Tüp Bebek Merkezleri Bursa Rentıp Tüp Bebek Merkezi Koza Tüp Bebek olduuu

Tüp bebek tedavilerinde raporlu olmak başarıyı etkiler mi?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
SIK SORULAN SORULAR:
Daha önce 3 veya daha fazla başarısız tüp bebek denemesi olanlarda nasıl davranılmalıdır?

Bu gibi durumlarda tüp bebek uygulamasından önce daha önceki uygulamalara ait tedavi safhaları ve embriyolarının laboratuar bulgularını incelemek uygun olur. Gerekirse çift yeniden değerlendirilir ve genetik testler istenebilir. Yeni değerlendirme sonucuna göre tedavi planlanır.

yeşim hanım size bişey sormak istiyorum eşimin sperm sayısı 17milyon çıktı doktorum direk aşılama yapalım dedi bu şekilde hamile kalmayı beklemeniz yıllarınızı alabil nşrdedi aşılama tedavisi hakkında bana bşraz bilgi verirmisiniz öncesi ve sonrası ilaç kullanıllıyormu falan tesekkür ederim şimdiden

Aşılama :
1)Kadının adetinin 2 ila 5. gününde hastaya düşük miktarda ilaç verilir
2) Yumurtaların (en fazla 2 yumurta) büyüklüğünün yaklaşık olarak 18-20 mm getirilerek çatlatma iğnesinin yapılır
3)İğnenin vurulma saatinin 34-36 . saatinde eşinden alınan spermlerin yıkanarak rahime enjekte edilmesidir.

Çok basit bir tedavi yöntemidir.Normal ilişkiden şansı %10-15 daha fazladır .
Türkiye de aşılama ile gebe kalma oranı 100 hastadan 10 veya 15 gibidir.

Eşinin sperm sayısı 20 milyonun altında olduğu için aşılama önerilir.Birde senin durumunun da normal olması hiç bir sıkıntın olmaması gerekir aşılama için.
Fakat yaşınız ileri ise mesela 35 yaş ve üstü ise zaman kaybetmemek içi direk tüp bebeğe geçmenizi öneririm...

yasım 21 bende hiç bi sorun yok 16aylık evliyiz hiç korunmadık doktorum ahmet yılmaz daha gidemedim konuşmaya gecen hafta cumartesi günü spermiogram yaptırdık bursa tüp bebek merkeziden sonuçları görünce anladım bi anormallik olduğunu herşey değerinin altındaydı hemen ahmet beyi aradım çok yoğunum dedi ama gelin bakarım dedi gittik sonuçları görürr görmez direk olarak böyle beklemeniz yıllarınınızı alabilir direk asılamaya gecmenizi öneriyorum dedi tabi şoook olduk hep bende bi sorun var diye düşünüyorduk eşim o an yıkıldı diyebilrim benim adetlerim 2 3ay düzensizleştiği için sorunun bende olduğunu düşünmüştüm hep ama tam tersiymiş üroloji uzmanına gittik varikoselden şüphelendiler ama üroloji uzmanı yok görünüyor ama yinede bir ultroson istiyorum dedi ve tekrar spermiogram istedi yarın ikinciyi yaptıracağız ahmet yılmaz yapıyormu acaba asılamayı konuşamadık hiç yoksa baska biyerdemi yapıyor medicalde daha önce böyle bişey duymamıştım çok kötü hissediyoruz kendimizi eşimle birlikte çok uzun yazdım yeşim hanım hayat çok garip insanı yasadığı süre boyunca çok karmasalıklarla karşılasıyor ben daha neler yasıyacağım acaba acılı bi işlemmi aşılama sizce tek seferde tutarmı

Canım benim çok karartmılar senin içini hiiiiçççç kafana takma sonuç olarak eşinin sperm sayısı 20 milyonun altında olduğu için hekimin aılamaya yönlermiş seni ama dediğim gibi aşılamanın normal ilişkiden %10 15 daha fazla baarısı var.İlk olarak size önerilecek aşılama.
Birde henüz çok gençsiniz bu kadar karamsar olma .
Birbirinize zaman tanıyın.Sizin çocuğunuzun olmaması için elzem bir durum gözükmüyor.Sadece emin ellerde olmalısınız.
Ahmet Bey de aşılama yapar.Çok iyi de bir hekimdir.Ben de tanıyorum.

