evet canım o iki artı işaretinin ortasındaki bebek..genelde öyle ama herkes 6. haftada duymaz kalp atışlarını doktor sorun yok diyosa canını sıkma iki hafta sonra daha net göreceksin inşallah bebişini bende ilk hamile olduğumu duyduğumda gittim 6 haftalıktı ama bebek görünmedi kese göründü sadece 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi gittiğimde duydum ALLAH sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah:CüvCüv:
aynısı bendede olmuştu ilk gebeliğim die çok heyecanlanmıştım bende hiç birşey soramamıştım.ama canım bende göremedim hatta boş gebelik falan die korktum bebeği göremeyince bende 2 haftayı bekleyyemiştim ama geçiyo canım kafana takma etkilenmesin bebeğinde tehlikeli zamanlarımız herşey güsel olcak öle düşün iyi düşünelim ii olsun dimisositososito
bende öyle düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama elimde olmuyor. inşallah iki hafta sonra gittiğimde herşey yolundadır. çok evham yapıyorum ben bilmiyorum herkes böylemi ama ben çok evhamlıyım. inşallah dediğin gibi olur canım. sen ne kadarlık hamilesin cnm?
Canım ben gebeliğimin başında gidiyordum Ahmet beye. jimerdeydi ozaman.. Medıcale geçti, o hastaneyide sevmiyorum ben..Muayeneye gidiyorsun 1saate yakın bekliyorsun, muayene olurken odaya giren çıkan belli değil diye gitmeyi istemedim. ama ahmet bey iyi bir doktor.. İlk muayenemde hiç unutmuyorum benim hesabıma göre 6 ona göre 4 haftalık çıktı.. Zaten haftalık hesaplamaları tuhaf adetinin ilk gününden hamile sayıyor..Neyse gelişmemiş olabilir, düşebilir falan dedi.. Moralim felaket bozulmuştu.. Belki ihtimaller arasında ama okadar olumsuz konuştu ki.. Ama yinede çok iyi bir doktor bence...
Bu arada bebeğin hayırlı olsun canım..
Arkadaşım, meraklanacak birşey yok. bu dönemde daha çok gebeliğinin 5. haftası daha çok erken. 2 hafta sonra çağırmasının sebebi ise o zaman kalp atışlarını duyabilecek. Sen o zaman yine idrara şıkışıp git. İnşallah herşey gönlünce olur. Ama Doktor senin heyecanını görüp sakinleştirerek daha ılımlı konuşmalı idi. Doktor aydınlatıcı bilgi vermediği zaman insan böyle durumda daha çok strese kapılıyor. Buda bebek için çok sakıncalı.
cnm allah sağlıkla bebişine kavuştursun inşaallah. ben hamileliğim boyunca doktorum Ahmet Yılmazdı ve çokda memnun kaldım.doğumda falan hiçbirsorun yaşamadık bende Ahmet bey doğru bir tercih çok sakin ve ilgili bir doktordur.her ihtimalden bahseder ve söyler bende bu çok doğru bir davranış hatta benim bebeğim hamilelik sürecinde son haftalarda 2hafta gelişim geriliği vardı açık açık herşeyi anlattı çok ağladım.ama şükürler olsun bebeğim gayet iyi bizlere böyle şeyler duymak zor geliyor ama söylenmese daha kötü bence..cnm bence Ahmet bey gerçekten iyi bir doktor.
emin ol cnm olumsuz birşey olsaydı söylerdi.sen rahat ol bebeğinde rahat olsun.bana ahmet bey hep bebek sizden daha rahat içerde derdi bende senin gibi herşeyden etkilenip kafama takardım bir dahaki kontrolünüzde Allahın izniyle bebeğinin kalp atışlarını dinlersin benide haberdar et cnm.
cnm 7.haftada net duymuştuk.sabret cnm az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?