Bursa şehir hastanesi tüp bebek

minekrbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
2
0
1
26
Merhabalar Bursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı Başka bır doktorum 1 sene oldu açılalı orda yaptırma dedı şansım az Yaptıranlar varmı Yılmaz Çetin hocaya gıdıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Merhabalar Bursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı Başka bır doktorum 1 sene oldu açılalı orda yaptırma dedı şansım az Yaptıranlar varmı Yılmaz Çetin hocaya gıdıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Merhaba ben özel de bi doktordan, aynı tepkiyi almıştım. Orada yaptırma diye. Ben aşılamamı orada yaptım. İyi bir tecrübeydi diyemem.

memnun kalmadınızmı ona göre bende karar vermek isterim yenı kan verıyorum aslında ama ıcımde kaldı bılgı bulamadım açıkcası bana kadın hastalıkları doktorum söyledi bıraz özelde yaptır dedı ama ona bütçem yok ben Senın yerınde olsam orda yaptırmam dedı yenı daha dıye sonuçları nasl bılmıyorum bıde eskısehırde yaptırmamı ıstedı bı arkadaşım kararsız kaldım o eskısehırde yaptırdı memnun kaldı

Bende aşılama yaptırmak ıstıyordum bursada sehır hastanesınde ozlem hocada nasıl bı tecrubenız oldu anlatabılırmısınız
Ben şehir hastanesinde yaptırmadım, Uludağ ünv yaptırdım. İşlemi yapan doktor acemi gibiydi, kontrollerde de çok kabaydı

Ben şehir hastanesinde yaptırmadım, Uludağ ünv yaptırdım. İşlemi yapan doktor acemi gibiydi, kontrollerde de çok kabaydı
Yukarıda bahsedilen konuyu şehir hastanesi değil de uludağ üniversitesi diye okumuşum :)

Back
X