evet bugün gittim tekrardan sonuçlar 13milyon çıktı dahada düşmüş ama medicalde sperm sonucu nekadar doğrudur bilmiyorum tualette yapın halledin koyun buraya demişler eşime şok olmuş böyle seymi olur ya tualette giren çıkan belli değil allahım ya ahmet bey demişti zaten medicali önermiyorum diye fsm bulvarında bi yerde yapıyorum asılamayı dedi ama tedavin burada olacak dedi devlet ilaçları karşılıyormuş öyle dedi bakalım ne olacak adetin 2.günü muayene olmaya gideceğim çooookkkk korkuyorum ve utanıyorum ahmet beye güveniyorum ama emin ellerdeyim sanırım

Tuvalet mi???
Şok oldum o da tuhaf bir durum olmuş
Neyse takma kafana sonu güzel olur inşallah
Korkma rahat ol sen ne kadar rahat olursan tedavin o kadar güzel geçer

malesef tuvalet eşim basıma bunlardamı gelecekti diyor dokunsam ağlayacak gibiydi ben zaten basladım ağlaamy a ıoffffff offfffffffff

Canım ya hayat bir sınav işte kimin nerden vurulacağını bilemiyoruz.
Ama sizin için benim umudum var hamile kalırsın üzülme

gercekten sizce varmı umut ben çok üzülüyorum geceleri uyku diye bişey kalmadı ilk seferde tutarmı acaba ikiz olma ihtimali varmı bu aşılamada normalde bir kadında kaç yumurta oluyor asılamayla kaç yumurta oluşuyor çok soruyorum dimi

Senin ile ilgili bir sıkıntı yok
Eşinin sadece sperm sayısı normalden biraz daha düşük ama
morfolojisi normal
yani başarı oranınız daha yüksek
umudunu kırma

Transfer edilen embriyoların iyi kalitede olmasına rağmen tutunmama sebebi nedir?

İyi kalitedeki embriyonun genetik olarak normal embriyo olma şansı yüksektir.Ancak kesin kriter değildir. Tutunmama sebebi embriyo dışında rahim ile ilgili bugün birçoğunu bilmediğimiz faktörlerden biri olabilir.

İleri derecede endometriozis veya çikolata kisti çocuk sahibi olmada ne derece etkilidir?

Bu tip kadınlarda kısırlık tedavisi endometriozisin yerleşme alanlarına ve yaygınlığına bağlı olarak farklılık gösterdiği için her kadını kendi durumuna göre değerlendirmek gerekir. Bazen kistlerin alınması gerekirken bazı durumlarda kistler alınmadan tedaviye devam edilir.

bizde doruk ta yaptırdık eşimin tahlillerini ordada tuvalette malesef o pisikolojiyle bilmiyorum nekadar doğru ama eşimdede sperm azlığı ve hareketsiz çıktı. doktorumuz ilk önce aşıla önerdi... Kozada aşılama ücreti ne kadar, aşılama yapmadan direk tüp bebek yapılıyormu?? ayrıca arkadaşlar bir sorum daha olacak bildiğiniz bir üroloji doktoru varmı????

medical parkta yılmaz salatan var üroloji uzmanı ii bi doktora benziyor eşinizin sperm sonucu nasıl çıktı bizim ilkinde 17milyon ikincide 13milyon

acaba tam olarak sayısını haturlıyor musun tatlım.
Şimdi az derken ne kadar az
Hareketsiz mi hepsi bu çok önemli
Biz de aşılama yapıyoruz üroloji doktorumuzda var.Aşılama ücreti 600 tl
Aşılama olmadan direk tüp bebekte yapabiliriz ama sen eşinin bir tahlil sonucunu öğren

Bir de bu merkezlerin durumu nedir böyle ya tuvalette örnek mi verilir.

YUMURTA GELİŞTİRİLMESİ

1- YUMURTALARIN GELİŞTİRİLMESİ

Yumurta gelişiminin sağlanması amacıyla dışarıdan verilen hormonal ilaçlarla yumurta gelişimini uyaracak tedavi başlanır. Yardımcı üreme tekniklerinde kullanılan uyarıcı iğnelerin amacı çok sayıda yumurta ve sonrasında da çok sayıda embriyo elde ederek gebelik şansını arttırmaktır. Her hasta için, kadının yaşı, yumurtalıkların rezervi, kan hormon değerleri ve boy/kilo oranına göre ayrı bir tedavi ve doz şeması belirlenmektedir.

Yumurta gelişiminin sağlanması amacıyla dışarıdan verilen hormonal ilaçlarla yumurta gelişimini uyaracak tedavi başlanır. Yardımcı üreme tekniklerinde kullanılan uyarıcı iğnelerin amacı çok sayıda yumurta ve sonrasında da çok sayıda embriyo elde ederek gebelik şansını arttırmaktır.

Her hasta için, kadının yaşı, yumurtalıkların rezervi, kan hormon değerleri ve boy/kilo oranına göre ayrı bir tedavi ve doz şeması belirlenmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…