bursada doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekerim seker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bursada hangı hastane

• Ankete Katılan
    74
ben medical park ta ahmet yılmaz a gidiyorum
ama ahmet bey suan özel bursa andolu hastahanesine geciş yaptı
bundan sonra oraya gideceğim
bende süper bi doktorrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim bütün arkadaslarım ahmet bey gidiyooooo
tavsiye edrimmmmmmmmmmmmm

doruk hastahanesi ,acıbadem ve jimer sk ile anlasmasını kesti
o yüzden oralarda dogum yapmak 2 milyarı geciyo arkadaslar.....
yani özel için aslında en uygun yer bahar tıp merkezi.....

aa ahmet bey medıcal ı bıraktımıı ..?
ozel bursa anadolu hastanesı dedıgın hangısı oluyor arkadasım?
yerı nerde ben bursayı pek bılmıyorum da..

medicalde nuray hanım iyiymiş, birde konurda inci hanım, konurun fiyatlarını biliyormusunuz? İnci hanım da doğum yapan varmı arkadaşalr?

benim doktorum ordaydı doğumu orda yapacaktım ama doktorum değişince orda yapmadım doğumu ama fiyatları biliyorum geerçi dışardan doktor gelince nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sen normal mi doğuracaksın yoksa sezaryen mi?orda normal doğum 4 milyar sezaryen ise 10 milyar kadar ..evet pahalı ama çok memnun kalırsın hizmette tek geçerim yani..gidip danışmaya sorsan daha iyi orda iyice bilgi verirler sana..

10 mılyarı hangı hastaneye hangı doktora verırsen ver elbette super ılgı alaka gorursun .. az paramı..

ben doktora karar veremedim bir türlü kızlar , doğumevinin bayan doktorlarından en iyisi kim , fikri olan varmı? muayenehanesine gitmek lazım, varsa muayenehane telefonlarını da yazarmısınız lütfen
hayat hastanesine hiç giden yok galiba KKdan

ben de cemredeniz gibi medicalpark ta doğum yaptım,dr umuz aynıydı ahmet yılmaz,onu doğurttu beni doğurtamadı,saatlerce sancı çektirdikten sonra 9cm açıklıkla sezeryan yaptı...neyse unutmak istiyorum...ama şimdi anadolu hastanesine geçmiş,bugün kontrole oraya gittim,o hastaneyi hiç beğenmedim,orası da ayrı konu...
burda bi arkadaş nuray hanımı sormuş,ben önceden ona gidiyordum ama aşırı yoğun olduğu için değiştirdim ahmet beye geçtim...nuray hanımın kapısında 1 saatten fazla beklediğimi bilirim,üstelik beni hatırlayamıyordu çünkü bir sürü hastası var...sen içerdeyken 40 kere kapı açılıyor...
medicalparkla ilgili söyleyebileceğim tek şey dr lar bebeğin kafası çıkana kadar doğuma gelmiyorlar,o saate kadar sizinlke ebeler ilgileniyor...bebeğin kafası çıkınca doğum bitmiş oluyor zaten,o saate kadar ananız da yeterince ağlıyor...
benim doğum evinde doğuran arkadaşlarım var,dr ları kapıda karşılamış ve doğumun her safhasında yanlarında olmuşlar...tabii muayeneye özellerine gidiyorlardı...
benden bu kadar,karar sizin,inşallah yardımcı olmuşumdur...hastaneyi ve dr u çok iyi seçin,en önemli şey o

valla bu dogum hamılelık vs.. vs.. bu surecler cok zorr ıyı bı dr secınn

Cnm bende nilgün hanima gidiyorum çok ii biri .gerçi sen doğumunu yapmişsindir tarihlere bakicak olursak... Sen söyle bakalim memnun kaldinmi nilgün hanimdan???

bende nilgün hanima gidiyorum ama henüz hamile değilim ama çok istiyorum.nilgün hnm ben bir güven hissi yaratti .arkadaşim tavsiye etmişti bana o çok memnundu ama yinede bilemiyorum???

nilgün hanım benim eltimin doktoruydu,2 doğumunu da oyaptırdı zübeyde hanımda...
eltim çok memnundu,doğumda çok ilgilenmiş,onun sayesinde doğurdum diye anlatır hep..

