bursada burun estetiği olanlar

Efulimm61

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
27
4
6
30
Kızlar merhaba.. burunucu ameliyatı olmak istiyorum bursalıyım bursada burun ameliyatı olan varmı ? yada bildiğiniz bir doktor birde olduysanız eğer ne kadara oldunuz ?

Bayanlar bir bursalı olarak bursalı bayanlar pek estetiğe başvurmaz ;)) itiraf edin aslen nerelisiniz ?? :) latife benim sözlerim arkadaşlar. Bursada bilmem ama istanbul yakın yahu bana kalırsa biraz zengin kaynaklardan bakın

bursalıyım valla ben bugün Muhammet eren şimşek diye bir doktora başvurdum güven verdi fakat nette onunla ilgili hiçbir yoruma ulaşamadım bilgisi olan varmı acaba

İyileşme süreci gayet iyiydi hiç ağrım olmadı. Ben ilk görüşme için gittiğimde 5 6 bin dediler, düşünme aşamasındaydm bi kaç ay sonra kampanya oldu kadınlar günü içindi yanlış hatırlamıyosam 3.900 e oldum ameliyatı

Bursada estetikcare diye bi yer daha var orasının fiyatları 3.500 den başlıyodu orasıyla görüşmeye gitmemiştm telefnla görüşmüştüm bi tanıdığım saç ektirdi şuan gayet memnun ama estetik için yorum yapamıyorum

ben devlet hastanesinden fiyat almıştım 1 500 tl yapılabilir dedidoktorum ama dr la ilgili nette hiçbir yorum iyi yada kötü bulamıyorum rakambana uygun bu yüzden bu doktoru tercih edicem ama dr konusunda karar veremiyorum :(

ben hiç devlet düşünmedm direk özellere baktm devlet hastanesindeki doktorlar için genelde nette bişey yoktur zaten özel çalışan doktorlar için var ve ben dr.rıza kantürk e oldum adam sevimlilik abidesi görüşme için gittiğimde bile korkudan titriyodum çok motive etti ve hiç ağrım olmadı

bu konuda beni bilgilendiğin iyi oldu aylardır o dr için bilgialmaya çalışıyorum devlet dr evet teşekkürler cok kararsızım umarım kararımda yanılmam cok korkuyorum ya buhalimdeki burnumdan daha kötü olursa diye düşünüyorum

Daha kötü olcağını sanmıyorum ya devlet doktorlarıda iyidir muhtemelen ama yinede iyi araştır doktora ameliyat olan hasta varmı varsa memnunmu onu öğrenmeye çalış. Hangi hastanede hangi doktora olmayı düşünüyosun

Şuan ben hala iyileşme sürecindeyim daha burun ucu çok şiş ve burumdaki kemerda duruyo gibi orasıda şiş ama ineceğini söylüyo doktor hatta ameliyat sonrası cektiği resmi gösterdi gayet düzgün ama herhangi bi komplikasyonda eğer benden kaynaklı değilse ücretsiz revizyon ameliyatı yapıyolar devlette öyle bi durum varmı bilmiyorum eğer sorun benden kaynaklıysada 2 bine yapıyo revizyonu

bana resim vs hiçbirşey göstermedi hastalarınıda hiç bilmiyorum bursa devlet hastanesinde olucam ama revizyon yani benden yahut dr kaynaklaan bi sıkıntıda ücret yada operasyon nasıl olur onuda sorayım ben tskler

Back
X