Doğuma Hazırlık bursa hamilelerii hastane memnuyeti ve doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
47
0
46
Bursa
merhabalar
13 haftalık hamileyim ve bi türlü şu hastanede doğum yapıcam diyemiyorum feyhan kaylar a gidiyorum orasıda özel klinik.doruga jimere faln gelio tamemen özel doruk 3000 faln dedi banada birz fazla geldi normalde dorugun bi doktoruna devam edersen normal 1200 sezaryen 1640 dediler başka hastaen ve fiyatlandırma olarak bilgisi olan varmı?? medicabil,rentıp .... hastanede gelmio aklıma

canım çok yenisin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende 2 ay önce doğum yaptım.şunu söyleyeyim öncelikle hastaneden ziyade doktor seçimin daha önemli.hamileliğin süresince seni rahatlatan,bilgi veren,geçiştirmeyen biri olması çok önemli.ben çok doktor değiştirdim.en iyi dediklerinden bile memnun kalmadığım oldu.ama sonunda çok şükür hem deneyimli hemde çok nazik doktorumu buldum.jimerden recep doğanlar.kesinlikle tavsiye ederim.doğumumuda orada yaptım.normal 3000 sezeryan 3500.benim sezeryandı.evet biraz tuzlu ama sonuçta memnun kalmak çok önemli.takiplerine çok önem verir.

slm...ben 8.aydayım ve baştan beri jimere gidiyorum.evet biraz pahalı ama güven de çok önemli.bi de sorunlu bi hamileysen göze alıyosun.baştan gidersen 3000 normal doğum,3500 sezaryen fiyatı.ben memnunum.paylaşmak istedim şimdiden hayırlı olsun canım...

slm...ben de o doktora gidiyorum çok memnunum.hangi saatte olursa olsun ulaşabiliyorum telefonla.ben sormadan hersey hakkında bilgi veriyo.tecrübe etmiş birinden bunu duymak daha iyi geldi tabi.az vaktim kaldı çünkü sorun var diye mi sezaryen yaptı peki?dogum öncesi davranışlarından çok memnunum yaklaşık 7 aydır gidiyorum da sonrasını merak ettiğim için soruyorum Allah analı babalı büyütsün bu arada...

selam canım öncelikle hayırlı,sağlıklı bir doğum dilerim.Ben Ekimde doğum yaptım bursa bahar tıpta.doktorum hilal cankılıç idi.kesinlikle tavsiye ederim hem doktorum çok iyi bir doktordu çok detaycı ve her konuda rahatlıkla konusabileceğim ilgili bir doktordu.hemde detaylı anlatıyordu.ben acıbadem ve rentıp gezdim sonunda hilal hanımı tavsiye ettiler bayan doktor istiyordum çok memnun kaldım.doğumuda baharda yaptım herşey çok yolunda ve ilgililerdi çok memnun kaldık.doğuma hilal hnm girdi.fiyat olarakda 2 gece kaldık sezeryan oldum 1390 tl ödedik sgk varsa daha ucuzmuş inanamadık bu kadar uygun olmasına.2.çocuktada aynı doktoru dusunuyorum:)sevgiler birde bence bazı şeyler moda oluyor örneğin jimer ilk açıldıgında cok ucuzdu bir moda haline geldi fiyatları patlattılar.beni bir arkadasım oradan hiç memnun kalmamıştı ciddi bir tehlike atlattı bebeğiyle.o nedenle doktorunu secerken sana hitap ediyormu o önemli.dilerim mutlu bir doğum geçirirsin:)

ben 16 haftalık hamileyim 3 doktordan sonra rentıp ta selim akgüne gidiyorum çok memnunun her şeyle tek tek ilgileniyor fiyat olarakta normal 1200 sezaryen 1500 lira özel diye gidip bir saat sıra beklemiyorsun yada en ufak şeyden bile para almaya çalışmıyorlar örneğin bahar hastanesinde 3d ultroson bile ücretli ben her girdiğimde 3d olarak görüyorum ve her istediğimde doktoruma ulaşabiliyorum tavsiye ederim bu arada amacım baharı kötülemek değil farkları söylemek orayada gittim ben memnun kalmadım fakat başka bir arakadaşım nagihan hanıma gidiyor ve memnun fiyatı normal 460 sezaryen 950 zorunlu sezaryen 550 diye biliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur hasyırlısıyla bebişide kucağına alırsın umarım:):):)

