merhaba arkadaşlar ben de doktor arayışı içindeyim 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadım zübeyde hanım doktolarına gidenler bilgi verebilrse sevinirim birde şevket yılmazdan aynur şendemirin adını duydum ona giden var mı
merhaba arkadaşlar ben de doktor arayışı içindeyim 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadım zübeyde hanım doktolarına gidenler bilgi verebilrse sevinirim birde şevket yılmazdan aynur şendemirin adını duydum ona giden var mı
selam ilayda hikayeni okudum geçmiş sayfalardan öncelikle allah bağışlasın bebişini isteyen herkese de nasip etsin senin yazdıklarını okuduktan sonra ahmet yılmazı listeme aldım çükü ben tüp bebek ya da aşılama yapmak istemiyorum daha önce gittiğim doktor tüp bebek uzmanıydı ve bana ne yumurta takibi yaptı ne de çatlatma iğnesinden bahsetti sadece klomen verdi olmayınca tüp bebek dedi ama doğal yoldan hamile kalma şansım varsa bunu bilmek istiyorum yani en azından yumurta takibi yapması gerekmiyormuydu bunu internette yazılanlardan öğrendim bir tüp bebek uzmanına gidersem yine böyle olacağından korkuyorum
kızlar ya siz benden daha bilgilisinz bu konuda beni aydınlatrsanız çok sewnirim kmse bişey yazmıoo ben regl 3.günü hormon testi yaptrdım hepsi referans değerlernde yani normal sadece progesteron 0,01 bu anormal sanırım lütfen bilgi wern yaa delircem sizin nasldı bu değere 21. gün bakılıomşş aslında sanırım we 10 olması gerekiomşş ama regl 3. gününde normal mii benmkiii ya menepoz dönemi gbi hiç yumurtlamıomuyum ben yoksa yaa civanperçimi aslan pençesi çayna başladımm adetlerimde çok düzensizz ne yapabilirmmm
ya neden kimse bana bişeyy yazmıoo bu konda kimsenin mi bilgisi yok
ilaydacım çoook teşekkür ederim bana sadece sen cew wermişsin herzaman nete giremiorum oyüzden cew weremedm kusura bakma..canım benm ewlendiğimden beri adet düzensizliğim war bekarken 28 günde bir olurdum neden böyle oldu anlamadım sadece 1 kez dr a gittim ozamn vajinal ultrasonla bakıldı bide 2 hormona bakıldı sadece onlarda normldi dr strestendr dedi adet söktrücü werdi geçiştrdi..ama benm adetm hiç düzene girmedi bende adetmn 3, günü pzara denk geldği için dra gidemedm özel hastn den laboratuvardan kendim hormon testi yaptrdm ama dr olmadğı için gösteremedm şimdi 21.günü bekliorum ogünde progesterona baktrcam ve hepini dra göstrcem herzaman dr a gidemiorum çünkü çalıştgm içinn..biraz uzun oldu ama drum böle canım 1 yıldr bebiş istioruzz oda olmuyo zaten buyüzden birde eşimle ayrı şehirlerde çalışıorzz herzamn düzenli ilişkide yok sanırım birzda ondan olmuyooo denk gelmio heralde çok moralim bozukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?