Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben özel de bi doktordan, aynı tepkiyi almıştım. Orada yaptırma diye. Ben aşılamamı orada yaptım. İyi bir tecrübeydi diyemem.Merhabalar Bursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı Başka bır doktorum 1 sene oldu açılalı orda yaptırma dedı şansım az Yaptıranlar varmı Yılmaz Çetin hocaya gıdıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Bende aşılama yaptırmak ıstıyordum bursada sehır hastanesınde ozlem hocada nasıl bı tecrubenız oldu anlatabılırmısınızMerhaba ben özel de bi doktordan, aynı tepkiyi almıştım. Orada yaptırma diye. Ben aşılamamı orada yaptım. İyi bir tecrübeydi diyemem.
Ben şehir hastanesinde yaptırmadım, Uludağ ünv yaptırdım. İşlemi yapan doktor acemi gibiydi, kontrollerde de çok kabaydıBende aşılama yaptırmak ıstıyordum bursada sehır hastanesınde ozlem hocada nasıl bı tecrubenız oldu anlatabılırmısınız
Yukarıda bahsedilen konuyu şehir hastanesi değil de uludağ üniversitesi diye okumuşum :)Ben şehir hastanesinde yaptırmadım, Uludağ ünv yaptırdım. İşlemi yapan doktor acemi gibiydi, kontrollerde de çok kabaydı
Eskişehir devlette merdan Ali hoca var oteldeki ilgi ve tecrübeden fazlası var resmen tavsiye ederimmemnun kalmadınızmı ona göre bende karar vermek isterim yenı kan verıyorum aslında ama ıcımde kaldı bılgı bulamadım açıkcası bana kadın hastalıkları doktorum söyledi bıraz özelde yaptır dedı ama ona bütçem yok ben Senın yerınde olsam orda yaptırmam dedı yenı daha dıye sonuçları nasl bılmıyorum bıde eskısehırde yaptırmamı ıstedı bı arkadaşım kararsız kaldım o eskısehırde yaptırdı memnun kaldı
Benım arkadaşım Teoman hocada yaptırdı her ıkı doktor ıcın çok iyi dedibende eskısehırde yaptırmaya karar verdım Bursa’dan oraya gitcem Teoman hocaya grabdevu alıp gıtcem onu da çok övdüler Kararsız kalınca Teoman hocayı seçtim
Sürece başladınız mıMerhabalar Bursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı Başka bır doktorum 1 sene oldu açılalı orda yaptırma dedı şansım az Yaptıranlar varmı Yılmaz Çetin hocaya gıdıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Başlamadım hala regl olmayı beklıyorum bi kaç güne gitcemSürece başladınız mı
Başlamadım hala regl olmayı beklıyorum bi kaç güne gitcem Eskişehir’e gitcem
Sürecinizi bizimle de paylaşabilir misinizBaşlamadım hala regl olmayı beklıyorum bi kaç güne gitcem
ben cuma günü aşılama yaptırdım duyduğuma göre de ilk yapılan aşılamalardan biri şuan 9 aylık hamileymiş doğumu bekliyormuş umarım biz de onlardan oluruz :)Merhabalar Bursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı Başka bır doktorum 1 sene oldu açılalı orda yaptırma dedı şansım az Yaptıranlar varmı Yılmaz Çetin hocaya gıdıyorum yardımcı olursanız sevınırım
İnşallahSürecinizi bizimle de paylaşabilir misiniz
şuan hangi aşamadasınız acabaİnşallahPaylaşırım