- 20 Ekim 2020
- 107
- 63
- 18
- 43
İmkan meselesi değil bu afersiniz gelin sizi yolcam meselesiherkesim imkanı neye yetebiliyorsa canım ben bahçecide denedim aldığım hizmetten memnun kaldım tabi o zaman fiyatlar bu kadar değildi
Bahçeci mi 17.500 dedi sizeCumartesi gittim canim ilaçsız 17.500 dedi birde 5.gune gidip donduruyorlarmis falan 30 binden aşağıya cikamayiz
Demek ki kimi nasıl becerirlerseBahçeci mi 17.500 dedi size
Ben 1 hafta önce telefonla görüştum 14.750 2022 fiyatı dediler
Taze transfer yapılırsa 14.750 ilaçsız tedavi paketine ek olarak rahim dinlendirme adı altında +2500 ₺ ilave ücret alıyorlar.Genelde tüp bebek merkezlerinde dondurulmuş embriyo transferi daha fazla olumlu sonuç veridiği için transfere ara veriyorlar.Bahçecide de buna rahim dinlendirme adı altında fiyat prosedürü uyguluyorlar.Ben daha önce 2 kere tüp bebek denemesi tecrübesi yaşadım hiçbirinde ek ücret alınmadı.afıbwdem bile rahim dinlendirdiğinde aylar sonra transfer yapsa bile ücret almıyor.Bahçeci mi 17.500 dedi size
Ben 1 hafta önce telefonla görüştum 14.750 2022 fiyatı dediler
siz soranüsü neden bıraktınız acaba kötü bir şey mi olduDemek ki kimi nasıl becerirlerse
Taze transfer yapılırsa 14.750 ilaçsız tedavi paketine ek olarak rahim dinlendirme adı altında +2500 ₺ ilave ücret alıyorlar.Genelde tüp bebek merkezlerinde dondurulmuş embriyo transferi daha fazla olumlu sonuç veridiği için transfere ara veriyorlar.Bahçecide de buna rahim dinlendirme adı altında fiyat prosedürü uyguluyorlar.Ben daha önce 2 kere tüp bebek denemesi tecrübesi yaşadım hiçbirinde ek ücret alınmadı.afıbwdem bile rahim dinlendirdiğinde aylar sonra transfer yapsa bile ücret almıyor
Ben çok iyi bir merkezde tüp bebek yaptırdım demedim.Tüp bebek kişiye özel bir tedavidir.Bir çok iyi dediğimiz türkiyede isim yapmış merkezlerde 2.3.5 kez tedavi görüp negatif sonuç alan çok insan var.Emin olun bunların çoğunda da açıklanamayan sebepler var.Her denemede daha da dikkatli davranıyorlar.Sizin tüp bebek sürecinizdeki deneyiminiz nedir bilmiyorum ama eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorum.Maalesef etrafımızda yanlış bir algı var.çocuğu olmayan insanlara hemen tüp bebek yapın diyorlar ,oysa bu süreçte ilk denemede tüp bebeğin tutma garantisi olmadığını bu sürecin maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu,tedavinin kişiden kişiye değiştiğini kimse bilmiyor.Benimle birlikte aynı dönemde tedaviye başlayıp hamile kalan bir çok insan var.Benim yaş itibari ile yumurta kalitem iyi değil,Amh 2.83 iken tedaviye başladım ama yumurta sayısının çok olması yumurta kalitesinin iyi olacağı anlamına da gelmiyor.Ben lupus hastasıyım buna bağlı antifosfalipid sendromu,trombofili panel testlerinde kanda pıhtılaşma var hiperprolaktinemi var.Yaş 41 oldu.Son opuda yumurtalar boş çıktı.Sizce benim neden negatif sonuçlanmıştır2 defa aynı merkezde deneyip basarız olmussunuz sebebi nedir madem iyi bir merkez neden basarısizlik oranı yüksek olmus
