Kızlar selamlar öncelikle...
Benim bi sorum olucak...
Dogumuma 1 ay kaldı acıbademde dogum
yapmayı düsünüorum doktorum dısardan gelicek
acaba fiyatları nasıl 10 milyar felan die duymustum dogrumu?
Hic bu konuda bisi bilen ve bizzat orda dogum yapan arkadaslar
yardımcı olursanız sevinirim ?...
bende nilgün hanima gidiyorum ama henüz hamile değilim ama çok istiyorum.nilgün hnm ben bir güven hissi yaratti .arkadaşim tavsiye etmişti bana o çok memnundu ama yinede bilemiyorum???arkadaşlar ben daha 2 aylık hamileyim ... Fakat bursalı olmadığım için fazla doktor bilmiyorum burada ..ben nilgün karayılanoğlu'na gidiyorum ...pembemavide kendisi zübeyde hnm da da doğum yaptırıomuş ...ben acıbademde düşünüyorum orayada gelio doktorum ...hiç duydunuzmu nilgün hnm ı ben çok memnunum ilgisinden ve bilgisinden ancak bana yorum yapabilecek bi arkadaş varsa bilgilendirirse çok memnun olurum ...şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar ben daha 2 aylık hamileyim ... Fakat Bursalı olmadığım için fazla doktor bilmiyorum burada ..Ben Nilgün Karayılanoğlu'na gidiyorum ...PembeMavide kendisi Zübeyde hnm da da doğum yaptırıomuş ...Ben acıbademde düşünüyorum orayada gelio doktorum ...Hiç duydunuzmu Nilgün hnm ı ben çok memnunum ilgisinden ve bilgisinden ancak bana yorum yapabilecek bi arkadaş varsa bilgilendirirse çok memnun olurum ...Şimdiden teşekkürler..
şeker bence yine sen bilirsin ama Zübeyde hanıma git derim çünkü bu işin hastanesi orası.bende hamileliğimde çok araştırmıştım hangi özel hastanede yapsam diye ama Doktorum Özer bey bana Özer Kutlu (mükemmel bir insan ve işinde prof biri) özel hastaneye hiç gerek olmadığını şu an Bursada en iyi bebek yoğun bakım initesinin Zübeydehanımda olduğunu söylemişti.bende bunun üzerine doktoruma güvendim ve doğumumu Zübeydehanımda 1tl bile vermeden gerçekleştirdim.çokta iyi yapmışım..diğer topiclerde okuyorum bebekleri için hastane hastane küvöz arayan arkadaşlar var.karar senin ama bende fikrimi yazmak istedim doğumu için Zübeydehanımı,doktor ise ÖZER KUTLU yu seçmelisin....allah yardımcın olsun iyi bir hamilelik geçirmeni dilerim arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?