Bursa'da Falcı

essera evap yazarsa yeni yerini ve telefonunu alırız.
benim gittiğim dönemde fiat çok uçuk değildi ve ben memnun kalıyordum.
ama üstünden 6 sene falan geçti yani.
esseracım sesimiz duy canım. teli varmı sende birsenin.

kadının adını ben karıştırmışım canım.
arkadaşı telini sormak için aradığımda farkettim. benim dediğim birsen ama işte telefonunu nereden bulacağız.

arkadaşlar merhaba, ben gül'e gittim. translı değil normal baktırdım, bi arkadaşın da söylediği gibi "fazla" olumlu konuşuyor. benimle ilgili bi kaç şeyi başlangıçta bilemedi, ben anlattım. söyledikleri de maalesef çıkmadı; ya da şöyle söyliyim, böyle olucak dediği bi şey tam tersi oldu.
bunun dışında gül olumlu düşünceye çok fazla inanıyor, görüyo olsa da söylemeyebilir. kendisi falcıdan daha çok yaşam koçu gibi. eğer 30-50 yerine ist'daki cafelerdeki gibi 10-15 olsaydı kafa dağıtmak için yine giderdim. ama dediğim gibi bana söyledikleri çıkmadı, elektrik meselesi de olabilir :82:

Evet selen o elektriği tutmayanlardan biride bendim malesef.aynı şekilde banada söylediği şey tam tersi oldu.geleceği bıraktım o anda olanlar hakkında bana bişeyler söyleseydi kendimi şuan olan olaylar karşısında bukadar saff hissetmezdim

nihall bul artık şu kadını bıze canım bu işi ancak sen becerırsın. sora sora buluruz sen bı o eskı arkadaşlarınla goruştee .. onlarda belkı senı yonlendırırler..
yıne hep beraber gıderız

arkadaşlar bende geçen hafta gül hanıma gittim şu an yaşadıklarımı ve sevdiğim kişinin direk adını söledi aranızdaki enerji sayesinde yani o da seni sevdiği için ismini gördüm dedi..arayacak böle kalmıcak dedi bizde bayadır görüşmüyoruz...karakter olarak beni ve onu tam bildi tabi gelecek için sölediklerinin daha bilemiyorum çıkarsa sölerim..ama ismi sölemesi beni etkiledi bide şu anı tam anlatması..yakınlaşma olacak diyo bekleyip görücez..benim düşüncem böle bence deneyebilirsiniz gül hanımı..

kızlar merhaba,geçmiş sayfalarda ömer taş diye bir medyumun adı geçmişti bu sayfalarda.dün gece bende adama mail attım ücret nedir nerde bakıyorsunuz diye.adam bana hemen cevap verdi.60tlye bakıyorum son 5 yıldır yazmış bide size öneren kişi beni tam anlatmamış heralde beraber konuşup bi yer tayin ediyoruz demiş.biri önerdi sandı adam heralde.gerçi iyi falcılar hemen dönmüyolar bi süre beklerim sandım ama hemen cevap vermesi ve birinin önerdiğini yazması o kadar iyi falcı değil mi yoksa sorusunu aklıma getirdi bursanın yerel gazetelerine falanda çıkmış gerçi..neyse işte öyle bi bilgi vereyim dedim 60tl vermek isteyen olursa diye :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…