Doğuma Hazırlık bursa hamilelerii hastane memnuyeti ve doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Pembemavi , rentip, jimer,doruk vs vs vs hangisi hangi doktor. Doğum sekli konusunda bilgi verin kizlar

Yıldırım dorukta nuray hanıma gıttım. Hastanedende fıyattanfa çok memnundum gecen sene ağustosta doğum yaptım. Ikıncı sınıf odada 850 tl verdım çok konforlu degıl zaten ukıncı sınıf odaydı ama hrmsıre hastabakıcı doktor couk memnundum ayrıntılara kadar gıdıyor ukrrasonla bakarken sureklı anlatıyor doğumdan sonrada dıkıslerım için bır ay gozetımde tuttu ücretsiz çok fazla memnunum yanı. Memnun kalmayanlarda olmuş nuray hanımdan kısıden ksııye degısıyor sanırım. Ben çok bılmıslık yapmadım merak ettıklerımı sordum sadece .çok fazla konuşan bılmıslık taslayanlarla pek anlasamıyor bence tavsıye uzerıne gıtmıstım zaten ve şuan ıkı arkadasımda gıdıyor memnunlar. Busrne fıyatları bılmıyorum bu arada bıtıncı sınıf odalar gecen sene 1800 bu senefaxlada arttıgını sanmıyorum

Dorukta doğum ücreti ne kadardı?
ben anlaştığımız fiyatın neredeyse 2 katına çıktım acil sezaryana girdim sağolsun onlarda bu fırsatı kaçırmayıp kazık kazık bize ama herşeyden kötüsü hemşireleri berbattı çocugumu hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk dr u öğle yemeğine gitti gelince kontrol edecek diye 5 saat sonra getirdiler hiç bir hemşire gelmedi çocuğu kv verdiler emzirmeye bile gelmediler ben çocuğumu emzziremedim ağrı kesici iğneleri beni hafifçe cevirip yapmak yerine yattığım yerde bacaklarıma yaptılar o çektiğim acıyı anlatamam beni yataktan ilk kaldırırlarken yatağı hafifçe dikleştirmediler dümdüz yataktan mekik çeker gibi kaldırdılar pijamamı bile kendim giydim içim parçalanarak sonda torbamı gelipdeğiştirmediler 1 br sıcak çay bile bulamadım hemde neredeyse pembemavi fiyatına geldi

Büyük geçmiş olsun, inşallah bebeğinizde siz de iyisinizdir şuan.
Doğumunuz Yıldırım Dorukta mı oldu Çekirgedekinde mi? Bir de neden o kadar fiyat aldılar ekstra müdahale mi yaptılar?

Çok uzuldum ve sasırdım. Allah iyi insanlarla karsılastırsın şansınız ogun iyi gitmemiş.bebegunız sağlıklı olsun huzurla buyutun

Murat aslan yada ziya çetin e giden duyan var mi

ben geçen yıldan beri ziya çetin'e gidiyorum. çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. sizin soru sormanıza gerek kalmadan açıklıyor zaten herşeyi. eşinizle gitmenize çok önem veriyor. randevu saatini eşinizin çalışma saatine göre ayarlıyor. muayene ücretleri de çok uygun ve 15 günde 1 muayeneye çağırıyor. yalnız doğumu nerede yapacağımı bilmiyorum. sonraki kontrolde soracağım doğumu da.

Kızlar doruk çekirgede yakın zamanda doğum yapan var mı? Doğum fiyatları nedir?

doktorum ziya çetin muayenehanede çalışıyor. doğum için osmangazi tıp merkezinde dr. adnan şahin le görüştüm 800 - 1000 TL arası dedi. bir de medicabil de zuhal hanımla görüşmek istiyorum. yakın fiyatlar verirse medicabilde doğum yapmak isterim. bu gün ziya bey'in nerelere gittiğini öğreneceğim. çekirge doruk'a da gidiyor bildiğim kadarıyla. öğrenince yazarım.

esentepe tıp merkezini öğrendim normal 900 sezaryen 1250 TL. doruk fiyatını öğrenemedim ne yazık ki ama geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı orada. normal 1600 demişti. ama bazı sebeplerden dolayı sezaryen oldu onun dr da dışardandı ona ayrıca ücret ödedi. normal olduğunda 2500 - 3000 i bulur demişti. sezaryende fazla ödemiştir muhtemelen.

Cok Teşekkürler haftaya doruk a gidicem ben de yazarım fiyatları :)

doğum için esentepe tıp merkezine gidicem inşallah. bebeğim dönmüş büyük ihtimalle normal olacak. 32. haftaya kadar gitmediğim halde kabul ettiler çok sevindim. o hastanedeki doktorum İbrahim Avcı. her özel hastane aynıdır ama odaları tek kişilik refakatçı için ayrı yatağı var.

Ben doruk a cuma gidicem. Daha soramadım. Bir arkadaştan öğrendiğim 2014 yılı epidürel sezeryan 2.100 tl miş. İnşallah benim de normal olur. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

dorukta 2013 eylül de arkadaşım epidural sezaryen doğum yapmıştı. 2500 TL demişti. ama onun doktoru da hastane dışındandı. onun ücretiyle birlikte olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…