Ahmet bey ayrildi cnm 1 ekim itibari ile kontroller muayenehsnesinde yapoyor. Dogum icin gelecekmis ama medicale bilgin olsunKızlar medikal Park'ta doğum yapan yok mu Dr Ahmet Yılmaz a giden???
Biliyorum canım 10 Ekim'de muayenehanesine gitcez bugüne kadar medicale gidiyorduk.ahmet bey hakkında ve medikal park hakkında kötü bişey duymadım ama yinede insan korkuyo.benim doğumum Ekim sonunda.sende mi onun hastasısın?Ahmet bey ayrildi cnm 1 ekim itibari ile kontroller muayenehsnesinde yapoyor. Dogum icin gelecekmis ama medicale bilgin olsun
Evet kasim ortasi olacak hayirlisiyla bizim dogum. Ben oglumu ds medicalde ajmet beyde dogurmustum. Simdi Allah nasip ederse kizimida oyle dusunuyoruz. Ben bugun gittim lekem vardi korktum one aldim randevumu... oglumda normal epidural dogum yaptim memnun kalmistim hastaneden pek bisey gormedim. Ama dogum guzel gecmisti. Aksam 6da odama cikmistim hemsireler ilgisizdi oldun mu kaldin mi umurlarinda degildi. Biz tecrubesiz.... ama simdi idmanliyiz ☺Biliyorum canım 10 Ekim'de muayenehanesine gitcez bugüne kadar medicale gidiyorduk.ahmet bey hakkında ve medikal park hakkında kötü bişey duymadım ama yinede insan korkuyo.benim doğumum Ekim sonunda.sende mi onun hastasısın?
Sen sezeryan mi olacaksin takvimi kasim diyor?Biliyorum canım 10 Ekim'de muayenehanesine gitcez bugüne kadar medicale gidiyorduk.ahmet bey hakkında ve medikal park hakkında kötü bişey duymadım ama yinede insan korkuyo.benim doğumum Ekim sonunda.sende mi onun hastasısın?
Benim ikiz canım o yüzden doğumum kasıma kalmayacak Ekim sonu inşallahSen sezeryan mi olacaksin takvimi kasim diyor?
merhabaEvet kasim ortasi olacak hayirlisiyla bizim dogum. Ben oglumu ds medicalde ajmet beyde dogurmustum. Simdi Allah nasip ederse kizimida oyle dusunuyoruz. Ben bugun gittim lekem vardi korktum one aldim randevumu... oglumda normal epidural dogum yaptim memnun kalmistim hastaneden pek bisey gormedim. Ama dogum guzel gecmisti. Aksam 6da odama cikmistim hemsireler ilgisizdi oldun mu kaldin mi umurlarinda degildi. Biz tecrubesiz.... ama simdi idmanliyiz ☺
Ay masallah cnm hayirlisiyla kucagina alirsin insallahBenim ikiz canım o yüzden doğumum kasıma kalmayacak Ekim sonu inşallah
Evet insallahmerhaba
bende ilk doğumumu medicalde ahmet bey e yaptım. epidural normal doğumdu.
şimdi yine bir bebiş bekliyorum. ahmet beye gidiyorum yine.
Siz bu doğumu medical de mi yapıcaksınız?
hayırlı olsun inşallah şimdiden en kolayından olsun doğumunuzEvet insallah
doğum fiyatları ne oldu acaba? son zamanlarda muayene fiyatları bile uçtu medical in ?Tsk ederim cnm insallah herkezin. Sana da hayirli olsun
Âmin canım hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inşallahAy masallah cnm hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Muayene 120doğum fiyatları ne oldu acaba? son zamanlarda muayene fiyatları bile uçtu medical in ?
o ne yaaa ben 55 verıyorum medicabil de, çokta memnunum hem doktorumdan hem hastaneden...Muayene 120
Sen dogum yapsiya daha cok degisir dogum fiyatlari bence malum patlicana bibere ve doguma surekli zam geliyor
merhaba.. ben de medicabilde zuhal hanıma gidiyorum ve çok memnunum..sizin doktorunuz hangisi acebao ne yaaa ben 55 verıyorum medicabil de, çokta memnunum hem doktorumdan hem hastaneden...
merhaba.. ben de medicabilde zuhal hanıma gidiyorum ve çok memnunum..sizin doktorunuz hangisi aceba
Evet yuksek fiyat frkindayim ama daha once kotu seyler yasadigim icin gizum gormuyor. Ve bu dr da daha once oglumu saglikli bir sekilde kucagima alinca iyi geliyor bana simdi tekrar ona gidiyiruzo ne yaaa ben 55 verıyorum medicabil de, çokta memnunum hem doktorumdan hem hastaneden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?