merhabalar
13 haftalık hamileyim ve bi türlü şu hastanede doğum yapıcam diyemiyorum feyhan kaylar a gidiyorum orasıda özel klinik.doruga jimere faln gelio tamemen özel doruk 3000 faln dedi banada birz fazla geldi normalde dorugun bi doktoruna devam edersen normal 1200 sezaryen 1640 dediler başka hastaen ve fiyatlandırma olarak bilgisi olan varmı?? medicabil,rentıp .... hastanede gelmio aklıma
canım çok yenisin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende 2 ay önce doğum yaptım.şunu söyleyeyim öncelikle hastaneden ziyade doktor seçimin daha önemli.hamileliğin süresince seni rahatlatan,bilgi veren,geçiştirmeyen biri olması çok önemli.ben çok doktor değiştirdim.en iyi dediklerinden bile memnun kalmadığım oldu.ama sonunda çok şükür hem deneyimli hemde çok nazik doktorumu buldum.jimerden recep doğanlar.kesinlikle tavsiye ederim.doğumumuda orada yaptım.normal 3000 sezeryan 3500.benim sezeryandı.evet biraz tuzlu ama sonuçta memnun kalmak çok önemli.takiplerine çok önem verir.
selam canım öncelikle hayırlı,sağlıklı bir doğum dilerim.Ben Ekimde doğum yaptım bursa bahar tıpta.doktorum hilal cankılıç idi.kesinlikle tavsiye ederim hem doktorum çok iyi bir doktordu çok detaycı ve her konuda rahatlıkla konusabileceğim ilgili bir doktordu.hemde detaylı anlatıyordu.ben acıbadem ve rentıp gezdim sonunda hilal hanımı tavsiye ettiler bayan doktor istiyordum çok memnun kaldım.doğumuda baharda yaptım herşey çok yolunda ve ilgililerdi çok memnun kaldık.doğuma hilal hnm girdi.fiyat olarakda 2 gece kaldık sezeryan oldum 1390 tl ödedik sgk varsa daha ucuzmuş inanamadık bu kadar uygun olmasına.2.çocuktada aynı doktoru dusunuyorum:)sevgiler birde bence bazı şeyler moda oluyor örneğin jimer ilk açıldıgında cok ucuzdu bir moda haline geldi fiyatları patlattılar.beni bir arkadasım oradan hiç memnun kalmamıştı ciddi bir tehlike atlattı bebeğiyle.o nedenle doktorunu secerken sana hitap ediyormu o önemli.dilerim mutlu bir doğum geçirirsin:)
canım hilal hnma biz iki arkadas gittik 20 gun arayla dogum yaptık ikimizde cok memnun kaldık.hilal hnm detaycı bir doktor geldi bana işi şansa bırakmıyor.benim şeker testim azıcık sınırı gecmıstı birçok doktor önemsemezmıs o hemen yukleme ıstedı yanı her seyı ıncelıyor gıbı geldı bana.baslangıcta mesafelı durur ama cok ıyı oldugunu dusunuyorum.ne zaman bır sorunum olsa almam demedı hep ılgılendı kı bazen randevusuz gıttım(dusuk tehlıkem olmustu) dogumumada o gırdı ancak baharda eğer gece olursa o aksamkı nöbetcı doktor gırıyor.bana epidurel normal önermişti ancak sezeryan olmak durumunda kaldım.acil sezeyan oldugundan narkoz aldım ama arkadasım epidural normal yaptı yıne hılal hanımla cok memnun kaldı.fıyatlar sgksız sezeryan 1390 tl verdık bız 2 gecede kaldık hastanede ancak yatış servısınden fıyatları oğrenebılırsın detaylı.dılerım sende sorun yasamadan rahat bır hamılelık ve doğum gecırırsın.sevgıler
ben doruğa devam ettim ama bana önce söyledikleri fiyatla doğuma gireceğim an söyledikleri daha farklı oldu doğum yapalı 2 ay oldu 2 bin tl ödedim dr iyiydi ama hastane tam bir felaketti önceden söyledikleri hiç birşey olmadı o kadar kötüydü ki personelimiz eksik dediler sonda torbasını bile annem boşalttı hemşireler çok bilgisizdi ben perişan oldum hiç tavsiye etmem arkadaşım ama memnun olanlarda var belki benim şansıma öyle olmuşturmerhabalar
13 haftalık hamileyim ve bi türlü şu hastanede doğum yapıcam diyemiyorum feyhan kaylar a gidiyorum orasıda özel klinik.doruga jimere faln gelio tamemen özel doruk 3000 faln dedi banada birz fazla geldi normalde dorugun bi doktoruna devam edersen normal 1200 sezaryen 1640 dediler başka hastaen ve fiyatlandırma olarak bilgisi olan varmı?? medicabil,rentıp .... hastanede gelmio aklıma
Merhaba siz hangi dorukta doğum yaptınız? Bir de doktorunuz kimdi acaba?ben doruğa devam ettim ama bana önce söyledikleri fiyatla doğuma gireceğim an söyledikleri daha farklı oldu doğum yapalı 2 ay oldu 2 bin tl ödedim dr iyiydi ama hastane tam bir felaketti önceden söyledikleri hiç birşey olmadı o kadar kötüydü ki personelimiz eksik dediler sonda torbasını bile annem boşalttı hemşireler çok bilgisizdi ben perişan oldum hiç tavsiye etmem arkadaşım ama memnun olanlarda var belki benim şansıma öyle olmuştur
Ziya Çetin hakkında olumlu şeyler duydum ama gitmedim hiç.Murat aslan yada ziya çetin e giden duyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?