Bursa Soranus Serbülent ORHANER

Skeptiolperson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
94
31
33
Bursa’da bu doktorda tedavi görenler tecrübelerinizi yazar mısınız? Yeni başlayanlara fikir olması açısından.. teşekkür ederim simdiden

goah basladi burda tüp bebeğe.cnm istersen anlat yaşadıklarını
Anlatayım tabi ki arkadaşım Sabit fiyatı var serbülent hocanın 18 bin TL ,kendisi yumurta büyütme ignelerini ve çatlatma iğnesi fiyata dahil ediyor .. Ek olarak da kişiye göre değişir tabi ,vitamin ve bir ilaç daha istedi .Benim şuana kadar aldığım vitmamin 85 TL ve bir de 20 TL ilaç var. (Rahim kalinlastirmak için) Gebelik oluşursa o kısmı zaten maliyet arasında değil Genel olarak hoca güven veriyor .. Beni strese hiç sokmadı , şuana kadar kolaydı , Çalışanları da ilgili , Toplama islemim de cuma olacak . İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur

Merhaba arkadaşım, yumurta toplama işlemi bana cuma yapılacak ..Bugün covid 19 testi yapıldı ama bu olması gerekiyormuş ,devlet zorunlu tutuyormus

Ayyy ya covid oldum genede yaptırmadım o testi demek yumurta kapıya dayandı Allahım su çektiklerimizin hürmetine bizi boş çevirme inşaallah...

Amin amin inşallah Rabbim bize evlatlarimiza kavuştursun.Covid testinden bende çekiniyordum ama hiç acımadı .. Alan hemşire zaten kibar ve hassas davrandı .. Hani burnuna su kaçar da sızlar ya o kadar sadece Size de geçmiş olsun bu arada
Ayyy ya covid oldum genede yaptırmadım o testi demek yumurta kapıya dayandı Allahım su çektiklerimizin hürmetine bizi boş çevirme inşaallah...

Sağolasın teşekkür ettim,gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz hep,iyiki varsınız

Teşekkür ederim mutlu oldum size söylediklerimin iyi gelmesine sizin de süreciniz iyi geçer ve sonuclarimiz da güzel olur inşallah gobislerimiz ve kucaklarimiz dolsun hepimizin inşallah burcusami arkadaşımın da

Teşekkür ederim mutlu oldum size söylediklerimin iyi gelmesine sizin de süreciniz iyi geçer ve sonuclarimiz da güzel olur inşallah gobislerimiz ve kucaklarimiz dolsun hepimizin inşallah burcusami arkadaşımın da
Ben bugün doktora gittim canim, aklıma bisey takıldı, bu ay transfer olamazsam eğer öbür ay dondurup açma için extra ücret istenecek mi?

İşte benim de rahim kalinligi istedikleri gibi olmazsa donduracaklarmis ,inan ücret kısmı sormak aklıma bile gelmedi , pazartesi öğrenirim , transfer için gidicem çünkü,sana da iletirim .

İşte benim de rahim kalinligi istedikleri gibi olmazsa donduracaklarmis ,inan ücret kısmı sormak aklıma bile gelmedi , pazartesi öğrenirim , transfer için gidicem çünkü,sana da iletirim .
AA senin baya bitmiş tedavi ozaman bugünden sonda sana dua edicisiyledemekki bende Pazartesi 12.30da gelicem,kontrole:) yakama kırmızı çiçek takıcam tanıman için

Çok sağol canım ,Allah razı olsun yarın inşallah görebiliriz birbirimizi ,biraz gergin ve heyecanlı olurum gerçi ,dur bakalım yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…