bursada doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekerim seker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bursada hangı hastane

• Ankete Katılan
    74
ben yalovadayım ama doğumu bursada vatan hastanesinde yaptım..doktorum zübeyde hanım doğum evinden bilal gökçal..sezeryanla oldu doğumum hastanedende doktorumdanda çoookkk memnunum hala kontrole falan bilal beye gidiyorum...

kızlar hamileliğim sırasında bursa acıbadem hastanesinde aylin feriha karahasan'a gittim.
ve orda doğum yaptım.doktorumdan ve hastanden çok memnun kaldım.bursada doktor arayan arkadaşlara aylin hanım'ı öneriyorum.çok mükemmel bir doktor.hastasıyla iletişimi çok iyi.kendisi de çok şeker.insan onu görünce rahatlıyor zaten.acıbadem hastanesinden de çok memnun kaldım.hem meşileri hem doktorları sizinle çok ilgileniyor.hastaneden çıkmadan önce çocuk bakımıyla ilgili tüm bilgileri verdiler.ve uygulamalı gösterdiler.hemşireler de hem sizinle hem de bebeğinizle çok iyi ilgileniyorlar.

canım bebeğim artık 2,5 aylık doğumumu jimerde yaptım ve hayatımdaki en doğru kararı verdiğimi gördüm.kordon dolanması ve benim endişeyle kendimi kaybetmem nedeniyle son anda sezeryana dönmek zorunda kaldık.ancak şu kadarını söyliyim doktorum normal doğum yaptırabilmek için elinden geleni yaptı.taki ikimizinde hayati riski başlayana kadar bekledi normal olabilsin diye.çünkü bende çok istiyordum normal doğumu ama kısmet böyleymiş.ayrıca ben doğumdan sonra yaklaşık 6 saat bilinçsizdim ve buna rağmen benim yavrum ilk sütünü alabildi.emzirecek durumda olmadığımı farkettiklerinde sağarak vermişler.onca kanamaya vs. rağmen gözlerimi açtığımda tertemiz çarşaflar üzerinde üzerimde yine tertemiz geceliğimle uyandım.çok zor bir hamilelik ve zor bir doğum yaşamış olmama rağmen bir an önce ikinci bebeğimide hissetmek istiyorum.hem anneye hem bebeğe ilgi gerçekten harika....

herkese selam ben de doğum için zübeydehanımı tercih edenlerdenim. Çünkü bu konuda tek uzman ve tecrübeli doktorlar orada ayrca bebek yenidoğan yoğunbakım olması da avantaj diye düşünüyorum. Ben de Dr.Necdet KIRKER'e gidiorum. Kendisi son derece yakın alakalı ilgili güven veren arkadaş gibi adeta ben çok memnunum hihoyyyt

bende kesinlikle Zübeydehanım diyenlerdenim..bu konunun uzman doktorlarıyla , hemşireleriyle ve yenidoğan bebek ünitesşyle bu işin hastahanesi diyorum..tercih sizin....

2010 yılı doğum fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan varsa burdan paylaşalım.

bende melike hanıma muayeneye gittim ve hiç memnun kalmadım genelde memnun kalan çok belkide sorun bendeydi :)

merhaba arkadaşlar ben de doktor arayışı içindeyim 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadım zübeyde hanım doktolarına gidenler bilgi verebilrse sevinirim birde şevket yılmazdan aynur şendemirin adını duydum ona giden var mı

zübeyde hanımın dr u olup aynı zamanda pempe mavide çalışan nedret kolsal ı özellikle tüp bebek için tavsiye edebilirim.kadın amerikada tüp bebek eğitimi almış ve bu işi gerçekten bilen dr lardan.ist dan bile gelen oluyormuş ona:CüvCüv:

hem zübeydehanımın doktoru hem de infertilite konusunda uzman doktor ararsan ben de sana kendi doktorum Op. Dr. Özer Kutlu yu tavsiye ederim. kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda. ben doğal yolla hamile kaldım ama gebelik takiplerimi ve doğumumu özer bey yaptırdı. bana göre çok mükemmel bir doktor. tavsiye ederim.

