Bursa osmangazi tıp merkezinde DR.ibrahim ögel hakkında bilgisi olan var mııı??

oy canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah bende bıraktım ibrahim beyi hayat hastanesine gidiyorum bir süredir şimdilik memnunum ama üzüldüm son dakikada ibrahim beyin bu davranışına sizin için hayırlısı buymuş demek tatlım ohh miss gibi kokla bebişini darısı bizlerin başına inşallah...

koklarım sizin yerinize çoooook tşk ederim.darısı inşallah sizin başınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.çok güzel bir duygu.ibrahim doktor tam bir fiyasko.neyseki bu işide atlattık çok şükür.inşallah sizinkide kolay olur canım.ama hastane ve doktor konusunda inşallah sansınız yaver gider.

doktor beyin 3 yıldır hastasıyım. gerçekten konusunda çok tecübeli bir hekimdir. gözüm kapalı güvenirim . önemli olan güler yüz falan filan değil sorunlarınıza çözüm alabilmektedir. herkese tavsiye ederim ibrahim bey gerçekten bilgili tecrübeli bir hekimdir

kaç haftalık böyle söyledi ibrahim bey yüzde 80 erkek diye......

Merhaba arkadaslar, oncelikle ben di gebelik gecirdim. Tekrar bebek dusunuyorum ama bu sefer hersey yolunda mi diye dr gitmek istiyorum. Bir arkadasim gitti gayet memnun kaldi. 3 martta randevu aldim. Basimdan gecenleri anlatip artik onunla devam etmek istedigimi aciklayacagim. Ilginctir ilk olarak gittigimde iletisim problemi yasadigim icin farkli bir dr gittim. Hickimse boyle birdurum yasamamis umarim bazi aksakliklari tekrar yasamam. Bakalim ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…