Bursa osmangazi tıp merkezinde DR.ibrahim ögel hakkında bilgisi olan var mııı??

nazenin_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
63
0
36
Denizli
ben osmangazideki ibrahimögele gidiyorum.ben 2 dir gidiyorum.bilgisi olan arkadaşlar varsa buraya bekliyorum???? yorum?

merhabalar!evet bende mesaj olur mu bu konu hakkında diye merak ediyordum ama umduğum gibi olmadı.ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum.ilk zamanlar medikale gittim.ücreti fazla geldi.ve çok tahlil yaptırdılar.sonra burası maddi açıdan daha uygun geldi.medikale 40 öderken osmangazide 22 alıyorlar muayene ücreti.doğum ücretini sordum.normal doğum,450 tl.sezaryen 2 gün yatak paketi hepsi 1000 tl.fiyat noktasında iyi.hizmet yönünde ise şu an için bir problem yaşamadım.illaki şı tahlil bu tahlil seni zorlamıyor sana bırakıyor.fazla güleryüzlü değil ama her soruna cevap verir bıkmadan.gerektiğinde cebinede ulaşıyorum.ama önemli bir problemin olduğunda kontrole çağırır gerekli incelemeyi yapar zorunlu olmadıkça ilaç vermez.doğum olayına gelince arkadaşım çok memnun kalmış.doğuma hep kızlar girmiş moral vermişler destek olmuşlar doktor dersen aynı şekil.
not:özelden cevap yazamadım.mecburen buraya yazdım meliss

teşekkür ederim canım deli gibi doktor arayışı içindeydim banada bir arkadaşım tavsiye etti ibrahim beyi demek dediği kadar varmış güler yüzlü olması o kadarda önemli değil yeter ki iyi ilgilensin sorularıma cevap alabileyim önemli olan bu benim için tekrardan sağolasın canım

slm.bu doktor bey hakkında senin duydukların neler iyi yönde mi?sezaryenci mi yoksa normalci mi onu bilemem tabiki ama hayırlısı bakalım

slm.bu doktor bey hakkında senin duydukların neler iyi yönde mi?sezaryenci mi yoksa normalci mi onu bilemem tabiki ama hayırlısı bakalım

canım ben çok memnun kaldım kendisinden hem yoğun bir hastanede değil ve uzun süre ilgilenebildi benimle çok mutlu oldum duyduklarım sende dahil iyi yönde oldu hep bu arada cinsiyetine %80 erkek dedi bir tek o konuda net bir bilgi alamadım 4 hafta sonra 4 boyutluya gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

canım eğer yüzde seksen erkek dediyse o erkektirçünkü doktor bana da yüzde seksen erkek dedi ve bir daha li ayda erkek kesinleşti renkli ultrasonda da ay nı çıktı.bu renkli ultrasonda doktorun tavsiye etmiştir.altıparmakta ultramed diye bir yer var orada yaptırırsın.ben memnun kalmıştım.inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

evet canım ibrahim bey tavsiye etti ama neresi diye sormadım 25 mayısta çağırdı o zaman söyler herhalde inşallah bende güzel şeyler duyarım tedirgin oluyorum çok aminn canım inşallahh sağlıkla hayırlarla nasip olsun kucağımıza almak...

slm şekerim bu doktoro gittin mi?ne dedi ibrahim bey.yoksa erkek mi cinsiyeti ?senin durumun nasıl?

selam canım ultramede gittim bir kaç ufak sorun dışında herşey yolundaymış inşallah onlarda düzelir bu arada cinsiyetimiz kızmış canım ibrahim bey yanılmış birazcık ayrıntılıda kesinleşti ama çok memnunum kendisinden inşallah sonuna kadar böyle devam eder sende devam mı ibrahim beye?

inşallah sende memnun kalırsın canım...

