Bursa Jimer Melike Hanımın Anne Adayları

my darling 5 haftalık hamikeydim ve bahar hastanesine ilk bebişi görmeye gittim.ordan devam ederim diordum.neyse sıram geldi içeri girdim karnımdan baktı dış gebelik hastayı hazırlayın dedi ne oluyor anlamıyordum sonuçta ilk hamileliğim yanımda ablam vardı ben başladım ağlamaya ne olcak bilmiordum.ablam ağlama korkulacak bişi yok dedi.sonra vajinal ultrasyonla bakıldı.sonra bebişi gördü tmm burdaymış kalbi bile atıyor dedi snra herkes bana kızdı neden alttan bakmasına izin verdin die bakılmaz asla die.düşük olur die çok üzüldüm ya düşerse die.hep dua ettim zaten jimerde melike hanıma gittim baharı bırakmıştım alttan baktı die şimdi ise 29 uncu haftada oğlum kocaman oldu senin anlayacağın hiç bişi olmadı sen dua et bişicik olmaz inş.bu arada melike hanım jimerde ki ablamın bebeğini 4 haftalıkken ultrasyondan görebildi sen doktoru değiştir bence.ama şimdi içinde bi korku olmasın dua et emi..

m.s doğru bi seçim yapmışsın biraz yoğun olsada melike hanım çok iyi bir doktordur.umarım yakında seninde hayırlı haberlerini alırız.hamiş oluğunu duyarız.yanlız dediğim gibi jimerde doğum 1 000 oldu söleyeyim ona göre yönlendir kendini tmm mı cnm ?

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ama 5 haftaluk hamileyim ve geçen doktora gittik vaginal ultrasonla baktı doktor acaba normal mi yani etrafımda herkes aa olmaz alttan bakamaz falan diye sizler ne diyosunuzz..

canım 5 haftalık hamilelikte muhtemelen keseyi görmek için karından bakmıştır doktorun. bana da bakmıştı. yani önce karından baktı göremedi, sonra bol su iç idrara sıkışmayı bekle sonra bakalım demişti. ne kadar su içsem de bir türlü istenilen sıkışıklık olmadı. ve doktorumda istersen vajinal bakalım dedi. ben de kabul ettim ve o şekilde görmüştük keseyi. yani bir problem olmaz merak etme. ama sen istemezsen ve kabul etmezsen de bakmaması gerekir bence. ama için rahat olsun. ilk haftalar sürekli o şekilde kontrol eden doktorlar var ve bir problem olmuyor diye biliyorum ama ilerleyen haftalarda problem olabilir. sen rahatsızlığını belirt doktoruna, karından baksın.

yaaa inanmıyorum ya moralim çok bozuk bende 15 inde dr gttim yani melike hanıma fakat hiç kimse doğum fiyatlarıyla ilgili bişi demedi geçen gün birinden duymuştum bide şimdi duydum çok üzüldüm 30 unda tekrar randevum vardı ama maalesef gidemicem ben 1000 lira veremem ki mecbur bahar hastanesine geri dönicem bu duyduğum haber gerçek mi ya pzrt günü akrabamız kesin öğrenicek doğum fiyatını inş yanlışlık vardır ama yoksada yaptıkları çok ayıp ben 32. haftadayım bu saatten sonra dr değiştirmek çok zor olucak offff çok canım sıkıldı yaaa

melike hanım benim ilk dr um... kesinlikle hekimliğini tavsiye etmiyorum... ilk hamileliğimde çok riskli (dış gebelik) olmasına rağmen gece 11 de arayınca kocasına telefonunu açtırıp ağrın varsa ağrı kesici iç bu saatte aramayın dedirtebilmişti... o sırada benim belimden aşağısı felçti, yürüyemiyordum... onun yüzünden ölümden döndüm... ben dr değiştirdikten sonra neden gelmiyosun diye kaç kez aradı o ayrı... iki arkadaşımı da doğumda yüz üstü bıraktı; sezeryan olduğu halde doğuma girmedi.
hastalarını tedirgin etmek istemem ama sürekli özelden gidip belli bir para veriyorsak karşılığını da almak zorundayız... verdiğim 100 tl nin karşılığı 10 dk muayene odası sohbetiyle sınırlı kalmamalı...

çok ilginç ya,ben de normal doğum yaptığım halde doğumuma girdi Melike Hanım,neden böyle birine başka diğerine başka davranıyorlar ki?Hem ben hamileliğim boyunca ne zaman arasam telefonlarıma cvp verdi,doğumdan sonra bile aradım,telefonu açtı ,konuştk ettik.Canım sana da çok geçmiş olsun bu arada,çok şaşırdım da belirtmek istedim.

merhaba arkadaşlar
Ben Melike Yıldırımın hastasıyım.son derece ilgili bi doktor.Ancak benim doğumuma girmedi.gülcan satır diye bi doktor var Allah kimseyi onun eline düşürmesin.Doğumumu o yaptırdı bebek ters vakumla çekmek istedi.ızin vermedim ve sezeryana aldı.Ölümden döndüm.doğum odasında diğer hastalara yaptıkları cabası.Resmen sözlü ve uygulamalı hakaret ilgisizlik zaten özeline gitmediysen bittin.Hiç ilgilenmiyo.eğer gülcan satıra giden varsa hemen değiştirsin.Melike hanım benim doğumumdan sonra hastanede beni ziyaret edip doğuma giremediği için ağladı.Bunu hiç unutamam o yüzden ona karşı bir sevgim var.hala ararım telefonla bilgi verir.doğumuma girseydi eminim çok daha iyi olacaktı.

Son düzenleme:
melike hanımın 3-4 boyutlu ultrasonu mu var? ben recep beye gidiyorum O'nda 2boyutlu ultrason var. jimerdeki doktorların hepsinde 2 boyutlt ultrason var die biliyorum. yalnış mı biliyorum?

melike hanımla ilgili yazılanları okuyunca şok oldum.ilk doğumumu onda yaptım,şu an ikinciye hamileyim ve hiç düşünmeden yine onu seçtim...tüm hamileliğim boyunca bir kez yanıtsız sorum kalmadı...cepten onu ne zaman arasam ulaştım...gece 4 te sancım başladı,aradım,telefon sadece 1kez çaldı ve hemen açtı..çok zor bir doğumum olmasına rağmen ağzından bir kere sezaryen lafı çıkmadan bana normal doğum yaptırdı...allah ondan bin kez razı olsun...melike hanım alanında kendini ispatlamış bir doktordur..asık suratlı diyenlere de şunu söylüyorum,bir doktorun iyi olduğu gülmesinden değil sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşamanızdan belli olur..melike hanımı bursa da tek geçerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…