Tesekkur ederim bu arada size de hayirli dogumlar:)Mrb bende hayat hastanesine ayse hanıma gittim bende hastaneden emin değilim o yüzden birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım bakalım o nasil olacak dorukta dogum ve muayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı hayırlı sağlıklı bir dogum dilerim
Şuanda 130 tl muayene ücreti. Doğum ücreti de normal: 2650 sezeryan: 2900Oktay beyi duymustum ama hic gitmedim canim ne kadar aliyor muayene ucreti ?
Muayene ucretleri bursada her yerde fazla malesef sgkdan cikinca iyice artmisŞuanda 130 tl muayene ücreti. Doğum ücreti de normal: 2650 sezeryan: 2900
Sgkdan cıkınca böyle oldu aynen... Hastanenin sgklı doktorların doğum ücreti bu fiyatlardan 400 tl aşağıda. Muayene ücreti de 100 tl olması lazım. Ben özel esentepe hastanesinden 1400 normal 1600 sezeryan fiyatı aldım ama %20 indirimim var. Özel medicalparkta gecen sene ekimde 2500 normal 3500 sezeryan demişti. Şimdi zamlanmıştır kesin. Fiyatları uygun olan az hastane var..Muayene ucretleri bursada her yerde fazla malesef sgkdan cikinca iyice artmisdogum ucreti bu civarlarda mi hep biliyormusunuz
Esentepe baya uygunmus muayene ucretleri nasil ki indirim kurum indirimi mi acaba ?Sgkdan cıkınca böyle oldu aynen... Hastanenin sgklı doktorların doğum ücreti bu fiyatlardan 400 tl aşağıda. Muayene ücreti de 100 tl olması lazım. Ben özel esentepe hastanesinden 1400 normal 1600 sezeryan fiyatı aldım ama %20 indirimim var. Özel medicalparkta gecen sene ekimde 2500 normal 3500 sezeryan demişti. Şimdi zamlanmıştır kesin. Fiyatları uygun olan az hastane var..
Evet canım iş yeriyle anlaşması var. Muayene de normal 75 demişlerdi indirimli 63 olacak. Zaten benim tahlillerim vs hepsini yaptırdım. Tahlil ücretlerini sormadım o yüzden.Esentepe baya uygunmus muayene ucretleri nasil ki indirim kurum indirimi mi acaba ?
Himm anladim canim insallah memnun kalirsin bu hastaneden :)Evet canım iş yeriyle anlaşması var. Muayene de normal 75 demişlerdi indirimli 63 olacak. Zaten benim tahlillerim vs hepsini yaptırdım. Tahlil ücretlerini sormadım o yüzden.
İnşallah canım yaa sen kac haftalık hamilesin?Himm anladim canim insallah memnun kalirsin bu hastaneden :)
Maalesef Öyle her yerde fiyatlar uçmuş Bı uygun hayat hastanesi var Osmangazi tıp merkezi var benim ogrendıgım gerisi cok fazla geliyor zorunlu olmasa devlette yapardım yine cok memnun kaldım iki kişilik odada kalmıştım kı bazı Özel hastaneler de odalar ıkı kişilik medical de kuzenimin esı yaptı sezeryan 3500 verdiler muayene ücreti de 100 lira İnş gonlumuze gore buluruz yine gittiğiniz yerleri yazarsanız bilgi edinmiş oluruz :)Muayene ucretleri bursada her yerde fazla malesef sgkdan cikinca iyice artmisdogum ucreti bu civarlarda mi hep biliyormusunuz
Özel esentepe hastanesini de ekleyelim uygun olanların içine :)Maalesef Öyle her yerde fiyatlar uçmuş Bı uygun hayat hastanesi var Osmangazi tıp merkezi var benim ogrendıgım gerisi cok fazla geliyor zorunlu olmasa devlette yapardım yine cok memnun kaldım iki kişilik odada kalmıştım kı bazı Özel hastaneler de odalar ıkı kişilik medical de kuzenimin esı yaptı sezeryan 3500 verdiler muayene ücreti de 100 lira İnş gonlumuze gore buluruz yine gittiğiniz yerleri yazarsanız bilgi edinmiş oluruz :)
9 haftalik canim senin kac :) simdi kontrolden geldim dorukta kemal korogluna gitmistim en son bugun yine ona gittim ve kesin karar verdim kemal beyle devam edicem hayatimda boyle nazik boyle bilgili bi doktor gormedim hem cok rahatlatiyor insani hem de cok aydinlatiyor tavsiye ederim :)İnşallah canım yaa sen kac haftalık hamilesin?
Bugun gittim kontrole canim kemal beyi tavsiye ediyorum boyle doktor bulunmaz o derece:)Maalesef Öyle her yerde fiyatlar uçmuş Bı uygun hayat hastanesi var Osmangazi tıp merkezi var benim ogrendıgım gerisi cok fazla geliyor zorunlu olmasa devlette yapardım yine cok memnun kaldım iki kişilik odada kalmıştım kı bazı Özel hastaneler de odalar ıkı kişilik medical de kuzenimin esı yaptı sezeryan 3500 verdiler muayene ücreti de 100 lira İnş gonlumuze gore buluruz yine gittiğiniz yerleri yazarsanız bilgi edinmiş oluruz :)
Doruk bana ters canım uzak kalıyor. 33+0 bugün. Zaten doğurmama az kaldı yeni doktor arayışına girmek istemiyorum hiç9 haftalik canim senin kac :) simdi kontrolden geldim dorukta kemal korogluna gitmistim en son bugun yine ona gittim ve kesin karar verdim kemal beyle devam edicem hayatimda boyle nazik boyle bilgili bi doktor gormedim hem cok rahatlatiyor insani hem de cok aydinlatiyor tavsiye ederim :)
Cnm sevindim senin adına fiyatları nasıl acabaBugun gittim kontrole canim kemal beyi tavsiye ediyorum boyle doktor bulunmaz o derece:)
Az kalmis canim senin haklisin benim evime de cok yakin bicilmis kaftan :)Doruk bana ters canım uzak kalıyor. 33+0 bugün. Zaten doğurmama az kaldı yeni doktor arayışına girmek istemiyorum hiçİnş. esentepedeki Neşe hanımdan memnun kalırım da sorunsuz biter bu süreç
Muayene ucreti 95 lira canim ama dogum ucretlerini henuz konusmadim erken benim icin daha senin kac haftalikCnm sevindim senin adına fiyatları nasıl acaba
9 haftalik benim de canim ikimizin de yeniymis:) bilgi edinirsem yazarim yine :)Benim Çarşamba 6 hafta doluyor inş daha cok yenı bilgi alırsan yaz olur mu senın kac haftalık Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim sizinkini de :)Allah bağışlasın :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?