Bursa Jimer Melike Hanımın Anne Adayları

Bende jimerde jale hanıma gidiyorum hamile değilim bebek istiyorum o kadar iyiki ben çok memnun kaldım gerçi herseferinde özelden gidiyorum bunun etkisi varmı bilmiyorum ama herşeye rağmen verdiğim paraya asla üzülmüyorum değdiğini düşünüyorum. Doruğa gitmiştim bir kere zeynep hanıma o doktor çok ilgisizdi ben doruğa ne zaman gitsem memnun kalmıyorum. Ama jimer ve jale hanım çok iyi çok memnunum

çekirge doruk bu konuda iyidir ebraar.Zeynep hnm dan dolayı önyargılı olma.çekirge dorukta 4 ayrı kadın doğumcu var.tabiki özel hizmet almanın farkını yaşıyorsundur bence.
10 ytl fiat farkı ile hizmet verildiğinde yoğunluk olur ve dr un ilgisi dağılır.

Bilmiyorum jimerdede ssk falan geçiyo benim ssk var ama jale hanımla anlaşması olmadığı için özelden gidiyorum yarın bi gün anlaşması yapılacak o zaman tabiki bende ssk dan yararlanıcam yani o zaman doktorumun ilgisi azalacakmı sanmıyorum.

Hımm anladım özelden devam. peki diyelim doğum olursa yine özeldenmi olacak.

melike hanıma bu kadar laf söleyenleri ve yapılan yorumları okudum ben melike hanımı çok ii tanıorum ve biliyorumki hiç bir hastasına hiçbir şeklde ne kadar yoğun ve yorgun olsada suratsız davranmaz ve ne olursa olsun enn iyi tedaviyi yapmaya çalışır arkadaşlar yapmayın lütfen tamm bi dr güler yüzü anlatımıda önemli ama önce alanındaki uzmanlığa bakın lütfen siz oraya çocuğunuz ve kendi sağlığınız için gidiyosunuz lüfen bu şeklde düşünün cd olayına gelince jimer kadın doğum hastanesindeki ultrasonlar 4 boyutlu istendiği takdirde belleğe veya cdye aktarım yapılıyo lütfen tam manasıyla bilmediğiniz tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmayın bursadaki nadir ii dr arasında melike hnm yer alır bu gerçeği unutmayalımm iyi güler yüzlü olupta bebeğinize veya sie gerekn teşhisi koyamayan annenin ve bebeğin hayatını tehlikeye atan öle dr biliyorum ki öncelik sağlığınız bunu unutmayın

Canım Melike hanım çok yoğun olduğu zamanlarda bile güleryüzlü davranıyor, ilgileniyor, inşallah kısmet olursa doğumumuda orda yapmak istiyorum ben,
Yoğunluk şu şekilde işte randevular sarkıyor, araya sezeryan girerse bekliyoruz bunlar işte
Bunlar olunca doğumda da ilgilenebilirmi, sık gelebilirmi kontrole diye insan tereddüt ediyor
Ama melike hanım gerçekten iyi işinde, onun söylediklerini eski doktorum söylememişti bana mesela

2 kişi biliyorum melike hanımda doğum yapan biri normal doğum yaptı 1 de sezeryan ikiside çok memnun iki arkadaşımında doğumuna katılmış kendisi.ben geçen gün muayene gittim o sıra doğum varmış bizi bırakıp doğuma gitmek zorunda kaldı.bazen düşünüyorum da her tarafa yetişmeye çalışıyorlar sonuçta valla ben memnunum melike hanımdan arkadaşlar.dediğim gibi tek sorun aşırı derecede yoğun.

mihrin arkadaşım bu arkadaşların sgklı mı gitmişti, ben sgklılarla daha az ilgileniyor jimer diye duydum, özel gidenlerle daha çok ilgileniyorlarmış, doğrumu bilmem artık

evet şekerkız ikiside sgk ile gitti hatta bende öle gidiyorum 5 ay oldu gayet güzel ilgilenior hatta ablamda hamile bu hafta sonu öğrendim onun içinde melike hanımdan rendevu alacağım ama çok yoğun duyduğuma göre 2009 a randevu vermiormuş bi deneyeceğim bakalım cnm.

arkadaşlar ben yeni hamileyim doktora karar veremiyorum acaba meral candan sözeriye giden varmı çok iyi anlattılar

ben melike hanıma 6 ay devam ettim
en son randevumu 2 ay sonra vermeye kalktılar :) kendimden geçtim yanımda 10 mayısta doğum yapcak bir bayan da 21 mayısa randevu verdiler:))))))
kaçan kurtuluyor:)

bu arada jimer in sgk ile anlaşması ayda 5-10 dakika sınırlıymış. özelde farklı tabi o yüzden zübeyde hanımdan pek bire farkı yok.

