- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Devlet hastanesi öyle doğuma kabul ediyor mu ya? Yani muayeneye özele, doğuma devlete gitme olayını ilk defa duyuyorumBen doruğa muayeneye gidiyorum çekirgede ama çok kalabalık doğumu nasıldır bilmiyorum ama muaye için doktorum çok iyi tavsiye ederim . Jimere gittim muayeneye okadar pahalı ve okadar ruhsuz bir doktor daha görmedim. Üstelik düşük tehlikem vardı ve gereğinden fazla vermiş ilacı bütün gün uyuyordum. 2 kezde devlete gittim çok iyi dedikleri doktor resmen doktora gitmekten soğuttu beni. 2 li testimi bile tamamlatmadım. Benim teyzem dorukta muayene olup devlette doğurdu hiç bir sıkıntı yaşamadı. Şevket yılmaz doğum konusunda iyi olduğunu biliyorum üstelik temizde. Ve özele bile gitsen bazı hastahaneler sorun olduğunda devlete sevk ediyor. Evet muayene özelde gidiyorum ama büyük ihtimal devlette doğum yapıcağım bakalım. Bu arada 4lü test fiyatı alırsanız hastahanenizden bilgi verirmisiniz banada
Her hastaneye zam geliyor canım, ona da gelmiştir muhtemelen... Jimer de baya pahalı bu aradaben jimer e gidiyorum doğum ücretini sorduğumda SGK lı olanlar için 3000 normal 3500 sezeryan demişti doktorum ama 2017 de zam geldi mi daha sormadım.... Kontrole gittiğimde daha detaylı bilgi alıcam
3 Ay önce bir arkadaşım doğum yaptı. Normal doğum için gitti, sezaryan için bekletmişler resmen. Kaç saat sancı çekti kız. Ayrıca bebekleri doğumdan 10 gün sonra yoğun bakıma girdi, orda da adam akıllı ilgilenmiyorlarmış. Paranla rezil oluyorsun. Dorukların ikisinden de hiç iyi söz edilmiyor.yıldırım dorukta dogum ücretlerinin normal 1400 sezaryan 1800 oldugunu ogrendim.epuduralde +250 fark varmış.mart ayinda artis olabilecegi soylendi.
Jimerin SGK ile anlaşması var mıymış ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ücretleri ne kadar? Bursa'ya yeni taşındım ve ilk gebeliğim... Tavsiyelerinize ihtiyacım varben jimer e gidiyorum doğum ücretini sorduğumda SGK lı olanlar için 3000 normal 3500 sezeryan demişti doktorum ama 2017 de zam geldi mi daha sormadım.... Kontrole gittiğimde daha detaylı bilgi alıcam
Ben 6 ay öncesi osmangazi tip da dogum yaptim 1600 lira ödedim güler yildiz mükemmel ilgili bi doktor tavsiye ederim odalarda guzel
50 liraydı ben giderken sskli sekliDoktorunuzun adı neydi? Muayene ücretleri ne kadardı ?
. Peki doktorunuzun adı neydi50 liraydı ben giderken sskli sekli
Güler yildiz. Peki doktorunuzun adı neydi
Sanırım vardı sgk ile anlaşması. Telefonla öğrenebilirsiniz bu bilgileri, bir arayın isterseniz. Ben Medicabil Dr. Oktay Altuna gidiyorum, tavsiye edebilirim size.Jimerin SGK ile anlaşması var mıymış ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ücretleri ne kadar? Bursa'ya yeni taşındım ve ilk gebeliğim... Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Siz ne zaman gidiyordunuz? Şuanda 50 tl değildir bence. Jimer Bursadaki en pahalı hastanelerden birisi. Şuan giden bir arkadaşım var 100tl üzerindeydi muayene ücreti.50 liraydı ben giderken sskli sekli
Ben dogum yap ali 6 ay oldu telefonla ücret bilgisi alabilirsiniz yalnız oraya gitmeyi düşünenler saglik ocağında testleri bedava yaptırıp doktora gösterebilirsiniz tahlil ücretleri biraz yuksekSiz ne zaman gidiyordunuz? Şuanda 50 tl değildir bence. Jimer Bursadaki en pahalı hastanelerden birisi. Şuan giden bir arkadaşım var 100tl üzerindeydi muayene ücreti.
. Daha çok yeni hamileliğim eğer hormonlarımın artışı güzel olursa arayıp bilgi alacağım.. Şimdi çok küçük olduğu için hiç arama gereği duymadım açıkcası, biraz da heveslenmekten korkuyorum... Daha çok yeniyiz..Sanırım vardı sgk ile anlaşması. Telefonla öğrenebilirsiniz bu bilgileri, bir arayın isterseniz. Ben Medicabil Dr. Oktay Altuna gidiyorum, tavsiye edebilirim size.
Öyleyse kalp atışlarını duyduktan sonra araştırmaya başlarsın canım. Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişine, inşallah. Daha çok yeni hamileliğim eğer hormonlarımın artışı güzel olursa arayıp bilgi alacağım.. Şimdi çok küçük olduğu için hiç arama gereği duymadım açıkcası, biraz da heveslenmekten korkuyorum... Daha çok yeniyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?