Doğuma Hazırlık Bursa Medicabil, Dr. Zuhal Öder Saylık'a gidenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

misssensation

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
96
178
93
38
Merhaba bursalı hamiş arkadaşlarım Bursa Medicabil Hastanesi Dr.Zuhal Öder Saylık a giden ya da daha önce gitmiş olup doğumunu onunla gerçekleştirmiş olanlardan görüşlerini almak istiyorum.. Dr ve hastaneden memnun muydunuz ? Normal doğum yanlısı bir tutumu varmı ? Hangi olumsuzluklarla karşılaştınız ? ve yeteri kadar ilgilimi diye merak ediyorum..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Cevap sanırım biraz geç olucak ama suan sanırım bi doktora baslamıssındır çoktan :)
ben medicabilde oktay altuna gidiyorum cok memnunum doğum yapan bi arkadaşımın tavsiyesiyle basladım bende :)
zuhal hanım için kötü birşey duymadım hiç ama kendi doktorumdanda cok memnunum :) ve oktay beyin normal doğum yanlısı oldugunu biliyorum :)

Merhaba
Bende Zuhal hanıma devam ediyorum şimdi 17. haftamdayım. ama hala tam emin değilim. Sen de devam ediyor musun? Memnun musun? Başka Zuhal hanım'a gidenler varsa yorumları bekleriz.. :)

Merhaba
Bende Zuhal hanıma devam ediyorum şimdi 17. haftamdayım. ama hala tam emin değilim. Sen de devam ediyor musun? Memnun musun? Başka Zuhal hanım'a gidenler varsa yorumları bekleriz.. :)
Merhaba Evet devam ediyorum hatta en son dündü randevum Gerçekten çok memnunum ve çok güven veriyor. Aklında hiç bir soru işareti bırakmıyor. Uzun uzun bebişimi izliyoruz.. Özel hastanelerde genelde gülücük saçar doktorlar Zuhal hanım biraz ciddi ama işinde çok profosyonel.. Youtube da videoları var izleyebilirsin katıldığı programlara ait. Allah ın izniyle sonuna kadar Zuhal hanımla devam edicem.. Bu arada tarihlerimiz aynı neredeyse 1 gün var aramızda

Memnun olmana sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu .. ben cenk beye Jimer'e gidiyordum hatta çok yakın bir zamana kadar.. cenk bey'in tanıdığım 1 tane normal doğumu yok.. belki 15 kişi biliyorum hepsi sezeryan.. böyle bir tutumu varmış o sebeple Zuhal hanım'a geçtim.. bakalım doğum Medicabilde gibi gözüküyor.. dediğin gibi aramız 1 gün, bilgi paylaşımı yaparız aramızda, hem aynı doktora da gidiyoruz

AMİN CANIM İNŞALLAH YAVRULARIMIZI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VE BİR ÇIRPIDA ALIRIZ KUCAĞIMIZA..ANLADIĞIM KADARIYLA SEN DE NORMAL DOĞUM İSTİYORSUN.. BEN DE EPİDURAL NORMAL DOĞUM İSTİYORUM. ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH HANGİ DOĞUM ŞEKLİ HAYIRLIYSA BİZİM VE YAVRUMUZ İÇİN O OLSUN EVET CENK BEYİ DUYDUM BENİM ARKADAŞIM DA SEZERYANLE DOĞUM YAPTI 2,5 YIL ÖNCE JİMERDE. ZUHAL HANIM GERÇEKTEN ÇOK GÜVEN VERİYOR VE SEZARYEN YANLISI OLDUĞU İZLENİMİNE KAPILMADIM HİÇ.. VİDEOLARINDA DA NORMAL DOĞUMU ANLATMIŞ HEP BEN 4 LÜ TARAMA İÇİN KAN VERDİM ÇARŞAMBA GÜNÜ SONUÇLARIMI GÖSTERİCEM CANIM SENDE DURUM NEDİR

aynen canım olabilirse tabii normal isterim.. Zuhal Hanım'a ben de tavsiye üzerine gittim, kaç kişiden duydum.. dediğin gibi işinin ehli hakkaten.. ben 4lü için kanı jimer'de vermiştim, çok şükür temiz çıktı.. işte detaylı ultrason var sanırım sırada 22 ocakta randevumuz Zuhal Hanım'a.
Medicabil ile ilgili tek endişem çok kalabalık olması idi, dün aradım anca 22sine randevu verebildi.. Zuhal Hanım'a ilgi yoğun olduğundan tabii.. senin sonuçların da inşallah temiz çıkar.. ay 22 ocağa çok var nasıl geçecek o kadar zaman şimdi :)

