- 27 Kasım 2016
- 186
- 106
- 103
- 42
Ben medicalpark a gidiyorum. Memnunum ama farklı bir görüş için denemek istiyorum ayrıca doğum ücretleri fazlaSiz hangi doktora gidiyorsunuz memnun kalmadınız mı acaba niye değiştirmek istiyorsunuz
Evet gercekten cok pahali ben 14 nisana Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım buraya fikrimi yazıcam İnş memnun kalırım bakalım yoksa devlet hastanesine gıdıcem artık :)Medical parkta doğum ücreti normal 2500 sezeryan (zaruri )3500 sezeryan 5000 tl. İçersinde ne gibi hizmetler var sormadım açıkcası bu fiyatlar orda kontrolüm devam ettiği için MİŞ. Pahalı geldi
Lohusa şerbeti vermekten başka bir hizmeti yok tatlım. Oda süslemiyor, kapı süsü takmıyor. Doğuma yanında kimseyi almıyor, fotoğrafçı bile... Ben Dr. Yuliya Doster'e gitmiştim gebeliğimin başlarında. Fiyatlar çok uçuk olduğu için, bir de doktor çok ketum olduğu için değiştirdim zaten.Medical parkta doğum ücreti normal 2500 sezeryan (zaruri )3500 sezeryan 5000 tl. İçersinde ne gibi hizmetler var sormadım açıkcası bu fiyatlar orda kontrolüm devam ettiği için MİŞ. Pahalı geldi
Hadi ya biz fotografcı almak istiyoruzLohusa şerbeti vermekten başka bir hizmeti yok tatlım. Oda süslemiyor, kapı süsü takmıyor. Doğuma yanında kimseyi almıyor, fotoğrafçı bile... Ben Dr. Yuliya Doster'e gitmiştim gebeliğimin başlarında. Fiyatlar çok uçuk olduğu için, bir de doktor çok ketum olduğu için değiştirdim zaten.
muayene 75 sendika indirimi ile 63Esentepe baya uygunmus muayene ucretleri nasil ki indirim kurum indirimi mi acaba ?
Tesekkurler doruk hastanesine karar verdim evime de yakin umarim her sey iyi olur :)muayene 75 sendika indirimi ile 63
testler de indirim kapsaminda
ben orda gönül hn gidiyorum normal dogumu destekliyor. bahar hast. den oraya gecti
Afedersin sen medicalpark mı demiştin canım? Ben Medicabille karıstırdım. Bir sn... Sanırım ben oranın hizmetinin içinde ne var sormamıstım bir kac ay gittim zaten. Sen bir görüş ben yanlış bilgilendirmeyim seni...Hadi ya biz fotografcı almak istiyoruz
Dorukla ilgili bilginiz var mi fotografci susleme konusundaAfedersin sen medicalpark mı demiştin canım? Ben Medicabille karıstırdım. Bir sn... Sanırım ben oranın hizmetinin içinde ne var sormamıstım bir kac ay gittim zaten. Sen bir görüş ben yanlış bilgilendirmeyim seni...
Yok canımDorukla ilgili bilginiz var mi fotografci susleme konusunda
Peki tesekkurler :)Yok canım
Peki tesekkurler :)
Merhaba canim ikili test yaptirmismiydin yaptirdiysan nerede yaptirdin ucretler nasildiDoruk bana ters canım uzak kalıyor. 33+0 bugün. Zaten doğurmama az kaldı yeni doktor arayışına girmek istemiyorum hiçİnş. esentepedeki Neşe hanımdan memnun kalırım da sorunsuz biter bu süreç
Canım ben yaptıralı cok oldu o da zamlanmıştır kesin. Ben yaptırdığım zamanlar 70-80 tl falandı. Özel medicabil hastanesinde yaptırdım ben. Telefonla bilgi almaya çalış derim.Hanimlar ikili test yaptiran oldu mu ne kadar ozellerde bilginiz var mi
Cnm az önce sana mı yazdım bilmiyorum baska başlıkta vardı :) ben ziya Çetin e gidiyordum dısarda altıparmak ta Bı yere yollamıştı orda yaptırmıştım 150 liraya ama 2014 te simdi nasıl bilmiyorum devlet hastanesinde yapılmıyor mu acabaHanimlar ikili test yaptiran oldu mu ne kadar ozellerde bilginiz var mi
Yok canim ben deildim o hangi konu ben de inceliyim:)Cnm az önce sana mı yazdım bilmiyorum baska başlıkta vardı :) ben ziya Çetin e gidiyordum dısarda altıparmak ta Bı yere yollamıştı orda yaptırmıştım 150 liraya ama 2014 te simdi nasıl bilmiyorum devlet hastanesinde yapılmıyor mu acaba
Tesekkur ederim canim bi deniyim telefon edip :)Canım ben yaptıralı cok oldu o da zamlanmıştır kesin. Ben yaptırdığım zamanlar 70-80 tl falandı. Özel medicabil hastanesinde yaptırdım ben. Telefonla bilgi almaya çalış derim.
Devlet hastaneleri de yapıyor tabi ama doktorun istemesi lazım sanırım. Doktorların da kendi hastası olmadıgımız için sorun cıkartıyorlar. Bana öyle yaptılar. Sadece kan ve idrar kültürü yatırmak istemiştim ama, özele gitmek benim tercihimmiş neymiş testlerimi de orda yaptıracakmışım o zamanCnm az önce sana mı yazdım bilmiyorum baska başlıkta vardı :) ben ziya Çetin e gidiyordum dısarda altıparmak ta Bı yere yollamıştı orda yaptırmıştım 150 liraya ama 2014 te simdi nasıl bilmiyorum devlet hastanesinde yapılmıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?