Daha dur ben 43 yaşındayım 1 kere denedim tutmadı cift embriyo tekrar başladım tek yumurta duyunca tedaviyi biraktim sonucta bu manevi maddi bir yük yaslandikca yumurta bitiyor bahceci sadece adı var..Ben çok iyi bir merkezde tüp bebek yaptırdım demedim.Tüp bebek kişiye özel bir tedavidir.Bir çok iyi dediğimiz türkiyede isim yapmış merkezlerde 2.3.5 kez tedavi görüp negatif sonuç alan çok insan var.Emin olun bunların çoğunda da açıklanamayan sebepler var.Her denemede daha da dikkatli davranıyorlar.Sizin tüp bebek sürecinizdeki deneyiminiz nedir bilmiyorum ama eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorum.Maalesef etrafımızda yanlış bir algı var.çocuğu olmayan insanlara hemen tüp bebek yapın diyorlar ,oysa bu süreçte ilk denemede tüp bebeğin tutma garantisi olmadığını bu sürecin maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu,tedavinin kişiden kişiye değiştiğini kimse bilmiyor.Benimle birlikte aynı dönemde tedaviye başlayıp hamile kalan bir çok insan var.Benim yaş itibari ile yumurta kalitem iyi değil,Amh 2.83 iken tedaviye başladım ama yumurta sayısının çok olması yumurta kalitesinin iyi olacağı anlamına da gelmiyor.Ben lupus hastasıyım buna bağlı antifosfalipid sendromu,trombofili panel testlerinde kanda pıhtılaşma var hiperprolaktinemi var.Yaş 41 oldu.Son opuda yumurtalar boş çıktı.Sizce benim neden negatif sonuçlanmıştırDoktor şu yada bu sebep diyemedi.Doğal yolla hamile kalan ben şimdi tüp bebek ile hamile kalamıyorum.Belki de stres kaynaklıdır
Bahçeci acıbadem jimer vb kurumlarda arkadaşlarım yaptırdı tutmadı ya da kimyasal gebelik oldu Bu işler birazda nasip işi inşallah rabbim tez vakitte herkesin gönlünün muradını verir.Uludağ üniversitesini hiç araştırınız mı?Benim kuzenim bunlar 5-6 yıl önce aşılama yaptırdı tutmadı .Tüp bebekte ilk denemede tuttu.Sonrasında kızı 1.5 yaşındayken çocuk olmuyor diye korunmuyorlarmış ve ö dönemde hamile kaldı.Çoçukların arasında 1,8 ay var.Daha dur ben 43 yaşındayım 1 kere denedim tutmadı cift embriyo tekrar başladım tek yumurta duyunca tedaviyi biraktim sonucta bu manevi maddi bir yük yaslandikca yumurta bitiyor bahceci sadece adı var..
Araştırmanın yaştan dolayi bize vermiyor hakBahçeci acıbadem jimer vb kurumlarda arkadaşlarım yaptırdı tutmadı ya da kimyasal gebelik oldu Bu işler birazda nasip işi inşallah rabbim tez vakitte herkesin gönlünün muradını verir.Uludağ üniversitesini hiç araştırınız mı?Benim kuzenim bunlar 5-6 yıl önce aşılama yaptırdı tutmadı .Tüp bebekte ilk denemede tuttu.Sonrasında kızı 1.5 yaşındayken çocuk olmuyor diye korunmuyorlarmış ve ö dönemde hamile kaldı.Çoçukların arasında 1,8 ay var.
