Yaa ben 3 11 çalışıyorum iş saatine denk gelmesini istemediğim için saat 1 de yaparım diye düşünüyordum öyle olmaz mı acabaEvet canım 3 ile 7 arasında bi saat seçin hep aynı saatte yapmaya dikkat edin dediler
Aynı saatte oralardayız demek kiAy. Bende 9 çeyrek ye gidicem doktor beyin bir yakını vefat etmiş ondan 9 a aldık randevuyu
Sorarsın canım yanlış bilgilendirme yapmak istememYaa ben 3 11 çalışıyorum iş saatine denk gelmesini istemediğim için saat 1 de yaparım diye düşünüyordum öyle olmaz mı acaba
Baslayamadim canım ignelere kist varmis ameliyat olmam gerekiyorSorarsın canım yanlış bilgilendirme yapmak istemem
Medicana da bı doktora yönlendirdi anlasmaliymis orayla görüşeceğim pazartesi günüBaslayamadim canım ignelere kist varmis ameliyat olmam gerekiyor
Olsun canım herşeyin hayırlısı zaten meşaketli yol bebişe engel olcak herşey birer birer kalksın ortadan gerisi Takdiri ilahiMedicana da bı doktora yönlendirdi anlasmaliymis orayla görüşeceğim pazartesi günü
Orası öyle tabi canım da insanın morali bozulmuyor değil. Temiz olsun sıkıntısız olsun daha iyi tabiki. Her ne olursa olsun aşıcaz hepsini birlikte üstümüze düşeni yapicazOlsun canım herşeyin hayırlısı zaten meşaketli yol bebişe engel olcak herşey birer birer kalksın ortadan gerisi Takdiri ilahi
Banada yumurtaların gelişimi güzel ama polip var gibi dedi çarşamba tekrar gidicem yumurta toplama günü ekstra polipleride temizlemek gerekebilir dediOrası öyle tabi canım da insanın morali bozulmuyor değil. Temiz olsun sıkıntısız olsun daha iyi tabiki. Her ne olursa olsun aşıcaz hepsini birlikte üstümüze düşeni yapicaz
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsın hep gülüm ya inşallah iyi gider seninde tüm her şeyin çok emek verip hem maddi hem manevi yıpranıyoruz boş çıkarmasın RabbimBanada yumurtaların gelişimi güzel ama polip var gibi dedi çarşamba tekrar gidicem yumurta toplama günü ekstra polipleride temizlemek gerekebilir dedi
Amin inşallah canımRabbim güzel sonuçlar çıkarsın hep gülüm ya inşallah iyi gider seninde tüm her şeyin çok emek verip hem maddi hem manevi yıpranıyoruz boş çıkarmasın Rabbim
Amin inşallah canımama klinikten memnunum şuan hiç bi sorun yaşamabe
Bende öyle gülüm her detayıyla ilgileniyor doktor sağolsun emin olmadan hareket etmiyorAmin inşallah canımama klinikten memnunum şuan hiç bi sorun yaşamadım
Aynen öyle sonucuda güzel olur inşallah burdan birilerini fikir olur yazdıklarımızBe
Bende öyle gülüm her detayıyla ilgileniyor doktor sağolsun emin olmadan hareket etmiyor
İyi günler benim eşimde de sperm azlığı var ama hiç yok değil normal şartlarda olmaz tüp bebek olmak zorundasınız dedi doktor. Sizin eşinizde hiç mi canlı sperm yoktu ameliyat olduBen çok memnunum benim eşimde azospermi vardı tese ameliyati olduk bayramdan sonra çok şükür bulundu adeti bekliyorum iğnelere başlamak için. Çok ilgili ve her detayına bakan inceleyen bir doktor ben bu on görüşme yapmanı tavsiye ederim
Hiç sperm çıkışı yoktu hayatım bizde mikro teseyle sperm bulunduİyi günler benim eşimde de sperm azlığı var ama hiç yok değil normal şartlarda olmaz tüp bebek olmak zorundasınız dedi doktor. Sizin eşinizde hiç mi canlı sperm yoktu ameliyat oldu
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimHiç sperm çıkışı yoktu hayatım bizde mikro teseyle sperm bulundu
Merhabalar süreciniz nasıl gidiyor il dışından tüp bebek için Bursa’ya gelmeyi düşünüyorum doktorunuz hakkında bilgi verebilir misiniz bende çikolata kisti var iki aşılama başarısız maalesefBahçecide sabri hocayı tek geçerim..
Biz amh 0.01 ve daha önce istanbulda 2 deneme ile görüşmeye gittik kendisiyle.
Sabri hocayı neden tek geçerim, çünkü şuan 30 haftalık hamileyimve bu süreçte bize daha önceki doktorların aksine bir doktor ailelerimizden bile daha çok inandı.
Hocanın öyle bi yaklaşımı var ki açıkçası ben ne desem az, keşke normal muayenesi de olsa da arkadaşlarımı yönlendirsem, doktoru ben değil eşim arıyor ve çocuğumun benim sağlığımı herşeyden çok önemsiyolar
Merhaba nasılsınız transfer oldunuz mu umarım pozitiftirBende eurofertil Gerçek beyle dün tedaviye başladım şuan memnunum açıkçası sürecin nasıl ilerlediğinide yazarım
Oldum canım ama maalesef negatif sonuçlandı. Adetimle birlikte transfer için hazırlancaz 2 adet transfer edilecek.Merhaba nasılsınız transfer oldunuz mu umarım pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?