- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
sebebi bahcecinin daha gelişmiş olmasıInsallah guzel cikar sonuclarin canim neden vazgectin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebebi bahcecinin daha gelişmiş olmasıInsallah guzel cikar sonuclarin canim neden vazgectin ki
Transfer tarihin belli oldu mu?ben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ile
kendım kullanıyorum
2 gunden fazla da izin alamam
sağdan sağdan gıder gelırım artık yavas yavas
hayır olmadı yaaaTransfer tarihin belli oldu mu?
Beklemek zor haklisin ama senin vucudunun hazir olmasi onemli. Gec olsun guc olmasin insallah saglikli tek seferde pozitif olsun. Benim hafiften bulantim basladi istahsizlik tavan. 4 gun sonra pazartesi kalp atislarini dinlemeye gidecegiz kismetse:)hayır olmadı yaaa
cumartesi kontrole gittim
çok fazla ilaç iğne verdi
ancak suanda içtiklerim estraferm ve zikrotek
rahım kalınlasıtırma ve antibiyotik içinmiş
13 gun sonraya kontrol verdı yanı 14 eylule
beklemek cok sıkıcı gercekten
ben mayıs ayında gitmiştim suat beye
şuanda eylül ayındayız:)
sen nasılsın bebiş nasıl
kalp atısını duydunuz mu?
Evet bılıyorumBeklemek zor haklisin ama senin vucudunun hazir olmasi onemli. Gec olsun guc olmasin insallah saglikli tek seferde pozitif olsun. Benim hafiften bulantim basladi istahsizlik tavan. 4 gun sonra pazartesi kalp atislarini dinlemeye gidecegiz kismetse:)
150-200 lira arasi aliniyor ama 1 aylik suresi var diye biliyorumEvet bılıyorum
transferden sonra beklemek daha da zordur
ınsallah senın de hersey yolunda guzel gıder .
doktor bu takıpler için ne kadar ücret alıyor peki
bize 250 tl dediler150-200 lira arasi aliniyor ama 1 aylik suresi var diye biliyorum
20 eylül saat 14:30 da olacağım transferTransfer tarihin belli oldu mu?
Gözünaydın canım darısı başıma inşallah bu hafta benim de kontrolüm var bakalım ne zaman yapacak transfer20 eylül saat 14:30 da olacağım transfer
Sana da L Arginin vermiş miydi dr
Hadi hayirlisi insallah saglikla tutunsun. Evet bana da L arginine vermisti20 eylül saat 14:30 da olacağım transfer
Sana da L Arginin vermiş miydi dr
ilaç tedavisi baslar sanırım sana daGözünaydın canım darısı başıma inşallah bu hafta benim de kontrolüm var bakalım ne zaman yapacak transfer
inşallah bakalımHadi hayirlisi insallah saglikla tutunsun. Evet bana da L arginine vermisti
Büyük ihtimal canım hayırlısı olsun herkes içinilaç tedavisi baslar sanırım sana da
heyecanlıyım baya :)
dondurulmus embriyoyu koyarken ekstra ücret alıyorlar mı?Büyük ihtimal canım hayırlısı olsun herkes için
Benim yolunda hersey cok sukur kanimda trombosit yuksek cikti zaten kan sulandirici igneyi hic birakmamistim devam ediyorum. L arginine 2 tane iciyordum sabah 1 aksam 1inşallah bakalım
senin nasıl gidiyor
hersey yolunda değil mi?
L arginin günde bir mi demişti 2 mi
Evet canım transfer ücreti alınıyor bildiğim kadarıyla ama fiyat olarak hatırlamıyorumdondurulmus embriyoyu koyarken ekstra ücret alıyorlar mı?
bende de var ben de sulandırıcı hap kullanıyorum sanırım iğne de verdiBenim yolunda hersey cok sukur kanimda trombosit yuksek cikti zaten kan sulandirici igneyi hic birakmamistim devam ediyorum. L arginine 2 tane iciyordum sabah 1 aksam 1
tüp bebek için verilen ücretin dısında oluyor yani öyle mi?Evet canım transfer ücreti alınıyor bildiğim kadarıyla ama fiyat olarak hatırlamıyorum
Evet canım hatırladığım kadarıyla öyletüp bebek için verilen ücretin dısında oluyor yani öyle mi?
Evet dondurulmusta transfer ucreti aliniyormusEvet canım hatırladığım kadarıyla öyle