- 16 Şubat 2021
- 94
- 31
- 33
- Konu Sahibi Skeptiolperson
-
Anlatayım tabi ki arkadaşımgoah basladi burda tüp bebeğe.cnm istersen anlat yaşadıklarını
He bir de operasyon öncesi covid 19 testi var ..Kendileri yapıyor .. Maliyeti 250 TLM
Ayyy ya covid oldum genede yaptırmadım o testi demek yumurta kapıya dayandıAllahım su çektiklerimizin hürmetine bizi boş çevirme inşaallah...
SağolasınAmin amin inşallah Rabbim bize evlatlarimiza kavuştursun.Covid testinden bende çekiniyordum ama hiç acımadı .. Alan hemşire zaten kibar ve hassas davrandı .. Hani burnuna su kaçar da sızlar ya o kadar sadeceSize de geçmiş olsun bu arada
Bursa’da bu doktorda tedavi görenler tecrübelerinizi yazar mısınız? Yeni başlayanlara fikir olması açısından.. teşekkür ederim simdiden
Bursa’da bu
Ben bugün doktora gittim canim, aklıma bisey takıldı, bu ay transfer olamazsam eğer öbür ay dondurup açma için extra ücret istenecek mi?Teşekkür ederimmutlu oldum size söylediklerimin iyi gelmesine sizin de süreciniz iyi geçer ve sonuclarimiz da güzel olur inşallah gobislerimiz ve kucaklarimiz dolsun hepimizin inşallah burcusami arkadaşımın da
AA senin baya bitmiş tedaviİşte benim de rahim kalinligi istedikleri gibi olmazsa donduracaklarmis ,inan ücret kısmı sormak aklıma bile gelmedi , pazartesi öğrenirim , transfer için gidicem çünkü,sana da iletirim .
Rahat ol insaallah tutunacak bebislerimiz Rabbimin isteği ile tabiÇok sağol canım ,Allah razı olsunyarın inşallah görebiliriz birbirimizi ,biraz gergin ve heyecanlı olurum gerçi ,dur bakalım yarın ola hayrola
Amin amin inşallahRahat ol insaallah tutunacak bebislerimiz Rabbimin isteği ile tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?