Bursa riskli gebelik uzmanı tavsiyesi

pelte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
120
42
98
Merhabalar. Rahim ağzı yetmezliği teşhisim var. Daha önce 19 haftalık bir bebek kaybettim. Yeniden hamileyim ve iyi bir doktora gitmek istiyorum. Riskli gebelik uzmanı olmasa da çok iyi diyebileceğiniz herhangi bir doktor da olabilir. Daha önceki gebelik takibimi Pembemavi hastanesinde Nesrin Karayılanoğlu yapmıştı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aslinda bursada budurumlarin en basinda yalcin kimya geliyo ancak fiyatlari ates pahasi.pembe mavide necdet kirkeri cok duydum bi tanidigimiz ucuz takibini ona yaptiruyodu hatta.bi arastirin derim

Aslinda bursada budurumlarin en basinda yalcin kimya geliyo ancak fiyatlari ates pahasi.pembe mavide necdet kirkeri cok duydum bi tanidigimiz ucuz takibini ona yaptiruyodu hatta.bi arastirin derim
Dusuk yaptigimda kendi doktorum yoktu. Nöbetçi dr olarak Necdet bey vardi ve o operasyonu yapti. iyi biriydi ama eski kotu anıları hatirlatacak diye pek istemiyorum . hic cenk askalli selim akgun ve nedret korsal i duydunuz mu?

Selin akgune birkez gittim cok fazla memnun kalamadim ben kendisinden. Cenk beyi duyuyorum cok giden var kendisine ben suanda bahar celene gidiyorum medical parkta cok memnunm riskli gebeliklerede bakiyo.

Bursada saydıklarınız doktorlar arasında sadece Yalçın hoca Perinatolog yani Fiskli gebelik uzmanı diğerleri değil! Riskli gebelik uzmanlığı kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduktan sonra “3 yıl daha” özel eğitim (yan dal) alınarak elde edilen bir üst uzmanlık, önüne gelenin olabileceği bir şey değil. Son dönemde para kazanma gayesiyle bir çok kadın doğum uzmanı bu yandalın branş uzmanı olmadıkları halde verdikleri ilan ve siteleri aracılığıyla insanları aldatıyor malesef! Riskli gebelik uzmanı olanlar bir elin parmağını geçmez ve hepsinin “bu alanda sağlık bakanlığı tarafından verilmiş diploması” vardır, sertifika vs değildir. Lütfen bunlara kanmayın! riskli yani ciddi sıkıntılar yaşabileceğiniz gebeliğinizin takibini bu konuda uzmanlığı bulunmayan düz kadın doğumculara yaptırmayın, boşuna üzülmeyin. Bildiğim kadarıyla şu anda Bursa’da üç tane riskli gebelik yan dal uzmanı bulunmakta: (Acıbademde Mehmet Özgür Akkurt -halen acıbademde ,Yüksek ihtisasta Kaan Pakay -halen şevket yılmazda, ve Aliye Balkan Özmen -kendi muayenehanesinde hasta bakıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…