- Konu Sahibi Midebulantisi
ewt arkadaşım işallah bigün orada denk geliriz.)
Giderken haber verelim de rast geliriz öyle :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt arkadaşım işallah bigün orada denk geliriz.)
Giderken haber verelim de rast geliriz öyle :))
ewt arkadaşım sen şimdi ne zaman adet olucaksın.
Kısmetse pzts Çarşamba arası :)
benimde kısmetse çarşamba - cuma arası
:) hadi bakalım rast gele 
kuzucum siz tedavide hangi ilacı kullanıcaksınız? ( klomen yada gonal-f)
Gonalf kullancaz canım . Ben kendime yapamam iğne ama kocam yaparmış bana :) sen kendin yapabilirmisin:)i
bende canım hayatta yapamam.ama benim eşimde yapamaz.))) o benden beter canım yanacak diye korkar. ben kan verirken odadan bile çıkyor. Bizde gonal f kullanıcaz canım bakalım nasıl olucak.Gonal f de en pahalı olanı dimi
))) aman tek olsunlarda bu aşılamada. kız ne güzel yaşıt olur belki çocuklarımız. bakarsın belki ilerde dünür oluruz
)))))))))))) ay bu akşam hayal gücüm pek yerinde arkadaşım.kusura kalma.
benim kocam zevkle iğne yapar sanırım sen yaparmisin dediğimde atladı hemen:) ama rövanş alio benden çünkü ben ona normal iğne yapmıştım:))) ilk iğnemi ona vurdum acısı gözlerinden okunuyordu) 720 mis sanırım hepsici:) allah yardımcımız olsun bebeim inşallah rabbim ugraslarimizi boş çevirmesin de dünür olalım:)))
arkadaşım sadece iğneler mi 720 tutuyor muş ?? Ben 350 faln diye biliyorum
kac igne vercek ki ben toplam 720 diye duydum canim ya
canım dozuna göre değişiyor. Biz en düşük dozla başlıycaz çünkü ne cevap alıcaz bilmiyoruz. Daha önce o iğneleri kullanmadığımız için.en azla başlayıp yüksele yüksele gidicez. Benim de yakın bir arkadaşım kullanıyorda ondan biliyorum canım.
anladım canım sen adet oldun mu?
yok canım olmadım. Diane 35 yarın bitecek muhtemelen ondan 1-2 gün sonra olurum. Sen oldunmu canım??
yok canım beklemedeyim
canım ne yaptın ne durumdasın
Canım hala adet görmedim ben zaten geç oluyorum ya o yüzden normal bekliyorum bakalım gelsin de gidim doktora:) sen ne Alemdesin canım?
canım bu arada benim kırmızılar bugün itibariyle geldiler.![]()