- Konu Sahibi nazenin_84
-
merhabalar!evet bende mesaj olur mu bu konu hakkında diye merak ediyordum ama umduğum gibi olmadı.ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum.ilk zamanlar medikale gittim.ücreti fazla geldi.ve çok tahlil yaptırdılar.sonra burası maddi açıdan daha uygun geldi.medikale 40 öderken osmangazide 22 alıyorlar muayene ücreti.doğum ücretini sordum.normal doğum,450 tl.sezaryen 2 gün yatak paketi hepsi 1000 tl.fiyat noktasında iyi.hizmet yönünde ise şu an için bir problem yaşamadım.illaki şı tahlil bu tahlil seni zorlamıyor sana bırakıyor.fazla güleryüzlü değil ama her soruna cevap verir bıkmadan.gerektiğinde cebinede ulaşıyorum.ama önemli bir problemin olduğunda kontrole çağırır gerekli incelemeyi yapar zorunlu olmadıkça ilaç vermez.doğum olayına gelince arkadaşım çok memnun kalmış.doğuma hep kızlar girmiş moral vermişler destek olmuşlar doktor dersen aynı şekil.
not:özelden cevap yazamadım.mecburen buraya yazdım meliss
teşekkür ederim canım deli gibi doktor arayışı içindeydim banada bir arkadaşım tavsiye etti ibrahim beyi demek dediği kadar varmış güler yüzlü olması o kadarda önemli değil yeter ki iyi ilgilensin sorularıma cevap alabileyim önemli olan bu benim için tekrardan sağolasın canım
slm.bu doktor bey hakkında senin duydukların neler iyi yönde mi?sezaryenci mi yoksa normalci mi onu bilemem tabiki ama hayırlısı bakalım
canım eğer yüzde seksen erkek dediyse o erkektirçünkü doktor bana da yüzde seksen erkek dedi ve bir daha li ayda erkek kesinleşti renkli ultrasonda da ay nı çıktı.bu renkli ultrasonda doktorun tavsiye etmiştir.altıparmakta ultramed diye bir yer var orada yaptırırsın.ben memnun kalmıştım.inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
slm şekerim bu doktoro gittin mi?ne dedi ibrahim bey.yoksa erkek mi cinsiyeti ?senin durumun nasıl?
önümüzdeki ay bende bir ziyaret etmek istiyorum ibrahim beyi bakalım nasıl
inşallah sende memnun kalırsın canım...
inşallah. ben şuan istanbulda oturuyorum. ama eşimin işinden dolayı doğuya gideceğiz temmuzda ben orda doğum yapmak istemiyorum annem bursada o nedenle bursada dr arayışı içindeyken burdaki yorumları buldum ve ibrahim beye gitmeye karar verdim. inşallah bir sorun çıkmaz
slm arkadaşlar!öncelikle melisscim.hayırlı olsun kızın.önemli sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.bende geçtiğimiz salı günü gittim doktora çok şükür iyi.sadece kan hapımı değiştirdim.bende bulantı yapıyordu.onun yerine şurup verdi doktorum.nasipse buna devam ediyoruz.inşallah bebişinde büyük bir sorun yoktur canım.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah!
slm şekerim.inşallah memnun kalırsın doktordan.hamileliğiniz iyi geçiyordur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?