19 mayıs 2016 da Zuhal hanımda doğumumu yaptım. Ben de yol göstermesi açısından deneyimimi paylaşayım. Başta hep acabalarım vardı ama 9. aya kadar sorun olmadı, rutin kontroller ile Zuhal hanımda devam ettim. Başından beri hep normal doğum istemiştim, günlük yürüyüşümden, kegel egzersizine, masajlara, yediğim hurmaya kadar dikkat ettim, sırf normal olabilsin diye.. fazla kilo almamak için diyetisyene gittim doğumum kolay olsun diye, ki almadım, normal doğum eğitimlerine gittim.. yani ben üzerime düşeni yaptım. Ne zaman ki 9.aya girdik Zuhal hanım sezeryan ışıklarını yaktı.. ve o dakikadan sonra yeni bir doktor bulamadım, güvenemiyorsun seni tanımıyor. Herşeyiyle normal bebeğimi 38. haftada "GEL ALALIM" dedi. Karşı çıkınca da "Meyve gibi düşün, olgunlaşınca koparmak gerekir, koparmazsan çürür düşer" gibi saçma sapan bir örnek verdi. Hala şaşırıyorum bir doktor nasıl böyle bir cümle kurar diye..Son zamanlarımda sezeryan yapacak diye çok ağladım.. beni çok üzdü,, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. GEL ALALIM mantığında bir doktordur kendileri..