herkes farklı canım bende şimdi cocuk için rentıpa gidiyorum sigortamız anlaşmalı ama her gittiğimde sıra bekliyorum.bir sürü sıkıntı yaşıyorum mecburen gidiyoruz allahtan cocuk doktorumuz iyide katlanıyoruz.yani bu tip konular kişiye göre değişiyor bence.bu nedenle kendin neresi içine sinerse orayı seç.birde yazın eşim rentıpta ameliyat oldu doğum katı yoktu bebeklerde diğer hastaların oldugu katta kalıyordu.bana garip gelmişti.ya dediğim gibi herkes farklı bukonuda.

merhaba bende Hilal hanım a gidiyorum daha çok yeni 2. kontrolümüzü daha yeni olduk. kendisinden biraz bahseder misiniz?
epidural normal doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı?
teşekkürler...

canım hilal hnma biz iki arkadas gittik 20 gun arayla dogum yaptık ikimizde cok memnun kaldık.hilal hnm detaycı bir doktor geldi bana işi şansa bırakmıyor.benim şeker testim azıcık sınırı gecmıstı birçok doktor önemsemezmıs o hemen yukleme ıstedı yanı her seyı ıncelıyor gıbı geldı bana.baslangıcta mesafelı durur ama cok ıyı oldugunu dusunuyorum.ne zaman bır sorunum olsa almam demedı hep ılgılendı kı bazen randevusuz gıttım(dusuk tehlıkem olmustu) dogumumada o gırdı ancak baharda eğer gece olursa o aksamkı nöbetcı doktor gırıyor.bana epidurel normal önermişti ancak sezeryan olmak durumunda kaldım.acil sezeyan oldugundan narkoz aldım ama arkadasım epidural normal yaptı yıne hılal hanımla cok memnun kaldı.fıyatlar sgksız sezeryan 1390 tl verdık bız 2 gecede kaldık hastanede ancak yatış servısınden fıyatları oğrenebılırsın detaylı.dılerım sende sorun yasamadan rahat bır hamılelık ve doğum gecırırsın.sevgıler

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatabilirim.epidural normal tercihim tabiki ama kısmet yine de.
buradan herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
görüşmek üzere...

bende yeni sayılırım kızlar jimere gittim aylin hanıma fena değildiama jimer çok pahalı yaa kan testine bir sürü para şimdi değiştirmek isteyiorum zuhal öder saylıkı bilen varmı nasıl medicabilde temmuzda izni bitiomuş sanırım medicabilde doğum yapanlar memnunmu

demet haytoğlu... cok ıglı detayları veren bır doktor..
sızın bırsey sormanıza gerek kalmıyor. ruh halınden anlıyor..

hastanesı Esentepe tıp merkezı..
ücretlerde gayet uygun

ben doruğa devam ettim ama bana önce söyledikleri fiyatla doğuma gireceğim an söyledikleri daha farklı oldu doğum yapalı 2 ay oldu 2 bin tl ödedim dr iyiydi ama hastane tam bir felaketti önceden söyledikleri hiç birşey olmadı o kadar kötüydü ki personelimiz eksik dediler sonda torbasını bile annem boşalttı hemşireler çok bilgisizdi ben perişan oldum hiç tavsiye etmem arkadaşım ama memnun olanlarda var belki benim şansıma öyle olmuştur

Tatlım bende Medicabil Oktay Altuna gidiyorum. Doktorumdanda hastanedende memnunum. Doğum normal olursa 1400 lira bence özel hastane olmasına rağmen çokta makul bir fiyat. Orda doğum yapmış insanlar hiç kötü yorum yapmadılar, herşeyden memnun kalmışlar. Tavsiye ederim...

Merhaba siz hangi dorukta doğum yaptınız? Bir de doktorunuz kimdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…