Bursa tüp bebek için hastane önerisi

Kesinlikle Uludağ üniversitesini öneriyorum. Ozellerde yaptırdım olmadı. Üniversitede ilk denemede oldu. Özelden hiç bir farkı yok. Hemşireler doktorlar güler yüzlü. Hep moral veriyorlar. Profesör hocasından tut doçent doktoruna kadar hepsi çok ilgili. Tek yumurtam vardı. Ben tedaviyi durdurmak istedim. İzin vermediler ve şuan tek yumurta ile hamileyim. Halden anlayan insanlar. Özellere göre daha uygun fiyatı.
Merhabalar, bende Uludağ üniversitesine tüm evraklarımi teslim ettim. Bugün Ocak ta başvuranlara daha yeni sıra geldigini öğrendim. Siz ne kadar zamanda geldi acaba siraniz?

Merhabalar, bende Uludağ üniversitesine tüm evraklarımi teslim ettim. Bugün Ocak ta başvuranlara daha yeni sıra geldigini öğrendim. Siz ne kadar zamanda geldi acaba siraniz?
Merhaba bize 3 ayda gelmişti. Amh düşük olunca biraz erkenden gelmişti sıra. Öncelik sırasına göre sıra geliyor.

Merhaba bize 3 ayda gelmişti. Amh düşük olunca biraz erkenden gelmişti sıra. Öncelik sırasına göre sıra geliyor.
Bende kanser tedavisi gördüm. Öncelik var deniliyordu. Evrak tesliminde ocaktakilere daha yeni sıra geliyor dendi. Bende o yüzden sormak istedim. Çok teşekkür ederim donusunuz için. Sağlıkla büyütün yavrunuzu.

Merhaba ben de bugün tüp bebeğe yönlendirildim eşimin heyet raporu için doktor randevusu bekliyorum yumurta rezervi azlığı ile süreç hakkında bilgi verebilir misiniz

Back
X