- Konu Sahibi Midebulantisi
Saol canım ne mutlu bir arkadaşıma gelecek mutlu bir habere (bebişe) vesile olursam. İşallah güzel bir yol alırsın canım. Aynur hn. seni gereksiz yere ne masrafa sokar nede bir paniğe sürükler ben mart ayından beri gidiyorum canım. Rahim filmi istemesine sevindim canım.Sende çekinmek istiyordun zaten. ewt canım belki aşılamaya gerek kalmadan haplarla günleri hesaplayarak falan denk gelir. Benim ise şuanlık hiçbir belirti yok. Bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyecek. Bu arada daha zaman geçtikte göreceksin Aynur Hn. ilgisini ve alakasını. İşaalah en kısa zamanda muradına oluşursun canım. Bu arada canım kasıklarım acayip ağrıyor. :-(((( sanki adet gibi.
Evet cAnim O güveni verdi bana, sagol tekrardan. Rahim filmi icinde goZum korkuyordu ama yine rahatlatın konuşmasıyla anestezi den de vazgeçtim bı cesaret olcam bakalım:) sonu benimkine benzemesin ama asilama belirtisi sanırım o , ben adet olana kadar o kasik ağrım siskinligim devam etmişti. Daha yeni yeni şişkinlik gitti benden. Biraz sabır arkadasım ayın 30 U sana gelmek bilmiyor cok iyi anlıyorum seni.