bende özel hastane diyenlerdenim bende doğumumu jimerde yaptım hastaneden ve çalışanlardan çok memnun kaldım,
ve jimer hastanesini herkeze tafsiye ederim

selam ilayda hikayeni okudum geçmiş sayfalardan öncelikle allah bağışlasın bebişini isteyen herkese de nasip etsin senin yazdıklarını okuduktan sonra ahmet yılmazı listeme aldım çükü ben tüp bebek ya da aşılama yapmak istemiyorum daha önce gittiğim doktor tüp bebek uzmanıydı ve bana ne yumurta takibi yaptı ne de çatlatma iğnesinden bahsetti sadece klomen verdi olmayınca tüp bebek dedi ama doğal yoldan hamile kalma şansım varsa bunu bilmek istiyorum yani en azından yumurta takibi yapması gerekmiyormuydu bunu internette yazılanlardan öğrendim bir tüp bebek uzmanına gidersem yine böyle olacağından korkuyorum

Ben tıp fakültesinde yapıcam inşallah doğumu.Takibimi yapan prof. Şakir bey.ama durumum biraz riskli olduğundan oraya sevkedilmiştim geçen ay o yüzden. Yoksa ben de özelde istiyordum doruk ya da jimer de.Böyle nasip oldu.Neyse bizzat kendisi girecek doğuma.Kendim memurum.1250 tl para alıcak hastane.

kızlar ya siz benden daha bilgilisinz bu konuda beni aydınlatrsanız çok sewnirim kmse bişey yazmıoo ben regl 3.günü hormon testi yaptrdım hepsi referans değerlernde yani normal sadece progesteron 0,01 bu anormal sanırım lütfen bilgi wern yaa delircem sizin nasldı bu değere 21. gün bakılıomşş aslında sanırım we 10 olması gerekiomşş ama regl 3. gününde normal mii benmkiii ya menepoz dönemi gbi hiç yumurtlamıomuyum ben yoksa yaa civanperçimi aslan pençesi çayna başladımm adetlerimde çok düzensizz ne yapabilirmmm

ya neden kimse bana bişeyy yazmıoo bu konda kimsenin mi bilgisi yok

teşekkürler canım, Allah sana da nasip etsin inşallah

evet sen de haklısın, tabiki öncelik yumurta takibi en az 3 kez denenmeli
hatta aralıklarla bir 3 kez daha ki benim yaşım 30 yaş üzeri olmasına rağmen böyle olmuştu ama ben çok acele ettiğim için yumurta takibini hep zaman kaybı olarak görmüştüm. biran önce aşılamaya geçmek istemiştim ama sen de tam tersi istemiyorum diyorsun. o zaman doktorun senin tercihine uymalı tabiki yani istemediğin birşeyi sana diretmemeli .ama şöyle de bişey var niye hemen tüp bebek diyor yani yumurta rezervin az olur, ne bileyim yaşın 35 ve üzeri olur ya da başka aklıma gelmeyen tıbbi bişey olur vakit kaybetme gibisinden bunu önerebilir ama o durumda da sana bunun açıklamasını nedenleriyle yapmalı ve yine tercihi sana bırakmalı. özer bey tüp bebek konusunda da uzman ama kesinlikle tedavi konusunda diretmiyor yani yumurta takibi gerekliyse yumurta takibi aşılama gerekliyse aşılama. tüp bebek en son çare tabiki. kendisi de zaten sürekli tüp bebek merkezinde çalışan bir dr değilki, zübeydenin dr u, altıparmakta muaynehane var, takipleri genelde buralarda yapıyor tüp bebeği gerektiği zaman devreye sokar. benim demek istediğim bu tür birşeye karar verirsen bu konularda uzman dr a git. yani aşılamayı her kadın doğumcu yapar tabi ama bu konularda özel eğitim almış doktor daha başka olur en azından ilaçların dozunu ayarlamada falan bunu demek istedim ben.

ama ahmet bey de çok iyi bir doktor gerçekten, özer beyden önce ahmet beye de gittim ben, hatta aşılama istiyorum falan dedim de şu an gerek yok sizin için demişti, ben daha önce hamile kaldığım için tekrar kalacaksınız yumurta takibine devam edelim dedi ama ben sabırsız bekleyemedim ama o ay da hamile kaldım yani gerçekten gerek yokmuş. ahmet beye gidebilirsin canım için rahat olsun bu konuda vereliniortak

ya neden kimse bana bişeyy yazmıoo bu konda kimsenin mi bilgisi yok

canım sanırım başka bir topiğe de yazmışsın orada da cevap verdim gibi hatırlıyorum ama yine bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım.

