bursada doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekerim seker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bursada hangı hastane

• Ankete Katılan
    74
canım,memnun değil misin doktorundan? sürekli dr değştirmek de iyi değil ama sen bilirsin...ben 2 sini de tanımıyorum.

cnm akıf peker benım bı arkadasımın doktoru en son konuştugumuzda sadece ıyı dedıgını hatırlıyorum be cnm gerisi yok ıyı sanırım kı hala aynı doktora gıdıyo şekerim hfzhfz

valla bende artık kararımı verdim kızlar
medikale gidiyodum bildiğiniz gibi ama benim dr doğumu 1,250 deyince bende osmangazi tıp merkezine gitmeye karar verdim
çok rahat bir hestane kalabalıkta değil
dr çok ilgili
temiz
ucuz
daha ne olsun

Merhaba ben daha 1,5 aylık hamileyim.Hamile olduğumu öğreneli 1 hafta bile olmadı.İlk muayenemi olmak üzere medıcalpark Op.Dr.Nuray Sözeri Altıner'e gittim bana sempatik ve iyi geldi ama henüz çok tecrübesiz olduğumu düşünüyorum hemen karar vermekten korkuyorum.Lütfen bana medical park ve nuray hanım hakkında bilgi verir misiniz

Buarada bizede medicakparkta sezaryan için 1,250 normal doğum için 750 YTL olduğu söylendi çok kararsızım zübeyde hanım kafamı karıştırıyor doğumlarda bir problem olduğunda oraya sevk edildiğini duydum ama zübeydeyi doktorları iyi olsada sevemedim zübeydede sühendan hanım,meral hanım iyi doktorlarmış sizce ne yapmayılım

canımcım sühendan hanım 2007 yılında yılın doktoru seçilmiş ben şahsen çok memnunum tavsiye ederim ama aşırı yogun hatırlatmadan geçmeyeyim a.sa.s Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin darısı başıma inşallaaaaaaaaaaaaah.....

Teşekkür ederim canım yaa inşallah allah sanada bebişlerin en güzelini nasip eder :) sühendan hanımı bende duyuyorum ama nuray hanımıda sevdim aslında :S nuray hanım normal doğuma bile giriyomuş ama bir anda gittim ona yardıma ihtiyacım var karar vermek çok zormuş :)

arkadaşlar , sühendan hn. hakkında iyi diyenlerde var kötü diyenlerde, insan ne yapacağını şaşırıyor, bende yeni öğrendim karar vremedim kime gideceğime, hayat hastanesinde 500 ytl dediler doğuma, ama ben doktorumuda bayan isityorum, rahat edemem ben erkek doktorda

doruk çekirge de gizem yıldırım çok iyi ben orda doğum yaptım üstelik sezeryan 2 gün kaldım 1500tl verdik doktor harika bence 1 hafta içinde iyileştim tamamen tavsiye ederim bir git gör istersen.

1500 tl ama ssksız fiyat bu eğer ssk kullanırsan daha ucuz olur cnm..

Kızlarrr Nuray Sözeri Altıner Hanım'ı tanıyor musunuz ilk muayenemde ona gittim sizce ona mı devam etmeliyimmm lüften nuray hanımı tanıyanlar yada önerisi olanlar bekliyorum cevaplarınızıı :CüvCüv:

senın goruslerın daha onemlı ılk ıntıba olarak sende ne uyandırdı nuray hnm ??
medıcal de onun tam karsı odasında ahmet yılmaz var bende ona gıttım son aylarımda basladım ve dogumum orda gerceklestı ebeler cok cok ıyıydı dr um ıse cok sakın bı adam .. nuray hn cok yogun oldugu ıcın cok ılgılenemıyormus hastalarıyla .. oyle duymus ve onun ııcın ahmet beye baslamıstım . ılgılıydı sagolssun .. nuray hn nasıl bırı sence?

Kızlar selamlar öncelikle...
Benim bi sorum olucak...
Dogumuma 1 ay kaldı acıbademde dogum
yapmayı düsünüorum doktorum dısardan gelicek
acaba fiyatları nasıl 10 milyar felan die duymustum dogrumu?
Hic bu konuda bisi bilen ve bizzat orda dogum yapan arkadaslar
yardımcı olursanız sevinirim ?...

Öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ben nuray hanıma tesadüf üzeri gittim gayet sıcak karşıladı rahatsız olmadım yani gerçi bende ilk heyecan olduğundan sevgi kelebeği gibiydim kaydirigubbakcemile3 muayenem kısa sürdü zaten bebeği gördük tahmini doğumunu öğrendim ne yemem gerektiğini söledi benim hoşuma gitti doktor hanım.Buarada ebeler çok çok iyiydi demişsin çok sevindim buna medical de doğum yapan tanıdığım malesef hiç yok o yüzden bilgi almaya çalışıyorum şuan sürekli.İnsan hep iyi olsun istiyor hayırlısı inşallah hepimiz için

bende duydum öyle birşey ama ne kadar gerçek tabi bilemem iyi olsada herkes zübeydenin yogunlugundan şikayet ediyor bir arkadaşımda ssk çok güzel ilgileniyor dedi ama tabi bencede yani belki biraz tuzlu olur ama özel hastane başkadır ya

Bende aynı şeyleri duydum çok bağırdıklarında azarlıyorlarmış ama bir iki kişinin suçunu komple bir hastaneye yüklememek gerekli diye düşünüyorum.Aslında her zaman özel hastane daha iyi diye düşünen bir kişiydim odalar,hijyen v.s.Zübeyde hanımda refakatçi olarak kaldım ve çok yakınımız olan bir kişi doğum yaptı.Doğumu çok başarılı geçti ve hasta bakıcılar filan çok ilgilendi ama ben odaları hiç beğenmedim 1 oda da 4 kişi kalıyor artı refakatçiler yoğun bir hava vardı odalarda bi kız doğum yaptı gece getirdiler ama eşini kesinlikle sokmadılar çok üzüldü bende üzüldüm en heycanlı dakikalar çünkü ama benim yakınımda çok memnundu doktorları iyi diyorlar sonuçta sırf doğum hastanesi diyorlar problem olunca direk zübeydeye sevk ediyolar diyorlar insanın kafası çok karışıyo :uhm:

medıcal uygun bır yer devlete allahım kımseyı dusurmesınn
acıbadem ıse soyguncumudur nedırr bacım bı daha duşun ordamı dogum yapıcaksın...

Ya doktorum özel olarak bi tek oraya gelio ...Bende özel istiorum ..
Odalarınıda gezdim begendim ama ne diosunuz ?

ben hayır dıyorum kazıklanmaa sakın. gıt medıcale gorevlıler odaları gezdırıyor 15. kata cık dırekt ılgılenıyorlar.. odalar tertemız guzel ben memnun kaldım. tek kısılık odaları hele superr cok ferah banyosuda harıka.. ve dogum 500 ssk lıya.. acıbademe gıdıceksın o kadar para sayıcaksın da ne olucak .. dahamı az acı hıssedeceksın..?

ben hayır dıyorum kazıklanmaa sakın. gıt medıcale gorevlıler odaları gezdırıyor 15. kata cık dırekt ılgılenıyorlar.. odalar tertemız guzel ben memnun kaldım. tek kısılık odaları hele superr cok ferah banyosuda harıka.. ve dogum 500 ssk lıya.. acıbademe gıdıceksın o kadar para sayıcaksın da ne olucak .. dahamı az acı hıssedeceksın..? kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…