- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
En son mayıs ayında transfer olmuştum ödediğimi hatırlıyorum ben deEvet dondurulmusta transfer ucreti aliniyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son mayıs ayında transfer olmuştum ödediğimi hatırlıyorum ben deEvet dondurulmusta transfer ucreti aliniyormus
Kaç dakika sürüyor transferEvet dondurulmusta transfer ucreti aliniyormus
Transfer 15 dk surmustu benim. Agri aci olmadi bende. Jinekolojik muayene gibi aslinda.. hastaneye gidince once doktorla gorusuyorsunuz tabiki.. transfer sonrasi yarim saat ameliyathanede yatar pozisyonda bekletiliyorsun sonra odaya aliyorlar orda da 2 saat hic kalkmadan yatiyorsun tuvaletin geldiginde surgu veriyorlar zaten. Sonra cikis yapiyorsun transfer gunu de bir suru ilac verilecek onlari duzenli kullanman onemli ve beslenme bol su ve mumkunse istirahat ben 3 gun yattim sadece tuvalete kalktim diger gunler evin icinde dolanmaya baslamistim egilmedim hic uzanmadim yatarken donerken biraz dikkat ettim tabi ilk 3 gun onemliymis sonrasi daha rahat olunabilir benim erken gebelik testi ile 5.gun cokKaç dakika sürüyor transfer
Ağrı acı falan oluyor mu
Hastaneye gidince de la görüşme oluyor mu yatış a geçmeden
Orda ne kadar beklıyoruz:)
ben de 5 gün yatacağımTransfer 15 dk surmustu benim. Agri aci olmadi bende. Jinekolojik muayene gibi aslinda.. hastaneye gidince once doktorla gorusuyorsunuz tabiki.. transfer sonrasi yarim saat ameliyathanede yatar pozisyonda bekletiliyorsun sonra odaya aliyorlar orda da 2 saat hic kalkmadan yatiyorsun tuvaletin geldiginde surgu veriyorlar zaten. Sonra cikis yapiyorsun transfer gunu de bir suru ilac verilecek onlari duzenli kullanman onemli ve beslenme bol su ve mumkunse istirahat ben 3 gun yattim sadece tuvalete kalktim diger gunler evin icinde dolanmaya baslamistim egilmedim hic uzanmadim yatarken donerken biraz dikkat ettim tabi ilk 3 gun onemliymis sonrasi daha rahat olunabilir benim erken gebelik testi ile 5.gun cok
Silik ikinci cizgi cikmisti sonraki 2 gunde dahada belirginlesti 8.gun kan testinde 85 cikmisti kimisi gununu bekliyor ben sabirsizlandim bekleyemedim yani :) az biraz belirtiler vardi bende..
Insallah saglikla tutunsun progesteron degerine bakildi mi?ben de 5 gün yatacağım
işten izin aldım :)
inşallah benım de tutar baya heyecanlıyım :)
hayır bakılmadıInsallah saglikla tutunsun progesteron degerine bakildi mi?
Transferden hemen once bakiliyor diye biliyorum yani rahim kalinligi transfere uygun mu degilmi seklinde..hayır bakılmadı
ne zaman bakılması gerekırdı
transfer oncesı cok fazla test yapıldı ama sonrasında hayır
şuanda gunde 9 tane ilaç içiyorum
son 15 gündür
AA anladım canımTransferden hemen once bakiliyor diye biliyorum yani rahim kalinligi transfere uygun mu degilmi seklinde..
Yok o ilaclar genelde herkese veriliyor zaten:) ultrasonda bakmis olabilir belki o yuzden tahlile ihtiyac duymamistir. Transferin bugundu degil mi? Insallah saglikla tutunsun bebegin iyi haberlerini bekliyoruz:)AA anladım canım
Bana kalınlaşması İÇİN tedavi uyguluyor zAten
Günde 9 ilacım var :)
Evet bugunYok o ilaclar genelde herkese veriliyor zaten:) ultrasonda bakmis olabilir belki o yuzden tahlile ihtiyac duymamistir. Transferin bugundu degil mi? Insallah saglikla tutunsun bebegin iyi haberlerini bekliyoruz:)
Hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz canım hayırlı haberlerle inşallahEvet bugun
Gece heyecandan uyuyamadım cok heyecanlıyım
Amin insallah cok sağol canım
İnşallah canımHadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz canım hayırlı haberlerle inşallah![]()
Gözünaydın canım hayırdır çok mu içtin su?
Evden çıkarken içmeye başladımGözünaydın canım hayırdır çok mu içtin su?
inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)Evden çıkarken içmeye başladım
Normalde cok sık tuvaletim gelmez:)
Sıkışmam diye korktum baya
Evle hastane arası 15-20 dakika
Hastaneye giderken 1.5 litre içtim:)
Sonra da zorladı işte baya beni
İnsallah canıminşallah güzel haberlerini alırız burdan :)
Hastanede hemen almıyorlar ya ben ilknde öyle yapmıştım ama ikincide hastaneye gittiğimde başladım içmeye çok zorlamamıştı. İlkinde bende zorlanmıştım. Hayırlısı olsun tek derdimiz bu olsun canım .Evden çıkarken içmeye başladım
Normalde cok sık tuvaletim gelmez:)
Sıkışmam diye korktum baya
Evle hastane arası 15-20 dakika
Hastaneye giderken 1.5 litre içtim:)
Sonra da zorladı işte baya beni
ben hala kendi kendime denemelerdeyim :) süreç korkuttuğu için öteliyorum işte böyle sizleri takip ediyorum şimdilik :)İnsallah canım
Sen ne yapmıştın sen de Suat beye gidiyordun ama unuttum
Valla ben de gidicem ama hala regl olmadım bir kaç gün önce kahve siyah gelmeye başladı dedim başlayacak herhalde ama devam etmedi hala gelen yok kafam karıştı yineben hala kendi kendime denemelerdeyim :) süreç korkuttuğu için öteliyorum işte böyle sizleri takip ediyorum şimdilik :)