- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
Kizlar anladigim kadariyla siradan falcilarla takiliyorsunuz su siralar :))
ebru gündesin falcisi Umut icin bi kiz cok cok iyi demisti (bu muhabbetler hatta kükürtlü sachada iftar sofrasinda oluyordu :) )
umut her ay kurban kesip 7 kapiya dagitiyormus o adresleri yardimcilari söylüyormus ona, fal baktiklari kisileri yönlendiriyormus o herifden ayril o ise girme felan gibi ve hep iyi yönde oluyormus vs vs
ama coook pahali 2009 da 100 tlydi
Bursa' da eskiden Mavi gözlü sarışın göçmen bir falcı varmış. Kadın daha sen evin avlusuna girerken senin hakkında konuşmaya başlıyormuş. Benim komşular gitmiş zamanında ve kadın onlar daha oturmadan hoşgeldiniz malatyalı' lar demiş ve başlamış. Suya ve kahveye bakıyormuş. Kocası da kahveleri pişiriyormuş. Komşularımız taşındı, bileniniz varmı. Yakında Bursada bir işimiz olacak o zaman bulursam gitmeyi düşünüyorum. Birde şu Burç sineması hangi semtte lütfen yazarmısınız. Gelince oraya da gidebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. ve KAÇA bakıyorlar bu önemli bence
bu ayşe bacının yeri nerde kaça bakıyor
bi tarif edebilirmisin cnm
bu ayşe bacının yeri nerde kaça bakıyor
bi tarif edebilirmisin cnm
Arap Şükrü'nün arka sokağı oluyor orası. Çetin Mağazası'na hiç dikkat etmedim. İçinden arka sokağa geçiş olan kaç tane Burç Sineması var? kafamçokkarıştı
gidelim yaren ya. onuda bi deneyelim bakalım.
canım yalnız bulamazsın bi taksiyle git osmangazi metro istasyonunun orda bekleyen taksiler var onlardan birine bin başaran mahallesi rekor fabrikasının yanı gölcük sokak no: 30
Ayşe bacının telini sormuştum ama adresini kontrol edince bizim bildiğimiz Ayşe olduğunu farkettim :)
kızlar bişey diyecem bu tarif bildiğimiz Ayşe işte inli cinli olan. İlk bahsettiğimiz. Sabahları gidin :) Teli de bende var isterseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?