Bende adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için normalde dün olmam lazımdı ama stresten sanırım geciktim bekliyorumBende eurofertil Gerçek beyle dün tedaviye başladım şuan memnunum açıkçası sürecin nasıl ilerlediğinide yazarım
Burda bi arkadaş daha adet olmayı bekliyordu hamiş olduğunu öğrendiBende adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için normalde dün olmam lazımdı ama stresten sanırım geciktim bekliyorum
Hamile kalamama sebebiniz ne peki ? Hormonel miDaha önce doğum yapmadım ama bebeğimiz olmuyır 2 senedir tüp bebek ya da aşılama önerdi devlet hastanesinde ki doktorlar bursa da tüp bebek için önerdiğiniz bir hastane var mı ya da doktır
Ya keşke öyle olsaBurda bi arkadaş daha adet olmayı bekliyordu hamiş olduğunu öğrendibelki olmazsın sende
Yok hayatım benlik bir durum yok eşim azospermi tese ameliyati oldu eurofertil de ondan dolayıHamile kalamama sebebiniz ne peki ? Hormonel mi
Rabbim hayırlı evlatler versin hepimize emeklerimiz boşa çıkmasınYa keşke öyle olsa
Amin canım benim hepimiz için inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinRabbim hayırlı evlatler versin hepimize emeklerimiz boşa çıkmasın
Siz hangi süreçtesiniz tedavideRabbim hayırlı evlatler versin hepimize emeklerimiz boşa çıkmasın
Bugün 3.günündeyim canım gonal f 225 le başladım bide poliversin vitamin verdi cumartesi günü kontrole gideceğimSiz hangi süreçtesiniz tedavide
Hatta burdan tanıştığım bi arkadaş elinde kalan ilaçları verdi sağolsun bunu yaygınlaştırmak ve bilinçli olmak gerekir bnde öyle yapıcam Allahın izniyle.Bugün 3.günündeyim canım gonal f 225 le başladım bide poliversin vitamin verdi cumartesi günü kontrole gideceğim
Ay hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın tabi öyle ilaçlar.asiri pahalı çünkü rabbim emeğimizin karşılığını versinHatta burdan tanıştığım bi arkadaş elinde kalan ilaçları verdi sağolsun bunu yaygınlaştırmak ve bilinçli olmak gerekir bnde öyle yapıcam Allahın izniyle.
Ben çok memnunum benim eşimde azospermi vardı tese ameliyati olduk bayramdan sonra çok şükür bulundu adeti bekliyorum iğnelere başlamak için. Çok ilgili ve her detayına bakan inceleyen bir doktor ben bu on görüşme yapmanı tavsiye ederimeurofertilden memnun musunuz ben bahcecidr sabri colak ile gercek bey arasinda kaldim ikisi ilede on gorusme yapmadim esimde azosperm var .
Günde bir kere mi vuruluyorsun iğneyi kuzumBugün 3.günündeyim canım gonal f 225 le başladım bide poliversin vitamin verdi cumartesi günü kontrole gideceğim
Evet canım 3 ile 7 arasında bi saat seçin hep aynı saatte yapmaya dikkat edin dedilerGünde bir kere mi vuruluyorsun iğneyi kuzum
Herşey gönlünce olsun canım kafanı hiç bişeyle meşgul etme ne olacak diye de düşünme oluruna bırak inşallah yarın iğnelerle başlarsın tedaviyeBugün hasta oldum bende kızlar yarın 4 te gidicem muayeneye inşallah temiz çıkar iğnelere başlarız bizde
Ay. Bende 9 çeyrek ye gidicem doktor beyin bir yakını vefat etmiş ondan 9 a aldık randevuyuHerşey gönlünce olsun canım kafanı hiç bişeyle meşgul etme ne olacak diye de düşünme oluruna bırak inşallah yarın iğnelerle başlarsın tedaviyebende sabah 9 da gidicem kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?