Bursa Medical Park Dr.Ahmet YILMAZ hamişleri memnun musunuz?

ben ahmet yılmaza hamileliğimde değil ama daha önce gitmiştim.
iyi bir doktor bence, gerektiği kadar konuşur yani öyle hasta çekmek için gerekli gereksiz bir sürü laf kalabalığı yapmaz ve moralimiz bozulacak da olsa bazı gerçekleri de söyler ama genelde çok nazik ve kibar birisidir. medical parkda ısrarlıysan ahmet yılmaz doğru bir tercih.
hem daha hamilelğin çok yeni, benim 7. haftada kalp atışları duyulmuştu. olumsuz birşey olsa mutlaka söylerdi merak etme. hamilelğinin tadını çıkar. ben de senin gibi hep endişelerle doluydum ve bir türlü hamileliğimin tadını çıkaramamıştım.

tşk ederim canım . biz bursanın yabancısıyız yaklaşık 1 yıldır burdayız. tanıdıklardan araştırdık. herkes ahmet yılmaz'ı önerdi. umarım doğru tercihtir. medical park konusunu bilmiyorum. çok fazla bilgi sahibi değilim . geçen hafta gittim ilk kontrolüm için. öyle tecrübesiz hissediyorum ki kendimi bu konuda bilemiyorum nasıl olacak. benim ilk hamileliğim ve beni paranoyak yaptı. çok fazla takılıyorum herşeye. haftaya tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır.

psilokum, mecbue sizin için buldum kızlar,
buraya yazarsınız ahmet beyle ilgili yorumlarınızı.

çok iyi bir doktor gerçekten. özellikle psilokum hamileliğin daha çok yeni canım ama için rahat olsun. inşallah herşey iyi gider senin açından.

teşekkür ederim yapraknilcim. bugün doktoruma kavuştum. ama 11:50 randevusuna 10:50 de gidince çok bekledim.sekreter kız randevunuz 11:50 dedi ama inanamadım.eşim aradı o ara ona söyledim evet sen 11:50 demiştin dedi. annelik heycanı aklım başımdan gitmiş :)) olsun beklerim yeterki bebişim iyi olsun ve sıkı sıkı tutunsun ...

Merhaba Bende yeni hamileyim daha 4 haftalık önümüzdeki hafta bir doktora gitmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim.Ahmet yılmazda yeni doğum yapan arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirebilirlermi.Ahmet beyin çook iyi bir doktor olduğunu duydum ama yinede kararsızım birde yeni doğum yapan arkadaşlar doğum ücretleri hakkındada bilgi verebilirlermi

merhaba kzlar bende ahmet beye gidiyorm hamileliğimin basından beri ve cook memnnunum şimdi bikaç kişiden ahmet bey sezaryancı hmn sezaryana alıyo die bi duyum aldm ve tedirginn oldum bu konuda bilgisi olan varmı

merhaba ben de Ahmet yılmaz a gidiyorum 13 haftalık hamileğim 2. çocuğum doktorumdan çok memnunum ama hastaneyi pek bilmiyorum bursaya bu yıl taşındık bilgim yok

merhaba kzlar bende ahmet beye gidiyorm hamileliğimin basından beri ve cook memnnunum şimdi bikaç kişiden ahmet bey sezaryancı hmn sezaryana alıyo die bi duyum aldm ve tedirginn oldum bu konuda bilgisi olan varmı

sultancm inş.saglıkla dogar bebegin bnm eşimiz kuzenide ahmet beye gitmiş şimdi oglu 4yasında o da cok memnun kalmış.ama bebek dogdugunda dudak yarıgıyla dogmuş ve bunu görmemiş doktoru.o yüzden bende yine medicalpark bahar çelen le başladm çok ilgili çok iyi bi dr.22martta da 13.haftam biticek.ben dr sormayı unuttum ama senin bilgin var mı acaba ikili testte 3 boyutluyla bakılıtor mu bide ücret ne kadardı sende

cnm ahmet bey bolum baskanı oldugu içn onn ücreti diğer doktorlardan değişik ama ben hiç bi tahlile para vermedim 2li test kanla oldugu içn doktr normal kontrollerini yapıyo öyle seni kan vermeye yolluyo diğer doktorları bilmioyorm ama ahmet bey bn her gttiğimde renkli foto verdi bebegn 12 haftalık resnklı fotomuz bile var.. ama tahlil ücreti 140 yada 170 tl 4 lü de 220 glba en sn böleydi ama emin değilm bn ücret vermedm

merhaba ben de Ahmet yılmaz a gidiyorum 13 haftalık hamileğim 2. çocuğum doktorumdan çok memnunum ama hastaneyi pek bilmiyorum bursaya bu yıl taşındık bilgim yok

canım hastahene hakkında bende daha bi şikayet duymş deilm ahmet beylede olan düşüncelerim boş çıktı milletn abartması doktorm tamamen normal doğumu onerdi normal yapıcagını söyledi bazılarınn abartması glba her duydugumuza inanmamak lazmmıs

Kızlar Ahmet Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. ben de 3 yıl önce doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve daha önce düşük yaptığım için ikinci doktor olarak hamileliğimiz 7. haftasında gittim. Gayet suratsızdı. Tıpkı devlet doktorları gibiydi. Hızlı hızlı soruyor bir an önce git modunda. Neyse baktı Yolk kesem 4mm imiş. yolk kesen sınırın üstünde dedi. %90 düşüreceksin bebeği. haftaya kanamayla geleceksin dedi! Bana bunu söyledi 4 saniye sonra yanındaki türbanlı hemşireyle kikirdediler kendi aralarında. ben göz yaşlarımı tutarak birşeyler sormaya çalışıyorum. Yapabileceğim birşey var mı ilaç vs. diyorum. o haftaya muhtemelen kanamayla hasteney geleceksin dedi. oradan çıkıp eve gelene kadar otobüste 1 saat ağladım. eve geldim ağladım. eşime söyledim moralimiz tamamen bozuldu. haftalarca endişem bitmedi. bu bile bebeğe zarar vermiştir. günlerce ağladım. hatta vazgeçtim bebekten. Diğer bebeğe ne zaman başlarız vs. diye konuşmaya başlamıştık eşimle. ertesi gün acıbademde kendi doktoruma gittim. daha 24 saat bile geçmemişti. doktor kalp atışı gördü.
Sınır 4mm değilmiş 6mm imiş. Bekleyip göreceğiz. Kalp atışını gördük dedi ve çok şükür şu an 14. haftanın içindeyim ve sadece 1 kere kahverengi akıntım oldu.
Allah bilir tabi daha önümüzde çok zaman var. Bebeğimi kaybedebilirim her hamile gibi. Ama gerçekten olumsuz bir durum olsa bile daha önce bebeğini kaybetmiş bir hamileye %90 düşüreceksin dememeli hiçbir doktor. Riskli durumun. takip edelim vs. demeli. biz zaten pimpirikliyiz. kendimizi hazırlarız. ama %90 düşecek lafını hatırladıkça burnumun direği sızlıyor hala.

Size cok katılıyorum. Banada aynısını yaptı. Bir tehlike görüyosan sölersin ama kesin konuşmak baska bisey banada sağlıksız gebelik düsürrceksn dedi tüp bebek annesiyim cok bilgisi olmamasına ragmen kendi doktorum o sekilde dusünmedi kanaman yok kese yeri güzel dedi belki gebeligim devam etmez nasip ama bana göre tavrı cok yanlıştı günlerim ağlayarak geçti sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…