evet canim başlarken ben doktor beye özellikle sordum.kac yumurta var diye söylemedi tedaviye başladıktan sonra 5 gun iğne vuruldum kontrole gittiğimde sağ tarafta 1 tane yumurta 14mm olmus soldakiler 4 tane var ama küçük küçük en büyüğü 8mm olmuş daha once gonolf kullanmistim 6 yumruta olmuştu burda 1 yumurta bende dedim siz baştan niye söylemiyorsunuz ben ona göre başlamam yada 1 yumurta varsa farklı bir sistem ile devam edelim hoşuma gitmedi tavırları herkse para peşindesiz soranüsü neden bıraktınız acaba kötü bir şey mi oldu
Üniversitede ücretli olarak tedavi olunuyor,kaç yaş sınırı var bilmiyorum.Araştırmanın yaştan dolayi bize vermiyor hak
Muhtemelen telefonda fiyat veriyo görüşmeye gidince yükseltiyolar anladığım kadarıylaDemek ki kimi nasıl becerirlerse
O konuda bilgim yok yeni başlıyorum bu yola acıbademle bahçeci arasında kalmıştım fiyat bilgisi aiçin aradığımda 14.750 demişlerdi ve ocağın 12 sinden önce randevu vermiyorlardı acıbademde yılbaşına kadar 11.700Taze transfer yapılırsa 14.750 ilaçsız tedavi paketine ek olarak rahim dinlendirme adı altında +2500 ₺ ilave ücret alıyorlar.Genelde tüp bebek merkezlerinde dondurulmuş embriyo transferi daha fazla olumlu sonuç veridiği için transfere ara veriyorlar.Bahçecide de buna rahim dinlendirme adı altında fiyat prosedürü uyguluyorlar.Ben daha önce 2 kere tüp bebek denemesi tecrübesi yaşadım hiçbirinde ek ücret alınmadı.afıbwdem bile rahim dinlendirdiğinde aylar sonra transfer yapsa bile ücret almıyor.
Hayırlısı olsun inşallah ilk denemde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz.Bu yol biraz meşaketli maddi manevi zor en önemlisi de psikolojikmen yorucu raabim herkesin yardımcısı olsun.O konuda bilgim yok yeni başlıyorum bu yola acıbademle bahçeci arasında kalmıştım fiyat bilgisi aiçin aradığımda 14.750 demişlerdi ve ocağın 12 sinden önce randevu vermiyorlardı acıbademde yılbaşına kadar 11.700
Amin İnşAllah rabbim isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...Hayırlısı olsun inşallah ilk denemde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz.Bu yol biraz meşaketli maddi manevi zor en önemlisi de psikolojikmen yorucu raabim herkesin yardımcısı olsun.
Uludağ üniversitesinde devlet destekli olursa ücretsiz tedavi oluyor.İlaclarinizin çoğunu devlet karşılıyor.Sgk kapsaminda olunca sıra ile tedaviye başlıyorlar.Hastaninnyas tüp bebek sebebi jinekolojik ve üreme sagligindaki probleme göre sıralama yapıyorlar.Ama ben sgkli olarak hizmet almak istemiyorum ücretli tedaviye başlamak istiyorum diyorsanız reglinin 20.gunu muayane ve tetkikler yapılıyor o ay tahlil ve jinekolojik muayane sonucunda bir problem yok ise hem tedaviye başlanıyor.
SGK kampsamında tedavi 1071₺ ilaçların %30 karşılıyor ve tüm tahlill ve tetkikler ücretsiz,spermiyogram 36₺ bu bahçecide 400₺
Ücretli 6000₺ olarak yapıldığında tahliller ve tetkikler ücretsiz ilaçlarin ücretini kendiniz ödüyorsunuz.sgk ile ilgili detaylar aşağıdaki linkte var.
Ben üniv.acibadem jimer bahçeci ve başka tüp bebek merkezlerinde deneyip negatif sonuç alanlar,artık maddi yönden daha fazla tedavileri karsilayamadiklari için üniv.tercih ediyorlar.Hatta kaç kişinin özel sağlık kuruluşlarından embriyoları üniv.getirdiklerine şahit oldum.Amin İnşAllah rabbim isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Evet ne yazıkkı öyle hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Devlet desteği için aradığı şartları kapsamıyoruzda ücretli olrak gayet makulmuş fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?