Benim doktorumda Nilgün hanımdı. 2 sezeryanımıda o yaptı.Bazı insanlara göre üslubu ters gelebilir açık sözlü bir daha doğum yapsam yine o olur doktorum.onun üstüne doktor tanımam bu konuda ben riskli bir gebelik geçirdim 2 hamileliğimdede birini 19 diğerini 22 gün erken aldı.Maaşallah 2 evladımda çok sağlıklı .

osmangazi tıp merkezinde ibrahim bey muane ücreti nekadar alıyor peki ssk lılardan. kestelde yeşim hanım varmış özel muanesi 20 lira alıomuş hiç duymamıştım ama bi arkadaşın bebeğinde sorun vardı 5. ay gitti yeşim hanıma ve kadın söledi ona sorununu. 5. aya kadar söylenmemişti.

ilk bebeğim bu benim kısmetse 12 günümüz var doğuma.normal doğum tercihim,inş. son anda herhangi bir sorun çıkmadığı sürece normal dünyaya gelmesini istiyorum. özel hastahane tercih ediyorum biraz duyduklarımdan dolayı birazda yaşadığım şeylerden dolayı. ayrıca doğum kadının hayatındaki en önemli şeylerden biri ve en güzel en rahat şekilde olmalı diye düşünüyorum. onca aydan, sonra onca ağrıdan, sancıdan, acıdan sonra bu kadarıda hakkımız.

şeker bence yine sen bilirsin ama Zübeyde hanıma git derim çünkü bu işin hastanesi orası.bende hamileliğimde çok araştırmıştım hangi özel hastanede yapsam diye ama Doktorum Özer bey bana Özer Kutlu (mükemmel bir insan ve işinde prof biri) özel hastaneye hiç gerek olmadığını şu an Bursada en iyi bebek yoğun bakım initesinin Zübeydehanımda olduğunu söylemişti.bende bunun üzerine doktoruma güvendim ve doğumumu Zübeydehanımda 1tl bile vermeden gerçekleştirdim.çokta iyi yapmışım..diğer topiclerde okuyorum bebekleri için hastane hastane küvöz arayan arkadaşlar var.karar senin ama bende fikrimi yazmak istedim doğumu için Zübeydehanımı,doktor ise ÖZER KUTLU yu seçmelisin....allah yardımcın olsun iyi bir hamilelik geçirmeni dilerim arkadaşım...

bu arada unutmadan doğumum sezeryan oldu riskli bir hamilelik ve doğumdu benimki ve buna rağmen şu an bile yine gözü kapalı sezeryan yaparım doğumu..düşün nekadar rahat bir doğum gerçekleştirmişim doktorum sayesinde......

Merhaba,bende Nilgün hanım'ın hastasıyım.Acıbademe geliyormuş demişsin fiyatı nasıl, epidural normal düşünüyorum ben.Doğumu nerede yaptırdıklarını merak ediyoordum sanırım pembe mavide doğum için yerleri yok.Bu arada nilgün hanım iyidir,için rahat olsuun.

acıbademde sezeryanı 7,5 8 bin tl biliyorum...

çok şanslısın ki hep arkanda duran bi doktorun varmış benim gibi hastane hastane kuvöz aramadın sonuçta doktoruna güvendin benim gibi güvendiyin dağlara kar yağdırmamışkaydirigubbakcemile3lülülülülülüdoktorun ama şu konuda haklısın her özel hastanede yeni doğan yoğun bakım yok özel hastanelerde sadece medicalde bide acıbademde var galiba jimerde olmadığını bizzat oranın doktoru söyledi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…