Bursa şevket yılmaz hastanesinden doktor önerisi acil!!!

berra8074

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
4
0
36
Bursa
merhabalar ben kulubünüze yeni üye oldum 3 aylık hamileyim.şevket yılmaz hastanesinde şebnem inal dan randevu aldım 2 ay gittim ama bana çok soğuk geldi pek fazla anlatmıyor.nasıl bir doktor bilen var mı yada bana önerebileceğiniz bir doktor var mı?

canım bende 19 haftalık hamileyim ve cook doktor değiştirdim en son bende 2 aydır şevket yılmaza gidiyodum ama bidaha asla gitmem bütün doktorların hepsı öyle soğuk ağzından cımbızla laf alıyosun benım dr ergun uyanıktı sadece gereklı tahlıllerı yaptırdı okadar.şimde bahar hastanesine gidicem eger ki durumun musaıtse hıc orlarda uğrasma derım baharda nagihan güler var cook duydum adını ve cook ılglıymıs sana onu tavsıye ederım.bende guler yıldıza gıdıcem sımdı bahar hastanesınde.

sağol rebel aslında bu benim ikinci hamileliğim ilk doktorum cen aşkalli ondan çok memnundum ama jimere gitmiş muayeneyi karşılayabilirim ama doğum masrafları çok tuttuğu için şevket yılmaza gidiyorum orada doğum yapmayı düşünüyorum.dışarıda muayene olup sigortada doğum yapabileceğimi bilsem hemen cenk beye gidicem.onun için şevket yılmazda bir doktor arıyorum.

Kemal köroğlu nun metnini duymuştum. çok iyi doktor diyenler var canım. Hayırlı doğumlar olsun inşallahhh

Back
X