Bursada hangi hastanede Endokrinoloji bölümü var?

gürcan kısakol hala acıbademdemi bilginiz varmı acaba?

Gürcan Bey, Acıbadem'den ayrılmış. Şevket Yılmaz'da çalışıyormuş. Şevket Yılmaz'da nasıl randevu alınıyor?Kan tahlilleri hemen yapılıyor mu?Sonuçları hemen alabiliyor muyuz?

benim de gitmem lazım tsh sınırın üstünde çıktı telefonla randevu alsam kaç gün sonraya verirler acaba?

canım ben telaradım ama açan olmadı alamadım randevu sen alabildin mi yada aradın mı?banada haber verirsen sevinirim

ben randevu aldım muayene oldum canım ilaç verdi doktor euthyrox günde 1 tane sen naptın gittiin mi?

şevket yılmazda metin beye gittim canım tavsiye ederim çok güleryüzlü bi doktor seninde mi tsh yüksek ?

gürcan kısakol un şevket yılmazda olduğuna eminmisiniz....

dr gürcan kısakol şevket yılmaz hast . de kısmetse sonuçlarımı göstericem pazartesi.

Şevket yılmaz'da Gürcan kısakol'a ilk randevu nasıl alınıyor bilen var mı? Normal muayene yapıyor mu yoksa prof olduğu için ücretli mi?

merhaba bende hasimatoyum neguzel hamilesiniz tedaviylemi oldu acaba ben asilama yaptircam buay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…