşmalı değil. Ben Esentepe de Emel hanim da doğum yaptim 37 gün önce, muayene ve doğum ücreti uygundu. Ben memnun da kaldım sorun yaşamadık. Erken doğum riski vardı, ne zaman tereddüt edip hastaneye gitsem hemen nst ye bağladılar. Ücret de alınmıyor ayrica. Doğumda kaldığım odada tek sorun klozetin biraz alçak olmasıydı boyum uzun olunca dikişlerim baya acıdı ama 2 gün idare ettim. Doğumum için Emel Hanım Pazar günü apar topar geldi erteleme yapmadı, riske atmadı Allah razı olsun ondan.
Hemşireler de çok yardımcı oldu gerek emzirme gerek bebeğim uykuda olunca uyandırmak için bile geldiler.

ücret ne ödediniz dogum için
muayene ücreti ne kadar emel hanımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…