Aşılama Bursada aşılama olanlar yardımm lütfenn

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merve10er

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
2.607
347
198
merhaba

bursada aşılama olanlar hangi doktora oldunuz aşılamanız kaçıncıda tuttu?
ben ilk aşılamamı ziya çetinde oldum ama malesef tutmadı şimdi başka doktor denemek istiyorum ziya çetin çok iyi bir doktor ama gebelik doktoru deniyor ben aşılamada iyi bir doktor arayışındayım kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

merhaba

bursada aşılama olanlar hangi doktora oldunuz aşılamanız kaçıncıda tuttu?
ben ilk aşılamamı ziya çetinde oldum ama malesef tutmadı şimdi başka doktor denemek istiyorum ziya çetin çok iyi bir doktor ama gebelik doktoru deniyor ben aşılamada iyi bir doktor arayışındayım kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

Geçmiş olsun canım ben de Bursa' da yaşıyorum ve bu ay aşılama yaptırıcam ama doktor açısından kafam çok karışık senin gibi. Gülin Okan' ı buradan buldum hakkında iyi şeyler yazıyo diye gittim ilk muayene iyiydi fakat geçen gün kendisiyle görüşmek için telefon açtım yanında çalışanlar beni geçiştirdi durdu meşgul diye. Daha önce rahim filmi çektirmiştim herşey mükemmel ama aradan uzun zaman geçmiş diye yine çektirelim diyor,tabi özel yerlere görderecek beni. Aşılama fiyatına 550 diyo ama bana çok geliyor. Çünkü ben daha önce yaşadığım şehirde bir kaç yıl önce 100 ve 150 ödemiştim.Yıl geçtiği için aradaki fark iki katı olsun hadi . Yani bana çok geliyor fiyatlar. Başka bir doktor bulsam değiştiririm belki ben de, acaba diyorum özel hastanelerden birinde mi yaptırsam. Bence doktorların ( istisnalar hariç ) çoğu maalesef bizi yolunacak kaz gibi görüyor.

[ı]geçmiş olsun canım ben de bursa' da yaşıyorum ve bu ay aşılama yaptırıcam ama doktor açısından kafam çok karışık senin gibi. Gülin okan' ı buradan buldum hakkında iyi şeyler yazıyo diye gittim ilk muayene iyiydi fakat geçen gün kendisiyle görüşmek için telefon açtım yanında çalışanlar beni geçiştirdi durdu meşgul diye. Daha önce rahim filmi çektirmiştim herşey mükemmel ama aradan uzun zaman geçmiş diye yine çektirelim diyor,tabi özel yerlere görderecek beni. Aşılama fiyatına 550 diyo ama bana çok geliyor. çünkü ben daha önce yaşadığım şehirde bir kaç yıl önce 100 ve 150 ödemiştim.yıl geçtiği için aradaki fark iki katı olsun hadi . Yani bana çok geliyor fiyatlar. Başka bir doktor bulsam değiştiririm belki ben de, acaba diyorum özel hastanelerden birinde mi yaptırsam. Bence doktorların ( istisnalar hariç ) çoğu maalesef bizi yolunacak kaz gibi görüyor.[/ı]

söylediklerinde haklısın canım ben ziya çetine senin söylediğin fiyatın yarısına yaptırmıştım aşılamayı dr parayla fazla işi yok ama ben aşılamada nam yapmış birini arıyorum ama olmazsa yine kendi druma gidicem

söylediklerinde haklısın canım ben ziya çetine senin söylediğin fiyatın yarısına yaptırmıştım aşılamayı dr parayla fazla işi yok ama ben aşılamada nam yapmış birini arıyorum ama olmazsa yine kendi druma gidicem

Yarı fiyatına mı? Şaşırdım açıkcası. Doktora fiyatı sorduğum zaman bana biz çok uygun yapıyoruz başkaları 1,5 a yapıyor demişti. Peki canım sperm yıkama işlemi de bu fiyatın içinde miydi? Doktorunun özel dairesin de mi yaptırdınız, eğer öyleyse bir de özelinde muayene ücretini yazabilir misin acaba?
Canım nam yapmış birini arıyorum demişsin ya senin doktorun kükürtlü de değil mi? Aynı kişiden bahsediyorsak kkda ondan çok övgüyle bahsedildiğini gördüm ben, ama benim eşim erkek tercih etmediği için düşünmedik onu.

Ziya çetin e gidiyorum ben normalde 100-150tl muayene ücreti ama bizim bu 3 cü senemiz ona gittiğimz için bızden artık 50 tl muayene ücretı alıyor aşılamayada top 300 falan verdık herşey içinde ilaçlarda dahil

Ziya çetin e gidiyorum ben normalde 100-150tl muayene ücreti ama bizim bu 3 cü senemiz ona gittiğimz için bızden artık 50 tl muayene ücretı alıyor aşılamayada top 300 falan verdık herşey içinde ilaçlarda dahil

Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım konu aşılama olunca yazmadan edemedim. Benim de doktorum Ziya Çetin. İlk defa aşılama yaptıracağım. Doktorumdan memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama aşılama konusunda çekincelerim var. Ücreti ne kadar aşılama esnasında herhangi bir ağrı acı oluyor mu?

merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım konu aşılama olunca yazmadan edemedim. Benim de doktorum ziya çetin. Ilk defa aşılama yaptıracağım. Doktorumdan memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama aşılama konusunda çekincelerim var. ücreti ne kadar aşılama esnasında herhangi bir ağrı acı oluyor mu?

canım bende ziyanın hastasıyım 1, aşılamamıda ona yaptım negatifti pazartesi 2. Aşılamaya start veriyoruz dr dan çok memnunum nerdeyse1,5 senedır ona gıdıyorum aşılamada hiç ağrı duymuyorsun çok şükür sen nezaman olucaksın aşılamayı?

Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım konu aşılama olunca yazmadan edemedim. Benim de doktorum Ziya Çetin. İlk defa aşılama yaptıracağım. Doktorumdan memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama aşılama konusunda çekincelerim var. Ücreti ne kadar aşılama esnasında herhangi bir ağrı acı oluyor mu?

Merhaba,
forumda yeniyim ve doktorum ziya çetin.Hepimiz anne olmak için tedavimize dualarımız ekliyoruz.ben bi kaç soru sormak istiyorum.umarım cevaplandırırsın.aşılama öncesi rahim filmini nerde çektirdiniz.
Bu ağrılı ve can yakıcı bi süreç mi?herkes farklı şeyler söylüyor.ziya bey bahar yada burtom dedi.siz de bunları mı tercih ettiniz.aşılama işlemini muayenehanede yapıyormuş?sperm yıkama işlemi burda nasıl yapılıyor?daha herşeyin başındayım ve kafam çok karışık.dilerim birbirimize destek oluruz.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.

Back
X