Bursa'da Falcı

Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
bana da özelden atabilir misin acaba?

İstanbulda bir medyum vardı . Ünlülerin medyumu. Bursaya taşınmış. Ben Ankaradayım ve istanbula onun için 2 kez gitmiştim. Arkadaş numarasını bulup bana ulaştıracak yarın. Telefonda bakım yaptırcam ben de ulaşabilirsek. Tavsiye ederim. İşlem yaptırdık 3 gunde sonuç aldık. Ona gidin . Paracı biraz ama medyumlar tarafından dolandirilan biri olarak verdiğim para kat kat helal olsun. Bakim 100 liraydı en son. Ben onun üzerine tanımadım kizlar
Ozelden yazar misiniz? Kim oldugunu

Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
numarasını yazabilirmisiniz banada

Bana telefondan yildizname veya fal bakacak birini arıyorum doğru düzgün kimseyi bulamadım tanıdığınız biri varsa numarasını yazabilir mısınız?

Merhaba uzun sureden beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum bende fal seven biri olarak çok falcıya gittim burda tavsiye edilen birkaç falcıyada gittim tabiki bir kaç ay önce arkadaşım tavsiyesi ile gittiğim deniz hanıma baktırdığım fal ve tarot tan çok memnun kaldım çok tatlı ve kibar bayan

Merhabalar bende yeni üye oldum Bursa da iyi fal bakan biri varmı acaba özelden numara yazabilir mi ? Çok teşekkür ederim ☺️

Ozelden yazar misiniz? Kim oldugunu
valla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.

Rica etsem bana da numarasını özelden atabilir misiniz?

Kızlar Gülser diye bir falcının numarasını buldum. Acaba baktıran var Mıdır böyle bir falcıya? İyi mi değil mi ne dersiniz

Kızlar Gülser diye bir falcının numarasını buldum. Acaba baktıran var Mıdır böyle bir falcıya? İyi mi değil mi ne dersiniz
Cekirge devlet hastanesinin orada ki güler mi dediğiniz oysa hiç tavsiye etmem ben hiç memnun kalmadım 1 yıl önce gitmiştim kahve ve bocuk taşlarla bakıyor

Back
X