inşallah. ben şuan istanbulda oturuyorum. ama eşimin işinden dolayı doğuya gideceğiz temmuzda ben orda doğum yapmak istemiyorum annem bursada o nedenle bursada dr arayışı içindeyken burdaki yorumları buldum ve ibrahim beye gitmeye karar verdim. inşallah bir sorun çıkmaz

slm arkadaşlar!öncelikle melisscim.hayırlı olsun kızın.önemli sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.bende geçtiğimiz salı günü gittim doktora çok şükür iyi.sadece kan hapımı değiştirdim.bende bulantı yapıyordu.onun yerine şurup verdi doktorum.nasipse buna devam ediyoruz.inşallah bebişinde büyük bir sorun yoktur canım.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah!

slm şekerim.inşallah memnun kalırsın doktordan.hamileliğiniz iyi geçiyordur umarım.

teşekkür ederim canım renkli ultasonda baş çevresi 10 gün küçük çıktı..olası markosefali(küçük kafa) gelişimi yönünden klinik takibi anlamlı olur yazıyordu çok üzüldüm..ibrahim bey ise normal dedi önemli olan farkın açılmaması dedi aylık kontrollere devam edebilirsin dedi inşallah bir sorun olmaz canım ya..

Son düzenleme:
öncelikle sakın bu konu üzerinde fazla durup kendini sitrese sokmamanı rica ediyorum.eğer ibrahim bey öyle demişse umarım bir problem yoktur canım.şu dönemler en stressiz geçirilecek dönem.bebişlerimiz için bol bol dua edelim.sıkma canını emi.

slm şekerim.inşallah memnun kalırsın doktordan.hamileliğiniz iyi geçiyordur umarım.

hamileliğimin ilk 3 ayı felaket demiyim ama çok zordu. oğlumda da aynısı olmuştu. şimdiki bebeğim de kız dediler bakalım hayırlısı. hamileliğim normal geçiyo. şükür halime. ama bana doğuya gittikten sonra bi daha bursaya gelmek çok zor gelecek. dr raporsuz uçağa almıyolar. ya rapor alamazsam. hiç gitmeden bursada kalsam 4 ay bursada olmuş olacam oda çok uzun. ne yapacam bilemiyorum.

slm kızlar!siz kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama artık benim son ayım.her an her şey olabilir fakat ibrahim bey tam da böyle bir zamanda izne ayrılıyormuş.canım çok sıkkın.ayn 16sında gidip 26 sında hastanede olucakmış.benim normalde beklenen doğum tarihim 2 ağustos ama zamanında olmaya bilirde.ben doktora ama siz yosunuz dediğimde.ben yoksam zübeyde hanım var şevket yılmaz var dedi.onları bende biliyorum.ben aylarca gideyim bu doktora.şimdide böyle bir cvp alayım.çok tedirgin ve kızgınım.ne yapıcam bilmiyorum arkadaşlar????

slm kızlar ben doğum yaptım.9 temmuzda oldu doğum oğluşum dayanamadı biraz erken geldi.doğumu osmangazide değil şevket yılmazda yaptım.osmangazi benim gözümden baya bir düştü.ibrahim bey sezeryan olur dedi bebeğin kalp atışları yüksek dedi.yoğun bakım yok hastanede dedi.olursa sezaryen olur dedi.bizde oradan çıktık şevket yılmaza gittik.zaten sabahtan biraz suyum gelmişti.hastanelere gidene kadarda geliyordu zaten.şevket yılmazda ntsye bağladılar sonra beni doğumhanye aldıla suni sancıyla birlikte 6 saat içinde doğum gerçekleşti.rabbime şükürler olsun.çok memnun kaldım şevket yılmaz hastanesinden ben ilk oraya gitmeme rağmen özel hastane gibi muamele gördüm.benimle ilgilenen doktorum ufuk demir çok iyidi.ebeler hemşireler çok iyidi.kızlar sizede tavsiye ederim.ALLAH kurtarsın hepinizi.sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…