Bursa tüp bebek için hastane önerisi

Olsun canım herşeyin hayırlısı zaten meşaketli yol bebişe engel olcak herşey birer birer kalksın ortadan gerisi Takdiri ilahi
Orası öyle tabi canım da insanın morali bozulmuyor değil. Temiz olsun sıkıntısız olsun daha iyi tabiki. Her ne olursa olsun aşıcaz hepsini birlikte üstümüze düşeni yapicaz

Orası öyle tabi canım da insanın morali bozulmuyor değil. Temiz olsun sıkıntısız olsun daha iyi tabiki. Her ne olursa olsun aşıcaz hepsini birlikte üstümüze düşeni yapicaz
Banada yumurtaların gelişimi güzel ama polip var gibi dedi çarşamba tekrar gidicem yumurta toplama günü ekstra polipleride temizlemek gerekebilir dedi

Banada yumurtaların gelişimi güzel ama polip var gibi dedi çarşamba tekrar gidicem yumurta toplama günü ekstra polipleride temizlemek gerekebilir dedi
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsın hep gülüm ya inşallah iyi gider seninde tüm her şeyin çok emek verip hem maddi hem manevi yıpranıyoruz boş çıkarmasın Rabbim

İyi günler benim eşimde de sperm azlığı var ama hiç yok değil normal şartlarda olmaz tüp bebek olmak zorundasınız dedi doktor. Sizin eşinizde hiç mi canlı sperm yoktu ameliyat oldu

İyi günler benim eşimde de sperm azlığı var ama hiç yok değil normal şartlarda olmaz tüp bebek olmak zorundasınız dedi doktor. Sizin eşinizde hiç mi canlı sperm yoktu ameliyat oldu
Hiç sperm çıkışı yoktu hayatım bizde mikro teseyle sperm bulundu

Merhabalar süreciniz nasıl gidiyor il dışından tüp bebek için Bursa’ya gelmeyi düşünüyorum doktorunuz hakkında bilgi verebilir misiniz bende çikolata kisti var iki aşılama başarısız maalesef

Kesinlikle Uludağ üniversitesini öneriyorum. Ozellerde yaptırdım olmadı. Üniversitede ilk denemede oldu. Özelden hiç bir farkı yok. Hemşireler doktorlar güler yüzlü. Hep moral veriyorlar. Profesör hocasından tut doçent doktoruna kadar hepsi çok ilgili. Tek yumurtam vardı. Ben tedaviyi durdurmak istedim. İzin vermediler ve şuan tek yumurta ile hamileyim. Halden anlayan insanlar. Özellere göre daha uygun fiyatı.

Anladım umarım bi sonraki çok daha iyi geçer ve pozitifi görürsün ilk tedavi ve transfer sürecin nasıldı tutunma için ekstra bi ilaç ya da takviye kullandın mı laboratuvarları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…