Bursa Pembemavi hastanes hamişleri... :)))

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
24 haftalık hamileyim. Bugüne kadar devam ettiğim doktordan ayrıldım:KK43: şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için beni tersledi ve güvenimi kaybetti). Bir de gittiğim hastanenin yenidoğan yoğunbakımı var sanıyordum yokmuş. Bu sebeplerden yeni bir hastane doktor arayışına girdim. Bugün pembemaviye görüşmeye gittim. Yeni binası çok güzelmiş, hayran kaldım. Sakin, tenha, tertemiz... Muhasebedeki bayandan muayene ücretinin 150, doğum ücretinin 4000 olduğunu öğrendim.
Doktorlarla ilgili araştırdığımda hiçbir olumsuz yoruma rastlamadım. Yakın zamanda burada doğum yapan, yada halen hamile olup devam ettiği doktor hakkında paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
4000 az bir mebla değil. Buradaki hizmete değer mi gerçekten? Şimdiden teşekkürler:)

Merhabalar öncelikle sağlıkla dünyaya gelir inşAllah bebeğiniz,

Bende bursaya taşıncam inşAllah bende doktor bakmaya başladım, fiyat yüksek pembe mavinin ama mecbur kalınca da yapacak bişi yok.
memnun kalmadığınız hastane ve doktor hangisi acaba ?

24 haftalık hamileyim. Bugüne kadar devam ettiğim doktordan ayrıldım:KK43: şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için beni tersledi ve güvenimi kaybetti). Bir de gittiğim hastanenin yenidoğan yoğunbakımı var sanıyordum yokmuş. Bu sebeplerden yeni bir hastane doktor arayışına girdim. Bugün pembemaviye görüşmeye gittim. Yeni binası çok güzelmiş, hayran kaldım. Sakin, tenha, tertemiz... Muhasebedeki bayandan muayene ücretinin 150, doğum ücretinin 4000 olduğunu öğrendim.
Doktorlarla ilgili araştırdığımda hiçbir olumsuz yoruma rastlamadım. Yakın zamanda burada doğum yapan, yada halen hamile olup devam ettiği doktor hakkında paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
4000 az bir mebla değil. Buradaki hizmete değer mi gerçekten? Şimdiden teşekkürler:)

girmiyorsunuz galiba. görünce yazabilir misiniz çok merak ettim hangi hastane ve doktor ?

Kuzenim ilk bebeğini de orda doğurdu ikinciye hamile yine oraya gidiyor orda doğum yapıcak. Doğuma gittigimizde gayet güzeldi hersey tertemizdi hizmet vs çok çok iyiydi çokta ilgililerdi. kuzenim çok memnun tavsiye ederim.

Bende bursaya taşıncam inşAllah bende doktor bakmaya başladım, fiyat yüksek pembe mavinin ama mecbur kalınca da yapacak bişi yok.
Başka bi tanidigimda Ziya cetin e gitti oda çok memnun kaldı eğer yüksek derseniz anladigim kadarıyla ziya bey de çok çok iyi bir doktor muayenehanesi var oraya gitti 60 tl muayene ucretiydi. çok beğendiğim diğer bi doktor da jimer hastanesinde Cenk Aşkalli onunda muayene ücreti 120 tl

Hastaneden değil, doktordan memnun değildim. Yenidoğan yoğunbakımı yok sanıyordum ama varmış. Rentıpta songül hanıma gidiyordum. Pembe mavi maddi olarak bizi zorlıycaktı, bu yüzden rentıptaki diğer doktorları denemeye karar verdim. Nazmiye hanımla iyi anlaştık. Onunla devam ediyorum.

X