29 Mart ta epidural normal doğum yaptım,doğumumu Melike Hanım yaptırdı,zaten ona gitmiştim hamileliğim süresince.doğum anında aşırı memnun kaldım Melike Hanım'dan,bana çok moral verdi,ilgili davrandı,sancı çektiğim sıralarda geldi,karnıma masaj yaptı,yani süperdi.Ama ben epidural normalden birşey anlamadım,epidurali ağrısız doğum diye biliyordum,öyle de biliniyor dimi?ama bana son 1 saat anestezi vermediler ve ben 1 saat suni sancı çektim.Ağrı hissetmezsen ıkınma hissin olmaz,o zaman da doğumun uzun sürer ve zor geçer diyerek böyle yaptıklarını söylediler bana.O saat çok kötüydü diyebilirim,hatta o anda dedim ki insanlar 2. çocuğu nasıl yapıyorlar?Benim mi çok sancılıydı bilmiyorum ama doğumdan sonra herkes şu sözlerimle dalga geçiyordu:' Ben böyle olduğunu bilmiyordum:-(( ' Ama şimdi hepsi geçti.

ceyo16 bende hamilelik süresince melikeye gittim.epidural doğum düşünüyordum sen böle anlatınca caydım :) korkuttun beni yaw.melike hanıma gelince yoğunda olsa ilgisizde deseler ben melike hanımı seviyorum arkadaşlar.her ay bebişimin hayırlı haberlerini sevinçle aktarıyor bana canım doktorum benim

canım etkilemiş olmak istemem,herkesin farklı olabilir,ama ben doğum öncesinde hiç anestezi uzmanıyla görüşmemiştim nasıl bir uygulama yaptuklarıyla ilgili,hep ağrısız die okuduğum duyduğum için)onu da orada epidural normal yapavcaklar bilsinler de ona göre önceden konuşsunlar die yazdım.Çünkü hala içimde kaldı neden hem epidural yaptım,hem de sancı çektim ,diğer yapanlar hiç sancı çekmeden doğuruyorken neden ben sancı çektim die.
Ama hastanedekilerin,Melike Hanım ın ilgisi,muhteşemdi ona birşey diyemem.alkisalkisalkis

kızlar bende şuan melike hanıma gidiyorum ben hamile değilim ama tedavi görüyorum ve melike hanımdan çok memnunum hamile kalıncada ona gitcem inşl. ama yengemi melike hanım doğurttu yengemde çok memnun hemde ben ssklı gidiyorum ve çok güzel ilgileniyor. tavsiye ederim

arkadaşlar dün doktora gittim.melike hanımı çok seviorum çok güzel ilgilendi benimle bugüne kadar.bugüne kadar diorum zira kendisiyle dün vedalaştık arkadaşlar jimerde sigortalı hastalar doğumu 1 000 olmuş hemde bu normal doğum sezeryan daha fazla.şok oldum.çok üzüldüm.acayip yıkıldım.melike hanıma sarıldım öptüm öptüm öptüm vedalaştım.300 milyondan 1 000 milyara çıkardılar yuh yani acımadılar bize şimdi doğru şevket yılmaza lmaz:

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ama 5 haftaluk hamileyim ve geçen doktora gittik vaginal ultrasonla baktı doktor acaba normal mi yani etrafımda herkes aa olmaz alttan bakamaz falan diye sizler ne diyosunuzz..

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ama 5 haftaluk hamileyim ve geçen doktora gittik vaginal ultrasonla baktı doktor acaba normal mi yani etrafımda herkes aa olmaz alttan bakamaz falan diye sizler ne diyosunuzz..

canım sanırım doktor gerçekten biraz anormal davranmış normal bi durum değil bence yani ilk kez sizen duyuyorum alttan baktığını bakmaması lazım bence sen o doktoru değiştirlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…