Bursa'da Falcı

fal baktırmak istyrm bursada ama nasıl baktırabilirim kime giderim anlayamadım şimdi. burdan numarada alamıyoruz sigorta dolmuşlarının orda güler hanımdı sanırım onu çok merak ettim kesin adresi ve ne kadara baktığını yazarsanız çok sevinrm

slm sen yine bir sor olur ya belki birgün oraya yolumuz düşerse bizde gelmek isteriz bende kocaelinden bakıyorum ama bulamadım gerci konuda actım ama cevap verende yok

meraba bana büyü
bozan biri lazım ayşe bacı bozuyor diyorlar tel numarasını yollauyabilirmisiniz bana lütfennn

cnm büyü gibi konularda falcılarla hiç muhattap olma. boş yere parandan olursun. falcı bunlardan anlamaz.
konaklı köyünde bir hoca var. bu işlerde bursada tektir. çok kişide bilir onu. para içinde yapmıyor bu işleri gönlünden ne koparsa verirsin vermezsende senden istemez zaten
kesinlikle onu öneririm. küçük sanayiden konaklı dolmuşuna biniceksin. şoföre hocaya gittiğini söyle zaten o kadar çok ki giden köy girişinde evinin önünde indiriyor. seni

aynen yolum düşerse bende gitmeyi isterim bu arada kocaelinden yokmu sözde yazıda yazdım ama cevap veren olmadı burdan olsa cok daha iyi olur

cnm gül hanım telf rica etsem msj atarmısın
tşkler

telf bilgileri varmı???

ben konaklıdaki dedeye gittim bir fayda göremedim sebebi üzerimdeki ibrahimce büyüsü bozulmuyoır sıkıntılarım devam etmekde birde çaĞATAY TAŞKINA GİTTİM .. geçen gün wallah memnun kaldımama çok kısa anlatıyor isim verdi çok birde benle ilğili pek bişe söelemedi hep etrafımdaki insanlarla ilğili şuna dikkat et buna dikkat et gibi bana sadece evleniceksin dedi birde ailemizde mahkeme olayları var onları bildi o kadar

cnm gül hanımın acil telefon numarası lazım

peki bu cagatay taskın kim onu nerden bulabiliriz bende büyü bozdurmak için gidecemde adresini vermen mümkünmü cagatayın

Bursa da bu kadar falcı olduğunu bilmiyordum. Birde merkezde yaşıyorum güya :))))

Münesser hanımı çok övmüşler ama ne kadar doğru acaba ?

münesser tam bir sallamacı..dediği hiçbir şey çıkmadı zaten bir şey demiyo laf salatası yapıyor aldığı 50 tl de cabası...gitmeyin..

Bayanlar Umut hakkında merak edilenler var görüyorum ki... kendisi bademlide oturur. her ayın 20sinde telini açar 13.00 - 14.30 arası..bu sürede tüm randevuları dolar zaten. 27 yaşında entel giyimli bir çocuk kendileri:) dini anlamda bilgisi üst düzey Allah için. kendisi falcı değil bence zaten fincanla hiçbir işi yok. fincanı başlangıçta konsantre olmak için kullanıo..sonra kafayı kaldırıo ve anlatmaya başlıo..orda yaşananlar hiç normal değil. gitmek isteyenleri uyarmak isterim sıradan bir fal baktırmaktan çok çok öte...anlattıklarını düşünüorumda bilemedi dediğim hiç birşey olmadı. isim isim herkesi anlatıo diyebilirim. ben giderken hayatımda ki insanların resimlerini götürdüm. öle daha verimli oluo demişti. şu şöyle olacak bu böyle olacaktan ziyade, hayatımda, ailemin hayatında arkadaslarımın hayatındaki akışın neden böle olduğunu, nasıl devam edeceğini ve bunu nelerin etkilediğini neler yapılması gerektiğini anlattı. sorunlarım için gerekli duaları verdi sağolsun. kendimi nelerden kimlerden korumam gerektiğini anlattı.. farklı bir bakış açısı sunuyor hayatla ilgili.
2012 itibariyle bakım 200 tl olacaktı.gidecek olanlara duyurulur..benle birlikte toplam 6 arkadasımda gitti ayrı ayrı.merak edilenleri cevaplayabilrim..

Arkadaşlar meraba, Gül hanımın ve Gazcılar'daki inci hanımın numarasını bilen var mı? çok acilen fal baktırmam lazım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…