Tüp Bebek Merkezleri BURSADA EN IYI TUP BEBEK DOKTORU TAVSİYENİZ

Bu durumda aşılama oldu mu? Açıklanmayan da önermiyorlar ama hastane bu yönde mi karar verdi?.
Benim de açıklanamayan amh kaç çıktı ünide acaba?
Amh 3.67 değerlerimin tamamı normal. Eşiminde hiç-bir sorunu yok. Ben 32 yaşındayım. Bu sebepten devlet destekli tedavi görüyorum. Prosedürde, 2 başarısız aşılamanın ardından tüp bebeğe geçiş var. Kanunen bu durum böyle. 2 aşılama yapıldı. Negatif oldu ikiside. Şimdi tüp bebeğe geçiş yaptık.

Bu değer Uludağ üni de mi çıktı sizin? Özel bir hastanede mi?

Sgk karşılamıyorsa neden gidelim ?? 6000 bin neye ödeniyor

Sgk karşılamıyorsa neden gidelim ?? 6000 bin neye ödeniyor prosedür nasil işliyor
Gittiğiniz özel kurumlarda da sgk desteği almıyorsunuz ya, yaşınızdan dolayı. 10.000-20.000 TL gibi rakamlardan bahsedildiğini görünce, üniversite hastanesinde bu bedelin 6.000 TL olduğunu belirttim. 6.000 TL neye ödeniyor diye sormuşsunuz, sanırım öncesinde deneyiminiz olduğu için yapılan işlemleri tek tek anlatmama gerek yok. Tam olarak o işlemlere ödeniyor.

Uludağ üniversitesinde çıktı. Başka yerde tedavim yok.
Tahmin ettiğim için detaylı sormak istedim.
Ben henüz tedaviye başlamadım hiç bir yerde ama çok çeşitli hastenelerde ( Bursa ) aylarca düzenli takip verdim ve amh testini Eylül ayında özelde verdim 3.17 çıktı.
Bu hafta başı üni de verdim 5.24 çıktı benim ultrason görüntüm 3.17 uyumlu bunı detaylı anlatmamın nedeni üni de bu değer üst değerde çıkıyor.
Embriyo sayınızı duyunca amh bağlantılı düşük rezerv olabilir düşüncesi geldi aklıma amacım kendi deneyimimden örnek vermek olumsuz göstermek değil yanlış anlamınızı istemem
Böyle bir durum varsa belki ileriye yönelik aklınızda bir durum olur

NaaNaa merhaba canım seninle amh hakkında konuşmuştuk, üni de test verdim ve amh 5.24 çıktı tabi şaşırdım çünkü 3.17 çıkmıştı ve usg uyumlu görüntüsü 3.17 diğeri pko vb olabiliyor. Sende amh uyumlu değil benim rezervim diyince yazmak istedim üni değeri fazla çıkıyor Uludağ’da.
Kendi deneyimimi belirtmek istedim

Lütfen böyle düşünmeyin burda deneyimlerimizi paylaşmak için bir aradayız ilk transferim negatif sonuçlanırsa, amh değerime başka yerde de baktırırım tabi ki. Yeter ki 'açıklanamayan' durum 'açıklanabilir' hale gelsin. Siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz peki?

Bende bunun derdindeyim tabi bu kadar burda zaman geçirmemin nedeni de bu..
Sonuçta açıklanmayan ama var bir neden belli ki ben tam bir seneyi doldurmadım aslında ama yol almaya çalışıyorum.
Eşim ikinci sperm testini verecek DNA hasarı bakılacak.
Görünen kadın faktörü yok aslında ama bilemiyoruz.. ben aşılama sonrası bir ihtimal olursa rapor alırım belki diye başladım da bakalım süreç nasıl gidecek..
Ama amh hakkında olan deneyimimi sizinle paylaşmak istedim hatta ben 5.24 görünce çok şaşırırdım benim yaş 31 amh 3.17 ile uyumlu sağlı sollu en az 8-10 folikül sayıyor doktorlar. Bu yüzden Size de fikir olsun istedim üni de değerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.

Ben opu oldum. 3 adet embriyomda donduruldu. Transfer bekliyorum şimdi. Amh değerim gerçeği yansıtmıyor dediğiniz doğrultuda. Ama sonuç itibariyle başka yerde de baktırsam, embriyo sayım değişmeyecekmiş

Ben opu oldum. 3 adet embriyomda donduruldu. Transfer bekliyorum şimdi. Amh değerim gerçeği yansıtmıyor dediğiniz doğrultuda. Ama sonuç itibariyle başka yerde de baktırsam, embriyo sayım değişmeyecekmiş
Elbette belki ilaç dozu etki edebilir sanırım buna protokol deniyor.
Ama açıklanmayan dediğiniz için detaylı sordum amh a bağlı olabilir, benim başıma böyle farklı iki sonuç geldi.

Cumartesi gittim canim ilaçsız 17.500 dedi birde 5.gune gidip donduruyorlarmis falan 30 binden aşağıya cikamayiz
Son durumunuz nedir bilmiyorum ama ben pembe mavide nevin özsaraça tedavimi oldum ve de memnun kaldim. Haziran ayında 13.200 gibi bir fiyat verilmişti ilaç ücretleri de içerisindeydi. Dondurma ücreti olarak 300 dolar alındı; bizim o zaman toplamda 15.000ne fln denk gelmisti.

Elbette belki ilaç dozu etki edebilir sanırım buna protokol deniyor.
Ama açıklanmayan dediğiniz için detaylı sordum amh a bağlı olabilir, benim başıma böyle farklı iki sonuç geldi.
Ilaç dozu amh'a göre değil, kiloya göre veriliyor.

Her gün vurulmak üzere verilen iğneler var ya, ben her gün 150 cc vurdum, arkadaşım 225 cc vurdu. Kişiden kişiye değişiyor tedavi şekilleri işte. Umarım sizin bu aşamalara gelmenize gerek kalmaz sperm tetkikinden sonra ne yapılacak peki size?

Sperm tahlili var güven tıpta vermiştik onu kabul ederler umarım.
Bilmem ki 17 sinde randevum ben ilk kez infertiliteye gideceğim. Öncesinde kan tahlili ve amh istendi hsg dış labtan benim o işlendi sisteme. Adnan beye muayene olmuştum ben.
İnşallah sağlıkla

Ilk gittiğimde ben de doruk hastanesinin sperm tahlil sonucunu götürmüştüm alıp dosyama eklediler. Sadece güncel olup olmadığına bakıyorlar. (Son 6 ay-12ay net hatırlayamıyorum). Infertilitede doktor muayene ediyor. Amh dahil birçok hormon tetkiki talep ediyor. Ne kadar süredir gebe kalamadığınızı soruyor. Eğer korunmasız ilişkiye rağmen 1 yıl gebe kalamadıysanız dosyanızı tüp bebek birimine gönderiyor. Sonra ki bütün süreçler orda devam ediyor.

Siz muayene olmuşsunuz tahlillerde yapılmış bence direk sevk ederler. Daha önce aşılama yatırmadınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…