evet dr Gizeme gittim gerçekten iyi bir dr du ancak pek konuşmuyor bilgi vermiyorMerhaba siz hangi dorukta doğum yaptınız? Bir de doktorunuz kimdi acaba?
Dorukta doğum ücreti ne kadardı?evet dr Gizeme gittim gerçekten iyi bir dr du ancak pek konuşmuyor bilgi vermiyor
Ziya cetınk çok duydum memnunuyet bakımındanMurat aslan yada ziya çetin e giden duyan var mi
ben anlaştığımız fiyatın neredeyse 2 katına çıktım acil sezaryana girdim sağolsun onlarda bu fırsatı kaçırmayıp kazık kazık bize ama herşeyden kötüsü hemşireleri berbattı çocugumu hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk dr u öğle yemeğine gitti gelince kontrol edecek diye 5 saat sonra getirdiler hiç bir hemşire gelmedi çocuğu kv verdiler emzirmeye bile gelmediler ben çocuğumu emzziremedim ağrı kesici iğneleri beni hafifçe cevirip yapmak yerine yattığım yerde bacaklarıma yaptılar o çektiğim acıyı anlatamam beni yataktan ilk kaldırırlarken yatağı hafifçe dikleştirmediler dümdüz yataktan mekik çeker gibi kaldırdılar pijamamı bile kendim giydim içim parçalanarak sonda torbamı gelipdeğiştirmediler 1 br sıcak çay bile bulamadım hemde neredeyse pembemavi fiyatına geldiDorukta doğum ücreti ne kadardı?
Büyük geçmiş olsun, inşallah bebeğinizde siz de iyisinizdir şuan.ben anlaştığımız fiyatın neredeyse 2 katına çıktım acil sezaryana girdim sağolsun onlarda bu fırsatı kaçırmayıp kazık kazık bize ama herşeyden kötüsü hemşireleri berbattı çocugumu hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk dr u öğle yemeğine gitti gelince kontrol edecek diye 5 saat sonra getirdiler hiç bir hemşire gelmedi çocuğu kv verdiler emzirmeye bile gelmediler ben çocuğumu emzziremedim ağrı kesici iğneleri beni hafifçe cevirip yapmak yerine yattığım yerde bacaklarıma yaptılar o çektiğim acıyı anlatamam beni yataktan ilk kaldırırlarken yatağı hafifçe dikleştirmediler dümdüz yataktan mekik çeker gibi kaldırdılar pijamamı bile kendim giydim içim parçalanarak sonda torbamı gelipdeğiştirmediler 1 br sıcak çay bile bulamadım hemde neredeyse pembemavi fiyatına geldi
Çok uzuldum ve sasırdım. Allah iyi insanlarla karsılastırsın şansınız ogun iyi gitmemiş.bebegunız sağlıklı olsun huzurla buyutunben anlaştığımız fiyatın neredeyse 2 katına çıktım acil sezaryana girdim sağolsun onlarda bu fırsatı kaçırmayıp kazık kazık bize ama herşeyden kötüsü hemşireleri berbattı çocugumu hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk dr u öğle yemeğine gitti gelince kontrol edecek diye 5 saat sonra getirdiler hiç bir hemşire gelmedi çocuğu kv verdiler emzirmeye bile gelmediler ben çocuğumu emzziremedim ağrı kesici iğneleri beni hafifçe cevirip yapmak yerine yattığım yerde bacaklarıma yaptılar o çektiğim acıyı anlatamam beni yataktan ilk kaldırırlarken yatağı hafifçe dikleştirmediler dümdüz yataktan mekik çeker gibi kaldırdılar pijamamı bile kendim giydim içim parçalanarak sonda torbamı gelipdeğiştirmediler 1 br sıcak çay bile bulamadım hemde neredeyse pembemavi fiyatına geldi
Murat aslan yada ziya çetin e giden duyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?