Bursa tüp bebek için hastane önerisi

Canım ben eurofertil Dr gerçek aydın beyde tedavi görüyorum henüz transfer olmadım ama memnunum

Bende eurofertil Gerçek beyle dün tedaviye başladım şuan memnunum açıkçası sürecin nasıl ilerlediğinide yazarım

Bende eurofertil Gerçek beyle dün tedaviye başladım şuan memnunum açıkçası sürecin nasıl ilerlediğinide yazarım
Bende adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için normalde dün olmam lazımdı ama stresten sanırım geciktim bekliyorum

Bugün 3.günündeyim canım gonal f 225 le başladım bide poliversin vitamin verdi cumartesi günü kontrole gideceğim
Hatta burdan tanıştığım bi arkadaş elinde kalan ilaçları verdi sağolsun bunu yaygınlaştırmak ve bilinçli olmak gerekir bnde öyle yapıcam Allahın izniyle.

eurofertilden memnun musunuz ben bahcecidr sabri colak ile gercek bey arasinda kaldim ikisi ilede on gorusme yapmadim esimde azosperm var .

Hatta burdan tanıştığım bi arkadaş elinde kalan ilaçları verdi sağolsun bunu yaygınlaştırmak ve bilinçli olmak gerekir bnde öyle yapıcam Allahın izniyle.
Ay hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın tabi öyle ilaçlar.asiri pahalı çünkü rabbim emeğimizin karşılığını versin

eurofertilden memnun musunuz ben bahcecidr sabri colak ile gercek bey arasinda kaldim ikisi ilede on gorusme yapmadim esimde azosperm var .
Ben çok memnunum benim eşimde azospermi vardı tese ameliyati olduk bayramdan sonra çok şükür bulundu adeti bekliyorum iğnelere başlamak için. Çok ilgili ve her detayına bakan inceleyen bir doktor ben bu on görüşme yapmanı tavsiye ederim

Bugün hasta oldum bende kızlar yarın 4 te gidicem muayeneye inşallah temiz çıkar iğnelere başlarız bizde

Bugün hasta oldum bende kızlar yarın 4 te gidicem muayeneye inşallah temiz çıkar iğnelere başlarız bizde
Herşey gönlünce olsun canım kafanı hiç bişeyle meşgul etme ne olacak diye de düşünme oluruna bırak inşallah yarın iğnelerle başlarsın tedaviye bende sabah 9 da gidicem kontrole

Herşey gönlünce olsun canım kafanı hiç bişeyle meşgul etme ne olacak diye de düşünme oluruna bırak inşallah yarın iğnelerle başlarsın tedaviye bende sabah 9 da gidicem kontrole
Ay. Bende 9 çeyrek ye gidicem doktor beyin bir yakını vefat etmiş ondan 9 a aldık randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…