Doğuma Hazırlık Bursa Medicabil, Dr. Zuhal Öder Saylık'a gidenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
8.5 ay boyunca gittik normal gelen bebeğe sezeryan ile alırım tehtidinde bulundu ve bütün psikolojimizi alt üst etti.
En başkından beri Yaşım 19 olmasına rağmen neden bu yaşta evlendin neden bu yaşta hamile kaldın gibi saçma sapan baskılarda bulundu.
İlk 7 ay boyunca erken doğum diye diye tedirgin etti.Dün dediği bugün dediğini tutmuyor.
Ayrıca Zeka testi yaptırmadık diye " artık ne gelirse şansınıza " gibi cümlelerle aşağıladı.
En önemlisi tesettürlü olduğum için hep farklı muamele gördüm.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Asla asla asla gitmenizi önermem. Ben gitim ve bin pismanim. Normal yolla hamile kalamadım. Hap ve çatlatma iğnesi kullandirdi aylarca. Devamlı aynı ilaçlar. Hiç değiştirmedi. Ama bi sonuç alamadık. Aşılama yaptı bana ama canımın yandığında kaldım. Yine bir sonuç alamadık. İlişkiye gireceğimiz günleri söylüyordu ama ona uyduğumuz halde sonuç hep aynı. Eşimle araştırdık çatlatma iğnesini olduktan 36 saat ilişkiye giriliyormuş. Ama dr.un bize söylediği saatler hiç tutmuyor. Kendi hesapladigimiza göre ilişkiye girdik ve hamile kaldım ama biyokimyasal gebeliktle sonuçlandı. Çok üzücü zamanlardı çok. Ne kadar anlatsam boş. Ağlaya ağlaya pembe mavi hastanesinde tesadüfen Orhan beye gitim. Bana letu diye bi hap kullandirdi. Ve hamile kaldım. Hamileligim çok iyi geçti. Doktorum çok ilgiliydi. 9 kasım 2016 normal doğum yaptım ve 2 aylık minik bir kızım var. Şu an o annesinden karnını doyururken yazıyorum. Bana çok sıkıntı çektirdi Zuhal hanım. O günleri hiç hatırlamak istemiyorum. İnşallah ona gidenlere iyi gelir ama benim başımdan da bunlar geldi geçti. Paylaşmak istedim. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.

19 mayıs 2016 da Zuhal hanımda doğumumu yaptım. Ben de yol göstermesi açısından deneyimimi paylaşayım. Başta hep acabalarım vardı ama 9. aya kadar sorun olmadı, rutin kontroller ile Zuhal hanımda devam ettim. Başından beri hep normal doğum istemiştim, günlük yürüyüşümden, kegel egzersizine, masajlara, yediğim hurmaya kadar dikkat ettim, sırf normal olabilsin diye.. fazla kilo almamak için diyetisyene gittim doğumum kolay olsun diye, ki almadım, normal doğum eğitimlerine gittim.. yani ben üzerime düşeni yaptım. Ne zaman ki 9.aya girdik Zuhal hanım sezeryan ışıklarını yaktı.. ve o dakikadan sonra yeni bir doktor bulamadım, güvenemiyorsun seni tanımıyor. Herşeyiyle normal bebeğimi 38. haftada "GEL ALALIM" dedi. Karşı çıkınca da "Meyve gibi düşün, olgunlaşınca koparmak gerekir, koparmazsan çürür düşer" gibi saçma sapan bir örnek verdi. Hala şaşırıyorum bir doktor nasıl böyle bir cümle kurar diye..Son zamanlarımda sezeryan yapacak diye çok ağladım.. beni çok üzdü,, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. GEL ALALIM mantığında bir doktordur kendileri..

Öncelikle mrb kızlar.ben zuhal hanımın muğdurlarındanım.son iki haftadır karnımın sağında solunda şiddetli ağrılar hissediyordum.en son cumartesi zuhal hanıma waatssapdan yazdım.Hastaneye git diye cevap yazdı.11 de gittim.nst çektiler .zuhal hanıma sonucu gönderdiler.parol içip dinlensin demiş.sonra eve geldim parol içtim dinlendim.ama ağrılarım devam etti.pazartesi zuhal hanımda randevum olduğu için yine hastaneye gittim.şikayetlerimi söyledim.ağrılarımı hiç önemsemedi.cumartesi geldiğim için bozulmuş.3 kere nstye gönderdi.nstleri beyenmedi.senin bişeyin yok.bu ağrılar normaldir.sen nasıl doğum yapacaksın diye azarladı bir sürülaf etti.doğru düzgün muayene bile etmedi.daha çok moralimi bozdu.sonra eve geldim yattım. üç gün bişey yapmadım ağrılarım devam etti.35. Haftadaydım.perşembe sabahı 5.30da suyum geldi.hemen medicabile gittik.hemşireler nstye bağladı.alttanda muayene ettiler 2 cm açılmış.doğum başlamış.zuhal hanımı aradılar.kendisi izinli olduğu için gelemem demiş.oktay beye yönlendirmiş.ancak 35. Hafta olduğu için hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yeter siz olduğu için başka hastaneye sevk etmek istediler.tmm dedik .medicalpark hastanesinde özlem hanım ben alırım demiş sağolsun.ambulAns ile medicalparka gittik hemen doğumhaneye aldılar.ebeler kontrol ettiler normal doğum istedim.10.25de oğlumu kucağıma aldım.hiçbir sağlık problemide yok Allaha şükür.demem oki medicabil yetersiz bi hastane zuhal ödekde benim ve bebeğimin sağlığını hiçe atan bir doktor.alttan muayene etse belkide anlıyacakdı.doymuş artık bıkmış gibi .siz siz olun iki kere düşünün.

orkide8 ..size cok geçmiş olsun çocuğunzada uzun omurler dilerim.ben de bursaya yeni tasındım ve doktor arastırması yapıyordum özlem hanımdan memnun kaldınız mı ve hastaneden? ayrıca doğum ucreti ve hastane geneli( hemşire,ebe) nasıldı şimdiiden tesekkur ederım

Teşekkür ederim cnm,özlem hanım iyiydi .başarılı bir doktor.ebeler çok ilgiliydi.medicalparkda normal doğum 2500tl.zorunlu sezeryan 3500tl.kendi isteğinle sezeryan 5500tl cnm.ben normal doğum istedim.doğumum kolay geçti.ben genel olarak memnun kaldım.

çok teşkkr ederim bilgiler için :)

Canım çok geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin evladına. bende hamileliğimden önce başka bi doktordan çok çektim ama şimdi doktorumdan çok memnunum. medicalparkta doğum yapacağım bende hastane ortamı ilgisi falan nasıldı ne zaman doğum yapmıştın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…