• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

ben hala kendi kendime denemelerdeyim :) süreç korkuttuğu için öteliyorum işte böyle sizleri takip ediyorum şimdilik :)
Başlayacaksan ve imkanın varsa erteleme bence canım
Sonra pişman olursun
Ben erteleye erteleye 38 yasına geldim ve cok pişmanım

2 gundur bakamadim hic henuz yazabildim. Hadi hayirlisi olsun insallah saglikli pozitif degerler alirsin.. suan nasilsin ne hissediyorsun:)
Garip duygular hissediyorum
3 gündür istirahat halindeydim
Hiç iş güç yapmadım
Sürekli yararlı besinler tüketiyorum
Garip bir his
İçinde birsey var senle kalacak Mİ gidecek mi bilemiyorsun :)

Neden benden cok umutlusun :KK70:
İnşallah bakalım ya
ikinci çizgi silik ama baya da belli
yani hiçbirsey olmasa çıkmazdı değil mi

senin ne zaman transfer
eylül ekim diyordun ?
Ne bileyim içime öyle doğuyor çatlatma falan kullanmadıysan bence var yani . Kesinlikle çıkmaz daha yeni olduğu için koyulaşma diğer günlerde olabilir.
Valla hala adet olmayı bekliyorum geçen hafta kontrole çağırdı söktürücü ilaç verdi 7 gün kullanacakmışım 5. gündeyim daha olunca gidicez bakalım ne zaman yapacak

Ne bileyim içime öyle doğuyor çatlatma falan kullanmadıysan bence var yani . Kesinlikle çıkmaz daha yeni olduğu için koyulaşma diğer günlerde olabilir.
Valla hala adet olmayı bekliyorum geçen hafta kontrole çağırdı söktürücü ilaç verdi 7 gün kullanacakmışım 5. gündeyim daha olunca gidicez bakalım ne zaman yapacak
Belki de doktorumuz aynı diyedir:dondurma:
prolutın depot kullandım ama o düşükle alakalı sanırım
transferden ıkı gun evvel.

insallah sen de bu sefer kavusursun meleğine :KK200:

Darısı hayırlısı ile sana olsun inşallah

test yaptım
bugun 6. gunum
ikinci cizgi silik cıktı

A anneveoglusu alisanindunyasi alisanindunyasi
Cok sevindim hayirlisi olsun insallah:) benimde 6.gün idrarda silik cizgi cikmisti kanda iyi bir deger cikacak demekki ben 8.gün kan vermistim 85 cikmisti aslinda deger onemli degil duzenli katlanirsa insallah tutunmus diyorlar hadi insallah ne zaman kan vereceksin?

Cok sevindim hayirlisi olsun insallah:) benimde 6.gün idrarda silik cizgi cikmisti kanda iyi bir deger cikacak demekki ben 8.gün kan vermistim 85 cikmisti aslinda deger onemli degil duzenli katlanirsa insallah tutunmus diyorlar hadi insallah ne zaman kan vereceksin?
ben de 8. gün vereceğim canım
dr a soyledın mı 8. gun verdiğini birsey dedi mi

bir de sen de progestan iğne estrafem ve crinone jel kullanıyor musun
kullanıyorsan onları sonuctan sonra kullanmaya devam ettınız mı?

Benim bayrama denk gelmisti 8.gün ve 10.gün Jimer de yaptirdim doktoru aradim haber verdim degerlerin cok iyi baska teste gerek yok dedi ama burada bi arkadas degerleri benim gibi olup sonradan dusmus beni cok huzursuz etti sagolsun bende gidip 12.günde de kan verdim cok sukur degerlerim iyiydi keseyi de 5 gün sonra gormustuk. Ben progestan fitil hala kullaniyorum, estrofem i kalp atislarini duyunca 6.haftada kestiler. Crinone jel verilmedi bana onun yerine progestan fitil kullaniyordum o devam hala.. bir de benim doktorum tedbir amacli her hafta haftada bir Proluton igne vurduruyor.9.haftaya girdim 2 hafta daha devam edersin dedi..

Benim bayrama denk gelmisti 8.gün ve 10.gün Jimer de yaptirdim doktoru aradim haber verdim degerlerin cok iyi baska teste gerek yok dedi ama burada bi arkadas degerleri benim gibi olup sonradan dusmus beni cok huzursuz etti sagolsun bende gidip 12.günde de kan verdim cok sukur degerlerim iyiydi keseyi de 5 gün sonra gormustuk. Ben progestan fitil hala kullaniyorum, estrofem i kalp atislarini duyunca 6.haftada kestiler. Crinone jel verilmedi bana onun yerine progestan fitil kullaniyordum o devam hala.. bir de benim doktorum tedbir amacli her hafta haftada bir Proluton igne vurduruyor.9.haftaya girdim 2 hafta daha devam edersin dedi..
testi ücretsiz mi yapıyor jimer
yoksa teste ne kadar ödediniz
evet sonradan düşebiliyormus da ben de ondaqn cok korkuyorum

pruluton düşük için sanırım onu ben transferden ıkı gun evvel kullandım
bende pıhtılasma var onun için de hibor kullanıyorum

Bu arada ilaclara devam edecegimi ogrenince rapor cikarttirdim cunku cok masrafli olacakti ben ekstra kan sulandirici igne kullaniyorum biraz pahali doguma kadar devam dediler her ay 300 lira tutacakti bir de progestan fitil her ay folik asit vs derken zaten yeteri kadar para suan raporlu aliyorum ilaclarimi..

sen de estrofem i gunde 6 tane mi içtin
çok soru sorum ama :)

Back
X