AMİN CANIM İYİ ÇIKAR İNŞALLAH.. EVET ZAMAN ÇOK ZOR GEÇİYOR BEN DE DURUM AYNI AMA NAPALI SABREDİCEZ BENİM DE 20 OCAK 10:15 TE RANDEVUM :) EVET ÇOK TALEP GÖRÜYOR GERÇEKTEN. BEN RANDEVUDAN ÇIKAR ÇIKMAZ BİR SONRAKİ RANDEVUYU ALIYORUM HEMEN HASTANEDEN ÇIKMADAN. O DA 1 AY SONRASINA OLUYOR. ZATEN ZUHAL HANIM DA HEP 1 AY SONRASI İÇİN GELMEMİ SÖYLEDİ ŞİMDİYE KADAR. SEN DE 22 OCAKTA GİTTİĞİNDE HASTANEDEYKEN HEMEN AL RANDEVUNU CANIM. BU ARADA BEBİŞİNİN CİNSİYETİ NE CANIM :) BENİMKİ KIZ DAHA 13.HAFTADA KIZA BENZETMİŞTİ ZATEN ZUHAL HANIM. 2 GÜN ÖNCE GİTTİĞİMDE %100 KIZ DEDİ :) KIZ BEBEĞE AYRI BİR ZAAFIM VARDI HER ZAMAN BUNU SAKLAYAMAM AMA ÖNCELİKLE SAĞLIKLI OLMASIYDI TABİ ÖNEMLİ OLAN. O AN ÖYLE DUYGULANDIMKİ AĞLADIM MUTLULUKTAN BU ARADA BENİM İLK HAMİLELİĞİM 1,5 YILLIK EVLİYİM VE 28 YAŞINDAYIM CANIM :)

Ay ne çok ortak yönümüz çıktı seninle :) Bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama farklı olarak benim bebiş erkek :) ilk bebek zaten, kız erkek farketmez benim için... ama senin gönlünden geçenin olmasına sevindim dediğin gibi sağlıklı olsunlar inşallah.. benim de 12.haftada erkek gibi demişti, 16. haftada bana da %100 erkek dedi.. sen dedikten sonra Zuhal hanım'ın videolarını izledim hatta şu anda da izliyorum :) normal doğum yanlısı tutumundan dolayı biraz daha içime sindi açıkçası.. randevu olayını da dediğin gibi yapacağım en mantıklısı o

ÖZELDEN MESAJ ATTIM CANIM

Arkadaşlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah Ben bahar hastanesinde Gönül Duran Doyras hanıma gittim iki sefer. Genel anlamda sakin mizaçlı bir doktor. Bizi tereddüte düşüren hastanenin uzaklığı ve sgkyla ilgili problemlerin çıkması. Bir arkadaşım Zuhal hanımı çok tavsiye etti. Medikabili arayarak en erken randevuyu sordum 15 şubat dediler. Bu çok geç bir tarih gerçekten. Bu kadar hastası varken yeterince ilgilenebiliyor mu, hastane ortamı nasıl size danışmak istedim...

Merhaba; mutlaka gidip kendin tecrübe et bence. İşinin ehli bir doktor, evet kalabalık ama inan her yer öyle.. Normal doğumda çok fazla ısrar etmez, ufak bir riskte sezeryan der.. ben bugün kontrolden geldim.. açıkça risk almak istemediğini söyledi, belki haklıdır bilemiyorum.. Ama normal olabiliyorsa normal olsun demiyorsan, sezeryan sorun değil dersen bence memnun kalırsın.. ki etrafımdaki herkes çok memnundu.. hastane bence güzel, temiz, güleryüzlü insanlar.. bu zamana kadar jimere devam ettim, orayla bir farkını görmedim.. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..

Epidural normal dogumdan sonra burda yazın olur mu bende şuan bahar hastanesi nagihan hanima başlıcam kısmetse ama zuhal hanim da aklımın bir kosesinde

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.11 haftalık hamişim bende medicabil zuhal hanıma başlamayı düşünüyorum ama tereddütdeyim açıkcası gidenler memnun mu acaba ?

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.11 haftalık hamişim bende medicabil zuhal hanıma başlamayı düşünüyorum ama tereddütdeyim açıkcası gidenler memnun mu acaba ?
Merhaba.. Öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah..Allah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize.. Ben hamileliğimin başından beri Zuhal hanıma gidiyorum tavsiye üzerine ve çok memnunum. Oldukça donanımlı bir doktor ve senin sormana gerek kalmaksızın herşeyi açıklayıcı bir şekilde anlatıyor.

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cevabın içinde teşekkür ederim ayrıca başlıcam zuhal hanıma :)

merhaba bende 11 haftalık hamileyim zuhal hanım a randevu aldım ama henüz gitmedim. okuduğum olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı. sizce gidip tanışıp devam etmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…