- 14 Kasım 2001
- 21.498
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.632
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
Bursa'da falcı dedikte aklıma geldi Bursa'da yeni bir tükkanımızla hizmete girdik !
Falcı malcı uğraşmayın.....
Home at Accessorize
FSM Bulvarı No: 70 Nilüfer
ya kızlar bi arkadasımda gidecekti umuta..aradık ama bu ay açmadı telefonu...randevuları dolu olabilir. numarayı değiştirmiş olabilir.yada teli açtığı günü ve saati değiştirmiş olabilir..2012 benim için zor geçecek bittim ben diyordu geçen gittiğimde:) bi haber alırsam yine yazarım..
Bir kişi tavsiye edicem çünkü bu işin içini, dışını bilen biri olarak tek tavsiye edebileceğim kişidir... Cenk adında birisi ben yaklaşık 4-5 sene önce baktırmıştım nerede nasıl ulaşabileceğinizi bilmiyorum fakat o zaman 30 tl ye baktırmıştım... evleneceğim kişiyi nasıl seçeceğimden zamanına ve kariyerimle ilgili bir çok konu paylaştı sonundada sormak istediğin birşey varmı diye sordu ve sorduklarımı tek tek cevapladı fincana bakmadan... eğer bir yerlerden ulaşabilirseniz muhakak gidin derim ama nereden nasıl ulaşacağınızı bilmiyorum.. bende şuanda görüşmediğim bir arkadaşım aracılığıyla baktırmıştım ve gerçekleri tek bilen oydu...
Hakkında hiç bilgi vermemişsiniz hiç mi hatırlamıyorsunuz ismini, nerede baktırdığınızı vs ?
Merhaba,
görüklede cafede bakan biri olduğunu biliyorum ama hepsi boş falcı vs Allah rızası ve kelamıyla insanlara yardım için ilmini kullanan kişilere ulaşmak lazımbursa da toplanıp böyle birisine giden var mı acaba?
evet fal bakımından başka bnm dediğim derdimize derman dua ayet tavsiye edebilecek danışabileceğimiz bir hocadan bahsetmiştim teşekkür ederim cevap yazdığın için
cnm bir haber alırsan mutlaka yaz heralde dediğin gibi değiştirmiş olabilir oda bize denk geldi
kıslarr...gecen bi cafede otururken umut'un ablası geldi. bi an dedim gidip sorayım telefonunu açmadı neden die:) e sonra tabi sevgilim izin vermedi:)))))))))çok gitmek isteyene adresini veririmm.yapacak bişe yok..gider kapısından sorarsınız artık..
Bursa'da falcı dedikte aklıma geldi Bursa'da yeni bir tükkanımızla hizmete girdik !
Falcı malcı uğraşmayın.....
Home at Accessorize
FSM Bulvarı No: 70 Nilüfer
kıslarr...gecen bi cafede otururken umut'un ablası geldi. bi an dedim gidip sorayım telefonunu açmadı neden die:) e sonra tabi sevgilim izin vermedi:)))))))))çok gitmek isteyene adresini veririmm.yapacak bişe yok..gider kapısından sorarsınız artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?