- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Gittiniz mi dr a
Bize de sonradan 10:15 verdiler randevu:)
Bgün için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiniz mi dr a
gittik canım ama biz 11 gibi gittik 10:15 i iptal ettik bizim yüzümüzden erkene çekilmiş olabilir :) hemen tüp bebeğe başlamıyoruz kan tahlili istedi ona göre vücudumda ne eksikse ilaç vericem dedi eşimede bi ilaç yazdı o da o arada onu kullanacak önce kendiğinden olması için şans verelim 2 ay olmazsada tüp bebeğe hazırlık yapmış oluruz dedi yarın tekrar gidip istediği tahlilleri yaptıracağım hafta içi de randevu alıp tekrar gideceğim senin nasıl geçtiGittiniz mi dr a
Bize de sonradan 10:15 verdiler randevu:)
Bgün için
İstediği tahlilleri devlette de yaptırabilirsingittik canım ama biz 11 gibi gittik 10:15 i iptal ettik bizim yüzümüzden erkene çekilmiş olabilir :) hemen tüp bebeğe başlamıyoruz kan tahlili istedi ona göre vücudumda ne eksikse ilaç vericem dedi eşimede bi ilaç yazdı o da o arada onu kullanacak önce kendiğinden olması için şans verelim 2 ay olmazsada tüp bebeğe hazırlık yapmış oluruz dedi yarın tekrar gidip istediği tahlilleri yaptıracağım hafta içi de randevu alıp tekrar gideceğim senin nasıl geçti
Biliyorum canım ama benim devlet hastanesine gitmeye vaktim yok çalışıyorum ekstradan izin alamam jimer de aynı gün hepsini hallediyorumİstediği tahlilleri devlette de yaptırabilirsin
Biz devlette yaptırdık sadece 3 tahlili devlet yapmadı
Onları bugün yaptırdık. 230 tl verdik 3 teste
Hım doğruBiliyorum canım ama benim devlet hastanesine gitmeye vaktim yok çalışıyorum ekstradan izin alamam jimer de aynı gün hepsini hallediyorum
Evet canım ilk defa görüştüm ve çok sevdim güven verdi bizeHım doğru
Bizde izin sorunu olmuyor:)
Dr u ilk defa mi görüstünüz
Sevdin mi :)
Sevindim :)Evet canım ilk defa görüştüm ve çok sevdim güven verdi bize
canım nasılsın ne durumdasın merak ettim seniSevindim :)
iyiyim sen nasılsın?canım nasılsın ne durumdasın merak ettim seni
olur inşallah canım hımm doğal yolla gebe kalmaman mı gerekiyor genetikte sorun olduğu için canım pgt içinde bayadır bekliyorsun ilk dedikleri tarihin üstünden baya geçti galiba hayırlı sonuçlar al inşallah ben de adet olursam 2. günü gidicem bu hafta sonu adetimi bekliyorum ama olmam inşallah gebe kalmışımdır da bu kadar sıkıntıya gerek kalmaziyiyim sen nasılsın?
beklemedeyim
pgt sonucu için ilk önce bir hafta dediler
şimdi 15-25 gün diyorlar:)
dün adet ıkıncı gunumdu
kontrole gittim
yumurtalarım acayip hareketli
doktor biraz sakınlestırmemız gerek dedi
yasmin d kontrol hapı verdi
folık asiti değiştirdi bir de pıhtılaşma ıcın coraspin verdi
ama ıkı embriyomdan sağlıklı gelen olur mu bılmıyorum![]()
detay vermedi doktor :)olur inşallah canım hımm doğal yolla gebe kalmaman mı gerekiyor genetikte sorun olduğu için canım pgt içinde bayadır bekliyorsun ilk dedikleri tarihin üstünden baya geçti galiba hayırlı sonuçlar al inşallah ben de adet olursam 2. günü gidicem bu hafta sonu adetimi bekliyorum ama olmam inşallah gebe kalmışımdır da bu kadar sıkıntıya gerek kalmaz![]()
hadi yaa 10 gün mü oldu bana 1 ay gibi geliyor sanki çok olmuş konuşalı seninle gibi hiç geçmiyor günler :))detay vermedi doktor :)
tebessüm etti ben de sordum da
10 gün oldu işte pgt gideli
15-25 gün aralığında gelıyormus sonuçlar
inşallah bakalım
inşallah kendiliğinden kalırsın tabi
bu süreçler cok zor
habire muayene işi bile baslı basına bi stres
evet bir de bana sor:)hadi yaa 10 gün mü oldu bana 1 ay gibi geliyor sanki çok olmuş konuşalı seninle gibi hiç geçmiyor günler :))
amin inşallah canım
Canım hayırlısyla güzel sonuç alacaksın inşallah. Bu arada ne kadar pgt ücreti Jimer de?evet bir de bana sor:)
adet başı 300 usd istiyorlar canımhadi yaa 10 gün mü oldu bana 1 ay gibi geliyor sanki çok olmuş konuşalı seninle gibi hiç geçmiyor günler :))
amin inşallah canım
Valla adım başı para ne yapacağız böyle bilmiyorum inşallah son dondurulmuşlarım tutar da gerek kalmaz tek histereskopi kaldı benimadet başı 300 usd istiyorlar canım
ben de işte tüp bebek ücretini ödedimValla adım başı para ne yapacağız böyle bilmiyorum inşallah son dondurulmuşlarım tutar da gerek kalmaz tek histereskopi kaldı benim
Bitmiyor ki hergün bir şey çıkıyor benim de nerdeyse 15.000 oldu ilacı tahlili tedavisi derken diğerleri daha yok.ben de işte tüp bebek ücretini ödedim
raporla 3500 e geldi
ilaçlarım da raporla 1200 e geldi
histeroskopiye de 2250 verdım
pgt ye 600 usd
eşime ilaç aldık 250 tl ona
dün yazdığı ilaç bile 75 tl
dondurmaya da sanırım 2000 tl vereceğiz
rapor olduğu halde 10 bini 10 bin tl tuttu
ınsallah gerek kalmaz
o iğneler süreç insanı cok yoruyor
Merhababen de işte tüp bebek ücretini ödedim
raporla 3500 e geldi
pgt ye 600 usd
ınsallah gerek kalmaz
merhaba canım, konusmutuk daha evvelde, nasıl gidiyor tedavin ne aşamadasın acaba? Merak ettim seniben de işte tüp bebek ücretini ödedim
raporla 3500 e geldi
pgt ye 600 usd
ınsallah gerek kalmaz
MerhabaMerhaba
merhaba canım, konusmutuk daha evvelde, nasıl gidiyor tedavin ne aşamadasın acaba? Merak ettim seni