Doğuma Hazırlık bursa hamilelerii hastane memnuyeti ve doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahmet bey ayrildi cnm 1 ekim itibari ile kontroller muayenehsnesinde yapoyor. Dogum icin gelecekmis ama medicale bilgin olsun
Biliyorum canım 10 Ekim'de muayenehanesine gitcez bugüne kadar medicale gidiyorduk.ahmet bey hakkında ve medikal park hakkında kötü bişey duymadım ama yinede insan korkuyo.benim doğumum Ekim sonunda.sende mi onun hastasısın?

medicabile gıdıyorum ben, ılk trımesterı bıtırdım 13. haftalıgım. dogumu da orada yapmayı planlıyorum tek doktor, tek hastane tercıhım cunku...
fıyatları ne kadar bılenınız var mı??
henuz erken oldugundan hıc konusmadık , benım dogumum 2016 nısan da olacak..

Evet kasim ortasi olacak hayirlisiyla bizim dogum. Ben oglumu ds medicalde ajmet beyde dogurmustum. Simdi Allah nasip ederse kizimida oyle dusunuyoruz. Ben bugun gittim lekem vardi korktum one aldim randevumu... oglumda normal epidural dogum yaptim memnun kalmistim hastaneden pek bisey gormedim. Ama dogum guzel gecmisti. Aksam 6da odama cikmistim hemsireler ilgisizdi oldun mu kaldin mi umurlarinda degildi. Biz tecrubesiz.... ama simdi idmanliyiz ☺

Sen sezeryan mi olacaksin takvimi kasim diyor?

bende çekirge dorukta sühendan hanıma gidiyorum... Doğum için hastane fiyatları sgk lı normal 1800 sezaryan 2100 tl artı epidural için ilave 300tl dendi...

merhaba
bende ilk doğumumu medicalde ahmet bey e yaptım. epidural normal doğumdu.
şimdi yine bir bebiş bekliyorum. ahmet beye gidiyorum yine.
Siz bu doğumu medical de mi yapıcaksınız?

o ne yaaa ben 55 verıyorum medicabil de, çokta memnunum hem doktorumdan hem hastaneden...
Evet yuksek fiyat frkindayim ama daha once kotu seyler yasadigim icin gizum gormuyor. Ve bu dr da daha once oglumu saglikli bir sekilde kucagima alinca iyi geliyor bana simdi tekrar ona gidiyiruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…