evet progesteron hormon testi adetin 21. günü yapılırsa daha doğru sonuç çıkar. sen bir de o şekilde yaptır. diğer değerlerinde normal sınırlardaysa bir problem olduğunu sanmam ama tabi bir de vajinal ultrasonla rahim ve yumurtalıkların durumuna bakılmalı bazen hormon tahlilleri yanıltıcı olabiliyor. adet düzensizliğini bir sebebi olmalı mesla ben de pco vardı adetlerim düzensizdi önce adetlerinin düzene girmesi lazım sonra yumurtlamada kendiliğinden düzelir gibime geliyor yani ama işte sebep ne onu bulmak lazım. adet düzensizliğin genelde mi var yoksa şu ara mevsim geçişlerinde düzenszlik olabiliyor.
ayrıca hiç yumurtlamıyormuyum demişsin ya ben öyle olduğunu sanmam adetin 3. günü tahlili yaptırdığın için o seni yanıltmış olabilir.
bi de diğer topikte de sormuştum bu hormon testlerini yaptırmanı kim istedi senden bir doktor istedi sanırım adet düzensizliğin için mi yaptırdın onu da merak ettim.tahlil isteyen doktora da gösterebilirsin sonuçları o yüzden sordum.

ilaydacım çoook teşekkür ederim bana sadece sen cew wermişsin herzaman nete giremiorum oyüzden cew weremedm kusura bakma..canım benm ewlendiğimden beri adet düzensizliğim war bekarken 28 günde bir olurdum neden böyle oldu anlamadım sadece 1 kez dr a gittim ozamn vajinal ultrasonla bakıldı bide 2 hormona bakıldı sadece onlarda normldi dr strestendr dedi adet söktrücü werdi geçiştrdi..ama benm adetm hiç düzene girmedi bende adetmn 3, günü pzara denk geldği için dra gidemedm özel hastn den laboratuvardan kendim hormon testi yaptrdm ama dr olmadğı için gösteremedm şimdi 21.günü bekliorum ogünde progesterona baktrcam ve hepini dra göstrcem herzaman dr a gidemiorum çünkü çalıştgm içinn..biraz uzun oldu ama drum böle canım 1 yıldr bebiş istioruzz oda olmuyo zaten buyüzden birde eşimle ayrı şehirlerde çalışıorzz herzamn düzenli ilişkide yok sanırım birzda ondan olmuyooo denk gelmio heralde çok moralim bozukkkkk

rica ederim kuzeycim
ben de çok sık giremiyorum nete girdiğim zamanda takıldığım birkaç topik var oaralara yazıp çıkıyorum hemen bebekle zor oluyor o yüzden yeni farkettim yazını

canım bildiğim ya da tecrübemin olduğu bir konuysa yardımcı olmaya çalışırım tabi ne olucak sonuçta burası bir paylaşım sitesi

bence sen iyi bir kadın doğumcu bul kendine ve sürekli aynı doktora git
belki bir sorunun yok ama yine de araştırılır. progestana da baktır bakalım
adet düzensizliği stresten olur tamam ama süreklilik göstermez
yani 1-2 ay düzensiz gider mesela mevsim dönümlerinde falan da öyle olur bazen ama sonra düzelir. eğer düzene girmiyorsa altta yatan başka sebepler vardır ve bu sebep her neyse hamile kalmana engel oluyordur. eşinin sürekli yanında olmaması da çok etkiler tabi ama doktor takibinde olursan ilişki zamanını falan belirler doktor o durumda daha iyi olur daha çabuk hamile kalırsın çünkü adet düzensizliğin olduğu için yumurtlama zamanını da tam kestiremeyebilirsin. ya da şu eczanalerde satılan ovulasyon kitlerinden alıp o şekilde de belirleyebilirsin.

moralini bozma hiç bence olur ama iyi bir doktora git.
özer kutlu ve ahmet yılmazı bir düşün derim. ama tabi yine de tercih senin benimki sadece bir tavsiye. ben bu iki doktorun çok faydasını gördüğüm için isimlerini veriyorum sürekli ama başkası da kendi doktorunu önerir. önemli olan senin gidip memnun kalmandır canım. inşallah senin için herşey en kısa zamanda yoluna girer.

merhaba hanımlar ben bir bucuk aylık hamileyim esentepe tıpa gittim güzel ilgilendiler orası ile ilgili hiç yorum yapılmamış biir bilgisi olan varsa bilglendirebilir mi beni teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…